• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hangi gelinliği tercih ederdiniz?

hangi gelinliği seçerdiniz?

• Ankete Katılan
    101

wizardd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
243
3
118
40
İzmir
$1.jpg $2.jpg $3.jpg

Eklentiler

• $4.jpg
    $4.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
mrb kızlar eylülde evleniyorum.hangi gelinliği seçmeliyim uzun süredir araştırıyorum bu dört gelinlik arasında kaldım. 1,65boyundaym 48kilodaym fiziğimi göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim. ben ilk önce 1. ye kesin gözüyle bakarken şimdilerde 2. olan daha hoş gelmeye başladı. 4, olanı izmirdeki bir moda evinden hazır olarak satın alabilirim. ama diğerlerini özel dikdirtmem gerekir.

1. çok sade ve şık 2.model de sadece omuz detayları hoş diğer kısımları vasat 3.cü de bel ve etek kısmını beğenmedim.4. nün eteği çok güzel biraz daha bakabilirsen iyi olur.bu dördünden seçecekseniz oyum 1.ye.mutluluklar

2 ve 3ün arasında kaldım. 2'nin malzemesi daha güzel ancak etek çok uyumsuz kabarıklıkta, genel görünüşü hoş değil o yüzden 3e oy verdim. eğer 2'yi 3'ün kabarıklığında düşünürseniz en iyisi olur bence...

1 tam bir gellinlik gibi. biraz kabarık olması gerek bence gelinliğin. 4. uzun boylulara gidelilir 1,65 boyda pek hoş olmaz. 2. de çok hoş boyunuzada uygun. ama 1, ye oy verdim rüya tül etekli olana :)

Back