Pudra, Fondöten, Kapatıcılar hangi fondöten??

benim tercihim helena rubinstein - color clone (dogal makyaj için)
ve givency - teint miroir (gece makyajı için)

arkadaslar seam ben l'oreal infallible kullaniyorum cok da memnunum gercekten hem kalici hem de mukemmel kapatip mukemmel uyum sagliyor cildeya da en azindan benim cildime cok iyi sonuc veriyor.. ama bitmek uzere burada lancome un cok ovuldugunu gordum lancome dan goz kalemi ve rimel almistim bir zamanlar ama hic memnun kalmadim o gunden beri sadece jucy tubes dan ibaret benim icin lancome ama cok methedildigini gorunce acaba fondotenini denesem mi diyorum tavsiye eder misiniz? cildim hafif yagli ara sira da sivilcem oluyor yani iyi kapatan ve kalici bir sey istiyorum simdiden tesekkurlerra.s.

arkadaşlar benim cildimde sivilce lekeleri ve zamanında sivilcelerimi sıktığım için tırnak izleri var..hangi fondeteni alsam iyi bir kapatma sağlar..teşekkürler..

arkadaşlar benim cildimde sivilce lekeleri ve zamanında sivilcelerimi sıktığım için tırnak izleri var..hangi fondeteni alsam iyi bir kapatma sağlar..teşekkürler..

canim simdi sana l'oreal infllalible diyecegim ama herkesin cildi farkli ve bana uyan bir sey sana uymayabilr belki de bence bir kozmetik magzasina gidip her markayi deneyerek kendin karar vermen oradaki uzmanlar da yardimci olur eminim a.s.

Arkadaslar kismetse agustos da evleniyorum ve makyaj konusunda cok panik yapiyorum.Cildim de stres sebebiyle sivilceler cikti:çok üzgünüm: Kamuflaj makyaj icin ne önerirsiniz. Beyaz tenliyim ama öyle cok süt gibi de degil...

merhaba almagester sana bişey sorucam .. senin bahsettiğin laura mercier fondotene starwberryden baktım fakat 2 çeşit var nemlendiricili ve yağsız olarak.. benim cildim karma , sadece T bölgem yani alnım burnum ve çenem yağlanıyor , şimdi ben fondöteni hangisinden alıcam , sen hangisini kullanıyosun ve hangi renk tonunu kullanıyosun ... cevaplarsan sevinirim :CüvCüv:

ben kullanıyorum laura mercier oil free fondotenini coook süper bi fondoten degil acıkcası,yapısı biraz agır hoşuma gitmiyor benimcokacimcoook

ben kullanıyorum laura mercier oil free fondotenini coook süper bi fondoten degil acıkcası,yapısı biraz agır hoşuma gitmiyor benimcokacimcoook

barbizeynep önceki yazılarını takip ettiğim kadarıyla kaliteli ürünlker kullanıyorsujn canım ve bilgilisin...ben oldukça beyaz tenliyim ve kızarıyorum ...o yüzden fondoten almak istiyorum...estee lauder nasıldır sence? ya da hangisini önerirsin?? tşkler şimdidena.s.

teşekkür ederim cnm,evt kullandıgım kozmetik ürünlerinin kaliteli olmasına cok dikkat ediyorum gözden kaçırmamışsın:içelim:cnm ben de beyaz tenliyim simdiye kdr guerlain,clinique,clarins,ysl,shiseido,chanel,laura mercier,mac,dior un fondotenlerini kullandım ve halen de kullanmaktayım gnlde clinique ve chanel hariç gnl anlamda hepsi başarılı fondotenler ama içlerinde en cok memnun kaldıgım dior'un airflash fondoteni oldu cok kapatıcı ve naturel bi fondoten,estee lauderin double wear fondotenini de kullandım cnm, sanırım bu fondoten senin de bahsettigin, kapatıcılıgı iyi fkt en acık rengi bile tenime bayagı bir koyu geldi o yüzden 2.kere almadım su anda dior airflash kullanıyorum ve cok cok memnunum tavsiye ederim bir de diorun forever compactı harika bir compact onu da tavsiye ederim:smiley-cool:

kızlar avon yeni bir fondoten çıkarıyor önümüzdeki kataloğunda cilde çok güzel uyum sağlıyor ben denedim fiyatıda çok uygun ve kapatıcı özelliğide var deneyin zararlı çıkmassınız

60ytl de cok fazla değilmi be canım bir fondötne 60ytl verirsek vayy halimize:)

ben esmer tenliyim kızlar ve bir türlü tenime uygun fondöten bulamıyorum ya cok bembeyaz oluyorum ya da cok esmer :) ne yapacagım bilmem.. pudra kullanıyorum avondan almıştım cok hoş kokulu ve tenıme tam uygun rengi var fakat bu seferde cok kuru bir cilt yapım olduğundan cildim pudrayla daha da geriliyor. fazla pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz ürün varmı ?

....diorudeniycem barbie zeynep cim ...aslında tenime uyan rengi bulamamaktan da tereddüt ediyorum ...çünkü kozmetik şatış yapan kişilerin bilgilerine de güvenmiyorum-tatlicadiarzu-

cnm dior forever tavsiye ederim egr cok yaglı bir cildin yoksa gercekten her kullanan coook memnun ben de compact fodnotenini kullanıyorum:dance:

cnm dior forever tavsiye ederim egr cok yaglı bir cildin yoksa gercekten her kullanan coook memnun ben de compact fodnotenini kullanıyorum:dance:

canım benim cildim karma..t bölgem yaglı sence bu fondoten uyarmı bana...eee barbiezeynep cim sen şimdi bebek pembesi bir allık da önerirsin banakaydirigubbakcemile5

cnm benim cildim de yaglı,forever zaten karma ciltler için o yuzden şiddetle taviye ederim:CüvCüv:allık baslıgı degil burası ama ben chanel in allıgını kullanıyorum ama pembe tonlar ysl de var ysl nin ponponlu allıgını oneririmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…