Pudra, Fondöten, Kapatıcılar hangi fondöten??

merhaba almagester sana bişey sorucam .. senin bahsettiğin laura mercier fondotene starwberryden baktım fakat 2 çeşit var nemlendiricili ve yağsız olarak.. benim cildim karma , sadece T bölgem yani alnım burnum ve çenem yağlanıyor , şimdi ben fondöteni hangisinden alıcam , sen hangisini kullanıyosun ve hangi renk tonunu kullanıyosun ... cevaplarsan sevinirim :CüvCüv:

tatlım kusura bakma bi süredir yoktum. ben daha geçenlerde attım fondöteni ama sanırım sunny beige olandı. yağsız fondöten. benimde cildim t bölgem yağlı. bence kesinlikle yağsız olanı tercih et. ama tabi eğer tereddütün varsa başka şey istersen strawberryden bi iste bakalım tester yolluyolar bazen. ankara yada istanbuldaysen sephorada var canım.kaydirigubbakcemile5

2 haftadır estee lauder double wear kullanıyorum güzelmiş gerçekten 3 numara sipariş etmiştim bronzlaştığım için baya koyu olmasına rağmen hafif açık bile geldi arap bacı olmuşum iyice ya kaydirigubbakcemile3 rengim açılınca 2 numarasını da alıcam tuttum ben bu fondoteni sağolun kızlar a.s. ama yok daha da iyisi var bence diyorsanız önerilerinizi bekliyorumm :lepi:

kızlar.. porselen fondoten hakkında bi bildiniz varmı?? beyaz tenliyim ve öyle bişiy istiyorum.. war mı bildiğiniz iyi bi marka

kızlar ben mersinliyim yaza da düğünüm var cildim çok pürüzlü mutlaka fondöten kullanmam lazım ama ayrıca cildim çok yağlı fondoten sürünce çok kötü oluyor ne önerirsiniz

bugün denedim estee nin double wearını. estee yi çok sevmeme rağmen bu ürününü beenmedim cildime nemlendirici dahi sürdü kadın ama güzel durmadı bi garip bence 100%100 anlaşılıo fondöten olduuanlaşılıo bikere bütün yüzeyi bi tabaka halinde kaplıo bilmiorum bukadar kişi beenirken ben beeenmediime göre belki benim cildime uymadı. beyaz tenliyim cildimde karma. Zaten sevilde bi bayan size önermem aaar durur siz çok hafif bişii alsanız yeter dedi sheseidoyu sürdü o bayaa güzeldi en azından dierine göre . bi de bişiii sorucam pudra mı cilde daha çok zarar verio yoksa fondöten mi? ben fondöten kullanmadıım için pek alışkın diilim galiba hiç bulaşmasam mı bu işe ?

bugün denedim estee nin double wearını. estee yi çok sevmeme rağmen bu ürününü beenmedim cildime nemlendirici dahi sürdü kadın ama güzel durmadı bi garip bence 100%100 anlaşılıo fondöten olduuanlaşılıo bikere bütün yüzeyi bi tabaka halinde kaplıo bilmiorum bukadar kişi beenirken ben beeenmediime göre belki benim cildime uymadı. beyaz tenliyim cildimde karma. Zaten sevilde bi bayan size önermem aaar durur siz çok hafif bişii alsanız yeter dedi sheseidoyu sürdü o bayaa güzeldi en azından dierine göre . bi de bişiii sorucam pudra mı cilde daha çok zarar verio yoksa fondöten mi? ben fondöten kullanmadıım için pek alışkın diilim galiba hiç bulaşmasam mı bu işe ?

az zararlı yada hatta zararsız bi şeyler arıyosan niçin mineral amkyajı denemiyosun.0 zarar,çünkü 100.\100 doğal .hatta çk zor gelirse yıkamadan yat.istediğin kadar çk sür ve inanılmaz doğal ve güzel görünüm DENEMELİSİN i.d. i bi marka

i. d ye baktım ama hem çok pahalı hem de fondöten dedikleri yine toz pudra gibi ben body shopun mineral serisinden aldım bitane fondöten ama fondötenle alakası yok resmen pudra bunu bilerek almıştım zaten güzel yani ama i. d kadar doal olduuunu zannetmiorum. bi de logona die ürünleri doal olan bi marka var onu deniicem.her ihtimalde sanki pudra fondötene göre daha zararsızmış gibi gelio

i. d ye baktım ama hem çok pahalı hem de fondöten dedikleri yine toz pudra gibi ben body shopun mineral serisinden aldım bitane fondöten ama fondötenle alakası yok resmen pudra bunu bilerek almıştım zaten güzel yani ama i. d kadar doal olduuunu zannetmiorum. bi de logona die ürünleri doal olan bi marka var onu deniicem.her ihtimalde sanki pudra fondötene göre daha zararsızmış gibi gelio

layyza cım id nin fondoteni toz olmasına rağmen çk kapatıcı ve ç kalıcı.denemeni tavsiye ederim.ve gerçekten hiç zararsız son kullanma tarihi bile yok .çünkü içinde zararlı kimyasallar yok.ama ben cildimi bozmaktan korktuğum için doğal ürünler kullanmak yanlısıyım zatem kalıp gibi duran şeyleride hiç sevmem

