Hangi içki türü ?

:KK43:Kizlar bu dediğim hoşunuza gitmez belki. Sizde biliyorsunuzdur mutlaka ama ben Allah icin yinede söylemekle yükümlüyum. İÇKİ İÇMEK HARAMDIR sağlıginiza olan zararı soylemem cok klişe olur zaten..

Doluca safir/portekiz sarabi casal mendes/ Kavaklıdere sultaniye veya rosato oneririm ben yeni baslayanlar icin :) en soft ve icmesi keyifli saraplar. (bütçeyi de düşünerek yazdim)

Malibu ve sprite in karışımı enfestir bana gore.

Sangria hazirlayabilirsiniz kirmizi sarapla meyveleri dograyarak, tarife bakin, sarap kötü olsa bile guzel olur tadi.

Votkaya yakin sertlik isterseniz bacardi ve portakal suyu.

Kokteylere hic girmiorum ayari uğraşı zor.

Paraya kiyalim derseniz de cardinal melon. Kavunlu votka yani. Sek içebilirsiniz seyreltiktir cunku. Sadece buzla icebilirsiniz. Ne icki iciyorum dersiniz ne sarhos oldugunuzu anlarsiniz.

Bunlar tatlilar. Hafif eksilik olsun derseniz. Martini dry.

Eksilikten cok hoslanirim derseniz de sek campari oneririm.

Barmaid detected.

Kırmızı şarapla ne iyi gider peki?
Böyle oturup da yemek sofrası demiyorum. Hani öyle olsa kırmızı etin güzel gideceğini biliyorum.
Daha çok çerez, kuru yemiş, meyve tabağı, işte kanepe falan yanında gider mi diye merak ediyorum?
Şömine konsepti gibi düşünelim.

Parti modu olacaksa ben şarap önermem. Parti deyince aklıma nedense daha salaş ve eglenceli bir ortam geliyor. 2 bira icin üstüne 2 tekila shot yapin. Tam muhabbet havasinda olursunuz. Keyfiniz bol olsun :KK50:

Vodka sprite.. tek gecerim .. bir de tekila iki uc shotla kafayi bulursunuz rahat.. ya da daha uygun extra shot bira alin vodkanin ustune cila :)

Sofra vs hazırlanmayacaksa tekila en temizi.

:KK43:Kizlar bu dediğim hoşunuza gitmez belki. Sizde biliyorsunuzdur mutlaka ama ben Allah icin yinede söylemekle yükümlüyum. İÇKİ İÇMEK HARAMDIR sağlıginiza olan zararı soylemem cok klişe olur zaten..
Ben müslüman değilim inancım yok yüzden sorun yok .

Arkadaşlar öncelikle çok büyük bi dert değil ama sizlere danışmk istedim çünkü arkadaşlarla bi türlü karar veremedik.
Şimdi biz arkadaşlarla bi akşam evde ufak çaplı bi parti verelim diye düşündük . Biraz da kafayı bulmak istiyoruz ama hangi içki türünden alalım buna karar veremedik . Öyle çok alkolik insanlar değiliz o yüzden hem tadı çok kötü olmayan hemde biraz eğlendirecek bişey olsun . Ne alabiliriz ?
Fikirlerinizi bekliyorum . Teşekkürler :KK200:
Meyve aromalı votkalar var süperler

Ne kadar da çok içki adı varmış o_O

Off çok cahil kaldım sadece rakidan başka bişey bilmiyom onuda tv de seyrederken görmüşlüğüm var :KK45:
Ablam bence bu cahilliginle iftihar etmelisin ben ediyorum şahsen:KK9:

Kırmızı şarapla ne iyi gider peki?
Böyle oturup da yemek sofrası demiyorum. Hani öyle olsa kırmızı etin güzel gideceğini biliyorum.
Daha çok çerez, kuru yemiş, meyve tabağı, işte kanepe falan yanında gider mi diye merak ediyorum?
Şömine konsepti gibi düşünelim.
Peynir tabağı ve ceviz yeterlidir bence. Hoş bir sunumla süper olur.

Size tekila önericektim ama çok alkol alan kişiler değilmişsiniz. Ziraa biz eğlenicek olduğumuz zaman genelde tekila-vodka-viski tercih ediyoruz.
Tekila ufak gibi gorunsede sonradan insanı güzel çarpıyor :KK70:

Şarap tavsiye ederim onunda kafası belli bir süre sonra geliyor, ama ilk bardakta mayhoş yapıyor insanı.
Şarap olarak tavsiye edebileceğim İthal şarap var adı ''MERLOT''

Bence tekila,tuz,limon üçlüsü. Şarap ta olur yanına peynir eski kaşar ceviz hazirlarsaniz. Tatlı içkiler olur malibu,bacardi,bayless,mojito. Ama bunlar çabuk kafa yapar ve yanına bişey atistirirsan mide bulantısı. O yüzden ya kırmızı şarap ya tekila tercih edin kalabaliksaniz şarap bi kaç şişe alirsiniz pahali olur ama 1 tekila alın daha iyi:)

:KK12:dini yorum yazmak yasak canım bilmiyor musun? burda her türlü konu açılabilir, yorum yazılabilir ama eğer uyarırsan banlanırsın ceza falan alırsın. onlar belki birine daha sebep olur içkiye başlamasına vesile olur alkışlanır, ama sen Allah rızası için uyarır, ayet hadis yazarsan taşlanırsın. böyle bi site burası...

:KK12:dini yorum yazmak yasak canım bilmiyor musun? burda her türlü konu açılabilir, yorum yazılabilir ama eğer uyarırsan banlanırsın ceza falan alırsın. onlar belki birine daha sebep olur içkiye başlamasına vesile olur alkışlanır, ama sen Allah rızası için uyarır, ayet hadis yazarsan taşlanırsın. böyle bi site burası...
imanı olan kişi emin olun biliyordur ne sevap ve günah
körü körüne onu bunu dinleyip iş yapmaz
bi de imanı olan, hesabını allaha verecek olan vardır
allahla arasındadır her şey ,hani kuranda dendiği gibi

X