- Konu Sahibi Nightingale
Selam kızlar. Ben de yıllardır süre gelen demir eksiliğine bağlı kansızlık var. Temmuz ayında fenalaşmıştım, içimde olan bir titreme, ellerimde ayaklarımda beynim de uyuşma, ölüyorum zannettim. Saatlerce ağladım. Hastanede serum verip yolladılar. Halsizliğim tekrar edince kan tahlili yaptırdım tekrar demir serumu verelim dediler, ihmal ettim. Ama geçen hafta sonu 3 gün kalp çarpıntısından uyuyamadım, kalbim resmen dışarıda atıyor. Perşembe günü iş yerinde temmuzda yaşadığım gibi bir durum yaşadım, bayılacak gibi, içimin titremesi, ellerimde titreme vücudumdan kan çekilmesi aynı durum. Ve bunu yaşarken de aşırı bir ağlama hissi. 3 gündür de yine kalp çarpıntısından yaşamım etkileniyor resmen. Kalbim ağzımda attığı için sinirliyim. Göğsümde bir sıkıntı var. Ama aynı zamanda yorgunluk, üşüme de var. Bilenler bilir, erkek arkadaşım yüzünden de çok kötü bir buçuk sene geçirdim. Geçen 3 hafta zehir oldu bana özellikle. Bir senedir depresyon tedavisi görüyorum. Panik atak ve kansızlık belirtileri benziyormuş, pazartesi doktora gideceğim doğru teşhis için psikiyatrıma mı gideyim, kansızlık teşhisi koyan dahiliye doktoruna mı yoksa kalp çarpıntım aşırı olduğu için kalp hastanesi var yakınlarda oraya mı gideyim? Karar veremedim ben belki aynı durumları yaşayan arkadaşlar vardır. Teşekkür ederim şimdiden.
Ekleme yapayım :
Acile gittim kızlar çarpıntıya dayanamadım. Tansiyon 10/6 çıktı. Kan tahlilim hayatımda ilk defa bu kadar iyi çıktı 12.4. Ekg çektiler normal dedi doktor çok hafif bir yerde çarpıntı var dedi. Psikiyatrına git bu yaşadıklarını anlat dedi
Demek ki iki sefer geçirdiğim kriz panik atakmış. 
Ekleme yapayım :
Acile gittim kızlar çarpıntıya dayanamadım. Tansiyon 10/6 çıktı. Kan tahlilim hayatımda ilk defa bu kadar iyi çıktı 12.4. Ekg çektiler normal dedi doktor çok hafif bir yerde çarpıntı var dedi. Psikiyatrına git bu yaşadıklarını anlat dedi

Son düzenleme: