Anket Hangi evcil hayvan ?

Hangi evcil hayvanı beslemek isterdiniz?

• Ankete Katılan
    125
Ben papağanları ve köpekleri çok seviyorum. Ve bu aralar kendime papağan almayı düşünüyorum.

çok uzun yıllar kedi besledim.çok zor vefatından sonra yeni bir hayvan edinmek yerine hiçbirşeyi koyamıyorsunuz..ama kendi evime geçtiğimde ileride çocuk falan olduğunda bir kedi yada köpek istiyorum tekrar..bir hayvan ile büyüyen çocuk başka oluyor...

bizi evimizdede balıklarımız var balık besliyoruz diğer hayvanlara göre bakımı daha kolay

Kopek beslemeyi isterdim kedileride cok severim kuslarida.. imkanim olsa hepsinden beslemek isterdim :sm_cool:

Tavşan, ördek, kedi, köpek, keçi, kaplumbağa, kuş, civciv besledik daha önce :roflol:
Onları saymassak at, papağan, hamster beslemek isterdim :sm_cool:

bahçem varsa köpeğim olsun isterdim ama apartmanda oturuyorsam balık olabilir
bekarken de beslerdim

muhabbet kuşum var ama köpeğimn olmasını çok isterdm golden cinsii :asigim:

alman kurdum vardi ev ortaminda bakamadim vermek zorunda kaldim..tekrar kopek istiyorum bu defa bakacam..birde kuslarim var suan..onun disinda bir persiyan kedisi cok istemistim kismet olmadi..kisacasi,kedi,kopek,kus

papağan besledim.
tavşan besledim balık besledim.
ama şimdi hiçbiri yok.
Bundan sonra da beslemeyi düşünmüyorum kaybedince üzüntüsüne dayanması zor oluyor

tavşan besliyodum heryeri pisletince vermek zorunda kaldım
daha sonra 7 ay kadar kedi besledim sokakta ölmek üzereyken buldum
iyileşince onuda vermek zorunda kaldım
geçen gün eşim su kaplumbağası almış bana
şimdi onu besliyoruz
ama çok üzülüyorum ona hastaymış
bakımı çok zor yaa
hayvanlar gerçekten sorumluluk istiyor
:çok üzgünüm:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…