Gelinlik Modelleri hangi gelinliği tercih ederdiniz?

hangi gelinliği seçerdiniz?

• Ankete Katılan
    101
aynısı olursa 4 numara olmazsa 2 numara askısız sekılde ama

2. çok hoşmuş :) umarım en güzeli olur senin için. mutluluklar....

2. çok zarif duruyor, biraz hareketli olsun diyorsan 4. resimdeki de çok güzel...

Son düzenleme:
ilk gözüme çarpan 2. idi... sade ve şık yanlız bişi rahatsız etti etek kısmı fazla kabarık geldi sanki... anca balo gibi salon düğünlerinde olabilir.. minenes adlı arkadaşta aynı tespitte bulunmuş... tabi bu benim kendi fikrim.. 4 te çok güzel en azından farklı bi model... kır düğünü için sanki daha ideal... bence düğününüzü nerde yapacağınız konseptte önemli...

birde naçizhane gelinlik diktirmekte ve biçok gelinlik denemiş biri olarak fikrim beğendiğiniz gelinliklerin tıpatıp aynısı olmasada benzer model ve kalıpları üstünüzde mutlaka görüp ona göre karar verin derim...

şimdiden hayırlısı olsun

sağol canım. salon düğünü olacak benim.

ben 1'i oyladım...4 de olabilir eğer uzun boylu ve fazla kilolu değilsen...ama en çok 1'i beğendim ben...diğerleri çok görülmüş modeller geliyor bana..herkesin tercih ettiği..bir de ben normalde süsü püsü severim ama gelinlikte daha sade ama şık seviyorum...

boyum 1,65 kilom 48 zayıf biriyim her daimde .. Platform topuklularla 1,75 falan olurum işte :) 1 yada 2yi düşünüyorum daha çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…