Hangi koşu bandı?

Ben Reebok marka aldım, makina ses çıkarmıyor. Sadece spor ayakkabıların tartan zemine vuruş sesi duyuluyor. O da normal zaten.

Fiyatını bilmiyorum. Sizin sorunuz üzerine reebok koşu bandı diye aratıp fiyatına baktım, sizde göreceksinizdir. Ancak sizi yanıltmamak için gördüğüm fiyatı buraya yazmadım. Çünkü eşim bana hediye olarak aldı, bu nedenle fiyatını sorduğumda söylemedi, iyi bir pazarlık payıyla aldığını söyledi sadece. Fiyat konusunda bilgilendiremeyeceğim üzgünüm ancak, kullanım kolaylığı rahtalığı "bence" mükemmel.

Viot aldık dün. yanında bisikleti vs de var. memnunum şimdilik. bide kampanyası varmış bu aralar bisiklet ve yürüyüş bande ikisi birlikte1.400. tl.

sessiz çalışıyor bi de sadece yürüyüş bandı değil bir çoğunda olduğu gibi ek aletleri de var.

2. günde bişey diyemem ama bizim de araştırdğımız ve tavsiye edilen voit.

Viot aldık dün. yanında bisikleti vs de var. memnunum şimdilik. bide kampanyası varmış bu aralar bisiklet ve yürüyüş bande ikisi birlikte1.400. tl.

sessiz çalışıyor bi de sadece yürüyüş bandı değil bir çoğunda olduğu gibi ek aletleri de var.

2. günde bişey diyemem ama bizim de araştırdğımız ve tavsiye edilen voit.

bu kampanyayı öğrendiğim çok çok iyi oldu. çok teşekkürlerr olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:içelim:

rica ederim canım. alacaksanız da acele et. umarım bitmemiştir. biz siparişi geçen hafta vermiştik. sadece gelmesi 1 hafta sürdü. yani geçmiş olabilir bile hemen yarın sormalısın bence canım olumunekankayizsmile umarım faydasını görürsünüz yerimseniben

Activa aldım geçen hafta. 800TL'ydi Galleria YKM'de ve 12 taksit yaptılar.
Özellikleri son derece başarılı. Sesi de çıkmıyor fazla. TV karşısında yürüyorum sıkılmamak için. Biraz baş dönmesi yaptı ilk günlerde ama sanırım hamilelikle ilgili bu kısmı.

Arkadaşlar ne yaptınız? en son neye karar verdiniz.Benimde eşim koşu bandı almak istiyor.Benim kullanıp kullanmayacağım meçhul.Çünkü benim spor aletlerini kullanmam için biraz dürtülmem gerekiyor.Neyse sonuçta taktı kafaya sırf ben spor salonuna gitmeyeyim diye alacak.
Ama nasıl birşey alacak?işte soru bu........Yazdığınız gibi fazla ses yapmayan, elektrik tüketimi az olan,kullanışlışfiyatı uygunşservis ve yedek parça sorunu olmayan bir koşu bandı bulalbildiniz miiii?Sabah beri nette araştırıyorum kafam karıştı.Bir dünya çeşit var.Kayınvaildemlerde dunlop z8 var.Memnunlar ama gereksiz dünya kadar programı var.diyorlar

Sonuçta Rumeysaa siz ne aldınız?.....Cevap bekliyorum.Her yerde farklı kampanya hediye indirim beynim döndüüüüü......

Sonuçta Rumeysaa siz ne aldınız?.....Cevap bekliyorum.Her yerde farklı kampanya hediye indirim beynim döndüüüüü......

canım, bizim de kafamız çok karıştı yaa. daha alamadık. allahın izniyle yarın bi Armadaya falan gitcez bakalımm

canım en iisi voit fakat çok pahalı ben goodman aldım.voitin yan ürünü aynı serviisi kullanıyorlar. çok memnunum.

Benim bir tanıdığım dynamic aldı netten cilginalisveris.com sitesinden 680 tl civarıydı sanırım hem memnunlar hem de fiyatı voite göre daha uygun sanırm:)

ARKADAŞLAR, artık burası koşu bandı arayanların topiği olsun. (annem spor salonuna yazıldı, artık ihtiyacımız kalmadı yani . o yüzden ...)

benim koşu bandım adler.7 yıldır hiçbir sorun çıkartmadan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.gayet sessiz ve kaliteli

Ben de kosu Bandi alacağım. Netten almak istemiyorum. Ankara'dan alacağım. Aylardır arastiriyorum. 2. Ellere bile baktım ama guvenemedim. Çok çeşit var. Aslında benim beğendiğim model voit icon m modeli ama taksitle 1800 peşin 1500 biraz pahalı geldi. Dunlop da var dynamic adler activa. Kafam iyice karıştı. Sizden ricam kosu Bandi kullanan arkadaslar marka modellerini yazıp beğenilerini bildirirse karar vermem acısından faydalı olur. Kampanyalardan haberi olan varsa da süper olur.

bizde karar veremedik actıva var 6 yıllık garantı verıyolar ama servisi sorunlu ise almak istemem

Bizim evde de Voit Optimum Koşu Bandı bulunmakta.. Benim koşu yaptığım zamanlar sayılıdır. Ama eşim bu mucize alet sayesinde koca göbeğini eritmiştir :KK9: Almak isteyenler olursa bu ürünü rahatlıkla tavsiye edebilirim..

Eşim bana geçen sene Voitin koşu bandını aldı, Voit storm, ben severek kullanıyorum, özellikle kışın, yazın zaten açık havada yürüyüş yapıyorum, kışında koşu bandıyla, eşimde akşamları kullanıyor, bayağı işimize yaradı, çok memnunuz, iyikide almışız...

X