- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
-
- Konu Sahibi almagester06
ya kıslar strawbery i diyorsunuz ama görmeden olmaz..ben siparişle alışverişe karşıyım..
görmem ve incelemem gerekir ürünü...
başka nasıl bulabiliriz bu fondöteni.
almagester06 sen siparişlemi aldın strawberry de?
laura mercier türkiye de var mı. hoş olsa bile antalya da yoktur. mac bile yok daha. şans işte. yazın, hoş, biz antalya da yüze fondoten süremiyoruz. sıcak yüzünden. pudra sürerim ben. hatta çoğunluk bir şey sürmez. buram burak terlediğin ve aktığı için. bir kalem akmayan olsa bile ,rimel dahil anında akar...
denemeden asla olmaz bence de. çünkü, herkesin, cildi, tonu, farklıdır. kimine iyi gelen bir fondoten kimine iyi gelmez. benim,bir fondotenim, başka arkaşımda hiç güzel durmamıştı. cildinde pütür pütür olmuştu. ayrıca renk olayıda var. ben bir parfümeriye gittiğimde ruj, fondoten, pudra, rimel, kaç tane deneme yaparım, biliyormusunuz. kaç marka ve renk denerim. seçtikten sonra alırım. ha. şu var. bilirsin markanı ve rengini, onu ısmarlarsın. o olur bak.valla tatlım ben hep yapıyorum hiç bi sakıncasını görmedim yıllardır yapan insanlarda var. ürünler garantili orjinal. mesela diyelim rimel aldın kuru çıktı göndermeni bile istemiyolar siz onu imha edin diyolar yensini yollıyolar.ben kesinlikle öneririm, ben çok menunum...bence sende yapabilirsin çünkü türkiyede loreal gibi markalar veridğin paralara strawberry den daha kaliteli ürünleri alabiliyosun.mesela loreal max factor gibi ürünler yurtdışında çok ucuz. mac falan çok pahalı türkiyede gereksiz yani. ben de titizimdr bu konularda ama ben entten yıllradır alışverş yaparım. tabi yinede sen bilrisina.s.:asigim:
denemeden asla olmaz bence de. çünkü, herkesin, cildi, tonu, farklıdır. kimine iyi gelen bir fondoten kimine iyi gelmez. benim,bir fondotenim, başka arkaşımda hiç güzel durmamıştı. cildinde pütür pütür olmuştu. ayrıca renk olayıda var. ben bir parfümeriye gittiğimde ruj, fondoten, pudra, rimel, kaç tane deneme yaparım, biliyormusunuz. kaç marka ve renk denerim. seçtikten sonra alırım. ha. şu var. bilirsin markanı ve rengini, onu ısmarlarsın. o olur bak.
canım, gel bak antalyaya, birşey sürmesen bile yapış yapışsın. 56 derece olmuştu geçen sene. bende istanbuldan buraya geldiğimde yazın fondoten sürmeye kalktım. inan akıyor. terletiyor. ne sürsen farketmiyor....bende makyajı çok severim. ama yazın yapamıyorsun işte. neyse az makyajlada fena durmuyorum da kurtarıyorum. bir allık , ve parlatıcı.tatlım bende öyleyim :1shok: bide benim cildimin aslında fondötene ihtiyacı yok ama bulunması lazım. kesinlikle tek önereceğim fondötendir. oil free al ama yağsız olanı bide fondöten öncesi ccildini yıka ve nemlendir böylece cilt neme doyar fondöteni emmez parlama yapmaz daha çok kalır yüzünde :1hug:laura mercier türkiyede var ama sanırım ankarada ve istanbulda var. burada yani ankarada sephorada var o da çok pahalı zaten malum türkiyeye gelen mallara gümrük tıkıştırıyolarstrawberryden alıyorum ben. zaten türkiyede olsa bile artık kimse tekin acardan sevilden almıyor çünkü iki katı fiyat. üstelik strawberry de kargo falan vermiyosun. türkçede oldu artık site. yeni müşterilere hediyelri var piyasadan baya baya ucuz, ürünler orjinal.
canım, gel bak antalyaya, birşey sürmesen bile yapış yapışsın. 56 derece olmuştu geçen sene. bende istanbuldan buraya geldiğimde yazın fondoten sürmeye kalktım. inan akıyor. terletiyor. ne sürsen farketmiyor....
inan .bir de nem yüksek. dışarda saçlar banyo yapmış gibi sırılsıklam oluyor.ankara kuru iklim. ben ankarada kaldım. yazları çok güzeldir. sıcak ama nem yok ya... o yüzden.eh ne yapalım bizde kışın makyaj yapıyoruz. bir de burada yanınca , cilt renkleniyor ya. neyseki sürmesen de canlı bir cildin olyor.valla o doğru bende mersinliyim offf insan o sıcakta ne yapsa olmuyor. bazen saçlarım bile ağırlık yapıyor sanki tatlicadiarzu bide ankaraya alıştım daha beter oluyorum. keşke sokaklarda da klima olsa :roflol:
inan .bir de nem yüksek. dışarda saçlar banyo yapmış gibi sırılsıklam oluyor.ankara kuru iklim. ben ankarada kaldım. yazları çok güzeldir. sıcak ama nem yok ya... o yüzden.eh ne yapalım bizde kışın makyaj yapıyoruz. bir de burada yanınca , cilt renkleniyor ya. neyseki sürmesen de canlı bir cildin olyor.
almagester paylaşımı içi teşekkürler..
son sorumu soruyorum:
ben esmerim fondötenin rengini nasıl ayarlamam gerekiyor hani görmeden ürünü
ya, bu kız çok tatlı..a.s.rica ederim tatlım :asigim:valla tatlım ben hep cilt tonumun bir ton açığını alırım.genelde de öyledir hep cilt tonunun bir ton açığı alınır.ben beyaz tenliyim ben gündüz için bej fildişi renk ( ivory diye geçiyor) bunu en açık tonunu alırım. gece içn ise pembe tonları öneririm esmere yakışıyor. valla strawberry de fondötenlere bakarken hap yanındaki renklere bakarak karar veriyorum.eski bi fondötenini al eline ona bakarak karar vermey çalış.zaten markaların yanında genelde özllikle laura mercier in ürünlerinin yanında her bişey yazıyo. şu cilde şu renk tenine uygundur diye. istersne ordan bak,baika markanın aynı rengini al.diyelim açık mı oldu eski fondöteninle karıştır rengi koyu olanla,koyu olduysa açık renk bi fondötenle karıştır. benim üç rengim var ben öyle yaparım. çünkü eğer yanakların kiloluysa normal fondötenin iki ton koyusu elmacık kemiğinin altına sürülüp normal renk tonuyla karıştırlır yanakların daha çıkık görünür:1hug:a.s. ayy ne yazdım :1rolleyes:
ya, bu kız çok tatlı..a.s.
canımm benim bişi sormak istiyorum..strawberry den hiç alışveriş yaptın mı?ben de ordan biçok şey beğeniyorum fiyatlar da çok uygun geliyor ama güvenemiyorum..:çok üzgünüm:yani acaba gerçekten orjinal mi diye düşünmeden edemiyorum..beni de bilgilendirirsen sevinirim..eğer gerçekse hemen bugün siparişlerimi veriim:1rolleyes:
canım sitenin türkçesine ulaşamıyorum...
adresi verirmisin ..