• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz kanamalarım , korkularım ...

Evet hanımlar bugün gittim duruma , benzer bi durumu yaşayan birileri olursa bilgi alsınlar diye sonucu da yazmak istedim .

Polikistik Over sendromunda uzun zamanda görülebilecek bir durummuş bu.

Kullandığım ilacı söyledim, farklı bir ilaç söyledi ona geçiş yapacağım .

Rahmimde az biraz incelmem varmış , bunun da sebebi doğum kontrol haplarıymış . Şu an için çok ciddi bir sorun değildir dedi .

İleride evlenip çocuk sahibi olmak istediğimde bu konuyla alakalı yine bi doktora görünmem gerektiğini söyledi .
6 ayda bir kontrol ettirmemi önerdi .

Bu kadar , içim de rahatladı .
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim 🙏

Kuzum ilaclarla alakali dokyor yoksa birkac eczaciya danis mutlaka onlar daha iyi bilir
Bugün gittim doktora .

Ne olursa olsun başlandığı zaman ilacın bırakılmaması gerektiğini söyledi . Ben bırakmıştım korkup , bu yanlışmış .

Düzenin yeniden iki aya oturur dedi ,teşekkür ederim yorumunuz için .

5 kilo vermiştim en son .

Spora başlamakla ilgili kaygılarım var . Vücut yapısı kalınlaşıyor ,kas oluyor bel falan kalın kalıyor diyorlar .Bu konuda bilginiz , tecrübeniz var mı ?

Youtube da bile inanılmaz spor programları var , tek ihtiyacım olsn bi mat başlamak için
Onu yapmak için insanlar ekstra çaba gösteriyorlar. Protein ağırlıklı besleniyorlar. Sizin yaptığınız sporla öyle olmanız mümkün değil. Günde min 5 bin adım atın.

merhaba benım de adetım ilk gunu leke geldı az az fakat diğer sabah kan geldı lekeyle beraber 1 gun sonra kan kesildi leke geldi wc gittiğim zaman bende anlamadım neden olabılır

Herkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .

Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama

adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .

haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .

Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .

başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .
canım merak etme korkma kötü br sey olmaz aklına getirme ,bak bende de var pko adet olmuyorum ,bu ay bile ilaçla olmadım 7 kere parca alında rahim kalınlaşması için sonuclar hep temiz cıktı aklına getirme rahatla

Back