- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
- Konu Sahibi almagester06
çok sağol tatlımcoksekeriremsu
rica kuzu :içelim: ne demek:enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol tatlımcoksekeriremsu
arkadaşlar benim cildimde sivilce lekeleri ve zamanında sivilcelerimi sıktığım için tırnak izleri var..hangi fondeteni alsam iyi bir kapatma sağlar..teşekkürler..
umarım böyle bi başlık yoktur ve moderatör leri çileden çıkarmamcoksekeriremsu ben uzun uzun araştırma ve denemelr sonunda en iyi fondötenin laura mercier olduğuna inandım. zaten google da araştırdım laura mercier fondöten ve kapatıcı konusunda bir numaraymış. julia roberts, sarah jessica parker, angelina jolie gibi ünlüler hep bu kadının ürünlerini kullanıyolarmış. bu marka türkiye ye gelmeden önce de millet konuşuyodu. strawberry de fiyatı 60 ytl. kullanın bakın inanın porselen gibi olcak cildiniz.üstelik saatlerce kalıcı ve bişey sürmemiş gibi duruyora.s.
ben kullanıyorum laura mercier oil free fondotenini coook süper bi fondoten degil acıkcası,yapısı biraz agır hoşuma gitmiyor benimcokacimcoook
umarım böyle bi başlık yoktur ve moderatör leri çileden çıkarmamcoksekeriremsu ben uzun uzun araştırma ve denemelr sonunda en iyi fondötenin laura mercier olduğuna inandım. zaten google da araştırdım laura mercier fondöten ve kapatıcı konusunda bir numaraymış. julia roberts, sarah jessica parker, angelina jolie gibi ünlüler hep bu kadının ürünlerini kullanıyolarmış. bu marka türkiye ye gelmeden önce de millet konuşuyodu. strawberry de fiyatı 60 ytl. kullanın bakın inanın porselen gibi olcak cildiniz.üstelik saatlerce kalıcı ve bişey sürmemiş gibi duruyora.s.
cnm dior forever tavsiye ederim egr cok yaglı bir cildin yoksa gercekten her kullanan coook memnun ben de compact fodnotenini kullanıyorum:dance: