hangi el çiçeği sizce?

tamamen beyaz el çiçeklerini daha çok yakıstırıyorum gelinliğe ben. 2. resimde ki en güzeli bence..

aslında gelinliğinin rengiyle bütünlüğü çok önemliilk resimdeki buket güzel ama tek renk olduğu için fotoğraflarda burdaki gibi güzel çıkmayabilir..çiçeklerde ton farkı olsaymış daha güzel olurmuş yani..2.resimdeki farklı renklerde olduğu için fotoğraflarda daha iyi görünür..3.resimdekini ise hiç beğenmedim..umarım fikir verebilmişimdir:)

renkli olmasındansa beyaz daha hoş durur bence.o yüzden 2. olabilir.ama farklı seçeneklere de bak bence:34:

canlı çiçek yada beyaz alabilirsin bence yok ama illaki bunlardan birisini seçeceksen 2ncisi tabiki

kızlar nereden alacağımı soranlar olmuş facebookta "gelin çiçekleri yapay ve canlı" diye girerseniz çıkıyor. fiyatlarda uygun:10:
ben değişik bişi oldun istiyorum o yüzden beyaz el çiçeği istemiyorum, mümkünse renkli buket ve o renk ayakkabı istiyorum:9:
düğünüm 2 yerde olacağı için canlı çiçek maalesef olamayacak:( bi de canlıların fiyatlarını sorduk uçuk rakamlar verdiler. ayrıca yapayı saklama olasılığın çok yüksek, anı olarak kalır evimde:97:
bu üçü en çok beğendiklerim ve arasında seçim yapmak istediklerim, özellikle 1 ve 2 arasında kaldım, ama burdaki cevaplara bakıyorum ya 1 yada 2 deniliyor, gene kararsız kaldım:9:
kararsızımda kararsızım, kararsızımda kararsızım:9:

kızlar şimdi saydım 1 ve 2 diyenler eşit sayıda:53: o kadar çok kararsızımki 2 si arasında hangisini seçsem diğeri içimde kalacak sanki, size sorma ihtiyacı hissettim hangisi daha çok beğenilirse onu tercih edeceğim, yoksa bana kalsa 2sinide alacağım:9:

Sanırım üç numarayı tercih eden bir tek benim.. =) Ama mor olan kısımları beyaz olursa.Yani hem renkli olup hem de çok boğmamış olur.​

$926963973046.jpg

bende canlı çiçek derim mesela buna ne dersin?

ama illa bunlardan olucak dersen 2. diyorum.

Back