Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
duş jeline salisilik asit laktik asit koyup kullananmı varmı arkadaşlar bi türlü kullanan çıkmadı. Ben kullandım sivilcelerim için ama daha çok çoğalttı normalmidir değilmidir bunu yaşayan oldumu

Palmolive bal özlü ile ile mavi renkli olan deniz yosunlu spa terapi etkili duş jelini kullanıyodum sora bu söylentilerden sora kullanmıyorum en güzeli hacı şakir ona bişe demiyorlar

Son düzenleme:
Duru'nun sarı kapaklısını kullanıyorum çok güzel kokuyor ve içindeki simlerde çok tatlı görünüyor
Şimdi de avonun 1lt olan çilekli duş jelinden sipariş ettim bakalım inşallah çilek çilek kokarım

Arkadaşlar bunları kullanmayın zararlı kimyasal maddeler olabilir..Saf sabun kullanın cildi kuru olanlar gliserinle nemlendirebilirler ya da zeytinyağıyla...

kırlangıç saf zeytinyağı duş jeli, diğer jeller gibi kaygan vıcık vıcık bir his bırakmıyor ve bence çok hoş fresh bir kokusu var

watson ballı muuhteşem

watson 1 litrelik mor ve turuncu

oriflame ballı

duru sarı pırıltılı olan

dove

palmolive spa

duru

komili hanımeli

ve fenjal
banyo duş jeli dolu

palmolive watsons hemen hemen her çeşidi duru birde bir ara oriflame siyah çikolata kokulu vardı ambalajı koyu pembe kalpli filan ama onu bir daha bulamadım kalkdı sanırım o harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…