Viskiben hiç anlamam ama duymuştum.
Hangi şarap peki beyaz mı kırmızı mı hangi türü =)
Bunlara bi bakayım teşekkür ederim =)Martini veya porto şarabı
Bende kendi çapımda icetea önersem... Üstüne içecek tanımamdaArkadaşlar öncelikle çok büyük bi dert değil ama sizlere danışmk istedim çünkü arkadaşlarla bi türlü karar veremedik.
Şimdi biz arkadaşlarla bi akşam evde ufak çaplı bi parti verelim diye düşündük . Biraz da kafayı bulmak istiyoruz ama hangi içki türünden alalım buna karar veremedik . Öyle çok alkolik insanlar değiliz o yüzden hem tadı çok kötü olmayan hemde biraz eğlendirecek bişey olsun . Ne alabiliriz ?
Fikirlerinizi bekliyorum . Teşekkürler
Ama martiniyi sek içmeyin. Çok şekerli bir içki. Su ve ya buz ile seyreltebilirsiniz. Internette yazar tarifleri.Bunlara bi bakayım teşekkür ederim =)
Alkolun yanında ağzımızın tadını yerine getirir belki biraz dmiBende kendi çapımda icetea önersem... Üstüne içecek tanımamda
Şarap sarhoş ediyo mu peki biraz araştırdım pek etmiyo alkol oranı düşük diye okudum amaBaileys içebilirsiniz ya da Sangria denilen, bol meyveli şarap kokteyli de yapabilirsiniz. İkisinin de içimi müthiş^^
Edit: cumartesi marka kirmizi şarabin hem içimi güzel hem de fiyati uygun. Viskiden filan da uzak durun bence:)
Teşekkür ederim tekilayı bende düşünüyorum aslında =) yaşlarımız 24-27 gibi değişiyo =)Yaşlar genç diye düşünüyorum. Şarap ve viskidense tekila, bira, votka filan daha uygun olur yeni yeni içilmeye başlanan ev partilerinde. Tekila, votka shot içilebildiği için parti oyunlarına müsait içkilerdir, en kötü votkayı birşeylerle karıştırır içer tadını sevmeyen. biranın da içimi hafiftir kesin seveni vardır. Viski alışması zor bir içki, şarapta da kalite faktörü var, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz, öğrenciyseniz bütçe ayırmakta zor içemeyeceğiniz birşeye Boşuna para dökmek istemezsiniz ama illa şarap alacaksanız leonanın blush'ı içimi çok hafif ve fazla pahalı olmayan bir şarap, götürdüğüm yerlerde de -tabi götürdüğüm yerler aşırı şaraptan anlanan ortamlar değil, öğrenci evi partileri filan- hep beğenîlir, onu tavsiye edebilirim.
Şarap sarhoş ediyo mu peki biraz araştırdım pek etmiyo alkol oranı düşük diye okudum ama