- 28 Mart 2020
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.730
- 598
- Konu Sahibi Orkide_sever
-
Shaggyler cok cok kotu. Cok pislik topluyor. Robor supurgeniz varsa ya da alma planiniz varsa cikmiyormus shaggy üstüne.Halı demişken bende antre ve mutfak halimi yenilemeyi düşünüyorum shaggy halılardan şikayetçi ya da memnuniyeti olan var mı ki hosuma gidiyor şu an kaydırmzli yolluklardan kullanıyorum zemin fayans çok mu kayar sıkıntı olur normal halı acaba ya çocuklarla bilemedim
Suan salondakiler şagi benim ve kurtulmak istiyorum. Asla guzel değil salonda olmasına rağmen parkede kayıyor. Cok ağır kaldıramıyorsun. Tuyleri saga sola yatiyo yapışıyor. Oyle kabarık durmuyor. Ozellikle süpürgesini döver basligini takıyorum 2 dk sonra ayak altında eziliyor hepsi. Aslaa almaaHalı demişken bende antre ve mutfak halimi yenilemeyi düşünüyorum shaggy halılardan şikayetçi ya da memnuniyeti olan var mı ki hosuma gidiyor şu an kaydırmzli yolluklardan kullanıyorum zemin fayans çok mu kayar sıkıntı olur normal halı acaba ya çocuklarla bilemedim
Robot süpürge alma fikrim yok ama temizlik açısından sıkıntılıysa hiç bulasmayim iyisiShaggyler cok cok kotu. Cok pislik topluyor. Robor supurgeniz varsa ya da alma planiniz varsa cikmiyormus shaggy üstüne.
Yok ben her gün süpürür üstüne silkeler bir de fırçalarım diyosan alYaaa o derece diyorsun
3uncu alma diyen beğenilerimin arasından jet hızıyla çıkardım şu an diğer gelecek önerilere bende göz gezdireyimSuan salondakiler şagi benim ve kurtulmak istiyorum. Asla guzel değil salonda olmasına rağmen parkede kayıyor. Cok ağır kaldıramıyorsun. Tuyleri saga sola yatiyo yapışıyor. Oyle kabarık durmuyor. Ozellikle süpürgesini döver basligini takıyorum 2 dk sonra ayak altında eziliyor hepsi. Aslaa almaa
Küpe falan düşürseniz bulamazsınız içinde. Ay igrenç bir sey shaggy. Supurgeniz cok guclu bile olsa tam temizlemiyor. Mustakil evim var balkondan silkelerim deseniz 2 kisi bile zor kaldirir. Anca tokmakla dövmek lazım temiz olsun diye.Robot süpürge alma fikrim yok ama temizlik açısından sıkıntılıysa hiç bulasmayim iyisi
Yok bacım aman ben günde alel acele süpürürsem şükrediyorumYok ben her gün süpürür üstüne silkeler bir de fırçalarım diyosan al
Sıkıntı valla. Arasina bisey düşse çıkmıyor. kaldırıp silkelicen baska caresi yok. Ekmek kırığı falan düşerse hak getire çıkmıyor. Bebeler pilav dokuyo yapışıyor. Dokulen silinmiyor. Igrenç yaa hele yeni alayim valla atacam evdenRobot süpürge alma fikrim yok ama temizlik açısından sıkıntılıysa hiç bulasmayim iyisi
Ne illet bı halıymışKüpe falan düşürseniz bulamazsınız içinde. Ay igrenç bir sey shaggy. Supurgeniz cok guclu bile olsa tam temizlemiyor. Mustakil evim var balkondan silkelerim deseniz 2 kisi bile zor kaldirir. Anca tokmakla dövmek lazım temiz olsun diye.
Kötüymüş canım konun vesile oldu bende yakınlarda halılara bakıyordum netten gözüme ilişti acaba diyordum vazgeçtim artıkSıkıntı valla. Arasina bisey düşse çıkmıyor. kaldırıp silkelicen baska caresi yok. Ekmek kırığı falan düşerse hak getire çıkmıyor. Bebeler pilav dokuyo yapışıyor. Dokulen silinmiyor. Igrenç yaa hele yeni alayim valla atacam evden
Neyse en azından sen karar verdinKötüymüş canım konun vesile oldu bende yakınlarda halılara bakıyordum netten gözüme ilişti acaba diyordum vazgeçtim artık
Allah selamet versinNeyse en azından sen karar verdinasla alma aldırma kimseye. Supurmeye salondan başlayıp, mutfaga geçip, geri salonu supurup, koridor diger odalar yaparak geri salona geliyorum, ona rağmen asla içime sinmiyor.
Bebeye kalmadan ben döküyom şu anBende duz acik renklerden yanayımmerve ama beben saglikla doğup ayaklansin neden duz istemedigimi de anlarsın nasipse dokulen belli olmasın diye yirtiniyom anacım burada. 2 bebe çikolatası meyve suyu yemeği ne ararsan dökülüyor evde
Bi tane de bende var. Koşarken halida pati çekip halıyla kayıp dusebiliyorAllah selamet versinben yine kaydırmazli kadife olanlardan alırım kurtulurum sanırım kayma olayını da sevemiyorum hiç kızım neyse ama oğlan şimdiden gümbür gümbür geliyor yaramazlıkta sınır tanımayacak gibi
İşin yoksa düzelt dur ya zor işlerBi tane de bende var. Koşarken halida pati çekip halıyla kayıp dusebiliyor
Aynen öyle. Bazen dokunmıyorum. Aksama biri peteğin altına girmiş, diğeri kapıya yaklaşmış ortasi uçurum olmuşİşin yoksa düzelt dur ya zor işler
Yani aynen daha mantıklıAynen öyle. Bazen dokunmıyorum. Aksama biri peteğin altına girmiş, diğeri kapıya yaklaşmış ortasi uçurum olmuş2 tane 4 mk olandan alicam yine. En azından gidersem buradan baska eve de uyar. 1 tane 6 mk her eve uymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?