layyza cım id nin fondoteni toz olmasına rağmen çk kapatıcı ve ç kalıcı.denemeni tavsiye ederim.ve gerçekten hiç zararsız son kullanma tarihi bile yok .çünkü içinde zararlı kimyasallar yok.ama ben cildimi bozmaktan korktuğum için doğal ürünler kullanmak yanlısıyım zatem kalıp gibi duran şeyleride hiç sevmem

aynı fikirdeyim senle. ben id dışındaki dier mineral makyaj markalarını da araştırmıştım bi ara bayaaa kafa patlatmıştım bana id çok pahalı gelmişti çünkü birsürü şeye ihtiyacım vardı batardım yani. bide o gün toz içinde kaldım resmen. yazında abd ye gitme durumum vardı amaaaannn boşver ordan alırım ben die düşünmüştüm. i.d de ben yüzümde denetmemiştim yani elimde bakıodum ama fondöteniyle pudrası aynı gibi gelmişti bana. bi de bunu istersen ıslatabilirsin filan demişti çok meşakkatli gözkmüştü gözüme. sen açık tenli misin?

Birde id nin içeriini iyi oku ben şuan body shop kullanıorum ve i. d den daha çok gveniorum sdc 4 maddeden oluşuo zaten minerallerin içeriii hemen hemen aynı oluo hemde 3 te 1 fiyat ödorum. ama dediim gibi minerallerdeki fondötenler hiç fondöten gibi diil zaten fondötenden de vazgeçmiş bulunmaktayım alırsam da logona nınkini alıcam o da doğal

aynı fikirdeyim senle. ben id dışındaki dier mineral makyaj markalarını da araştırmıştım bi ara bayaaa kafa patlatmıştım bana id çok pahalı gelmişti çünkü birsürü şeye ihtiyacım vardı batardım yani. bide o gün toz içinde kaldım resmen. yazında abd ye gitme durumum vardı amaaaannn boşver ordan alırım ben die düşünmüştüm. i.d de ben yüzümde denetmemiştim yani elimde bakıodum ama fondöteniyle pudrası aynı gibi gelmişti bana. bi de bunu istersen ıslatabilirsin filan demişti çok meşakkatli gözkmüştü gözüme. sen açık tenli misin?

evet canım hatta bayada beyaz tenliyim ama kapatmak istediğim bişey yok.ama çk haklısın abd de çk ucuz ebaydan baktım 22 dolar fondoteni farka bak.biziz kazıklıyolar.bide bady shop tan aldığın daha ağırmış gibi geliyo bana krem fondoten mi aldın sen bady shop tan.sevdinmi.ben çk kalıplaşsın istemiyorum yüzümde...

Birde id nin içeriini iyi oku ben şuan body shop kullanıorum ve i. d den daha çok gveniorum sdc 4 maddeden oluşuo zaten minerallerin içeriii hemen hemen aynı oluo hemde 3 te 1 fiyat ödorum. ama dediim gibi minerallerdeki fondötenler hiç fondöten gibi diil zaten fondötenden de vazgeçmiş bulunmaktayım alırsam da logona nınkini alıcam o da doğal

bide bu logona nerde satılırki ben bursada yaşıyoprum.kozmetik mi dermokozmetikmi.

evet canım hatta bayada beyaz tenliyim ama kapatmak istediğim bişey yok.ama çk haklısın abd de çk ucuz ebaydan baktım 22 dolar fondoteni farka bak.biziz kazıklıyolar.bide bady shop tan aldığın daha ağırmış gibi geliyo bana krem fondoten mi aldın sen bady shop tan.sevdinmi.ben çk kalıplaşsın istemiyorum yüzümde...

yok krem fondöten diil natural mineral serisi derseniz gösterirler. aynı i.d gibi duruo zaten. yanlız tabi i.d gibi dolu seçeneği yok ama olanlarda çok güzel mesela ben dayanamayıp 2 tanede allık almıştım. fondöteni de pudra gibi aynı i.d gibi ama i.d daha tecrübeli bir marka ama ne biliiim çok pahalı ben 2 allık bi fondöteni aldım nerdeyse i.d nin 1 ürününün fiyatına denk gelio. Birde bence i.d yi i.d yapan onun fırçaları gibime geldi çok kaliteli gerçekten yüze çok güzel dağıtıyo. ama abd de olsam tabi i.d alırdım hatta daha başka markalar var onlardan alırdım. buarada bahsettiim fondötenden memnunum ama o fondöten gibi diil pudra gibi düşün ama anladıım kadarıyla sende öle seviosun dene bi bak derim. Yanında i.d yi de getirirsin içeriklerini karşılaştırırsın

bide bu logona nerde satılırki ben bursada yaşıyoprum.kozmetik mi dermokozmetikmi.

Doğal Bakım Ürünleri| Makyaj Malzemeleri | Doğal Dükkan | Doğal ve Organik Ürünler Cnm bu adresten bulabilirsin. logona nın ürünleri doğal sertifikalı üzerinde BDIH filan yazar bu doğal olduuna dair ben bronz parlak bi pudrasını almıştım o parlaklık veren şeyler bile sedeften mi ne elde edilmiş. renk seçeneği pek yoktur bildiim kadarıyla bi açık bi koyu fondöteni var sıvı olarak. Bize açığı olur ancak. buarada ürünün özellikleri de vardır sitede ordan rahatça bakabilirsin paraben filan yoktur mesela

X