Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanında peynir kuruyemiş özellikle leblebi yemek lazımBu arada cogunluk sarap onermis ama alisik olmayan bunyeyi fena bozuyor sarap... bana sarap hep yemekle falan bir kadeh icmelik gelmistir, kafa yapacak kadar icince hem mideyi bozuyor hem fena basagrisi yapiyor
kapım her zaman sonunaaaaaaaaaa kadar açık balımAy inşallah ya şampanya için değil senin için gelirim
yanında peynir kuruyemiş özellikle leblebi yemek lazım
leblebi mayayı çeker
Boyle konular yasak ve ceza sebebi..
Aa neden marka isteniyor diye mi?
Maltana diye bisey cikmis cok agir ne zaman icsem sabaha kadar kendime gelemiyorum
Su sebepten canim..
“MADDE 6 – Alkollü içkilerin her ne surette olursa olsun reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımı yapılamaz. Bu ürünlerin kullanılmasını ve satışını özendiren veya teşvik eden kampanya,promosyon ve etkinlik yapilamaz.
Maltana diye bisey cikmis cok agir ne zaman icsem sabaha kadar kendime gelemiyorum
Evet içtim ama bira falan içtim tekila içtim bi kez =)Daha önce ictiniz mi?
gel saaa da martini açakMartini bardaklarına hastayım ben ya
Parti bi arkadaşın evinde olacak buyur gel kafaları bulalım eğlenelim =)))Smirnoff limonlu, Bacardi portakalli.
Parti nerde ben de geliyorum.
Tadı nasıl peki ağır mı çok ? Kendime gelememem çok önemli değil de midem fazla bulanmasın =DMaltana diye bisey cikmis cok agir ne zaman icsem sabaha kadar kendime gelemiyorum
Yasak olsa mune konuyu taşımaz , direk kaldırır ve ceza verirdi sanırım..Boyle konular yasak ve ceza sebebi..
Parti bi arkadaşın evinde olacak buyur gel kafaları bulalım eğlenelim =)))