HANGİ DOKTOR GİTMELİYİM

maviyesiltuna

hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3.853
2.412
408
artık konuşmakta zorlanıyorum kullanacağım cümleleri söyleyemiyor ve unutuyorum 10 saniye önce bakacağım herhangi bir şeyi 10 saniye sonra unutuyorum ve çok yorgun hissediyorum sağ tarafımda baştan aşağı uyuşma ve karıncalanma oluyor nörolojiye gittim hiç bir test yapmadan bir şeyin yok dedi
not:2 tane kanser hastam var acaba tükendim mi diyorum

Kesinlikle psikiyatriste gidin..

Nöroloji direk test falan yapmadanmı gönderdi cok ilginc bir kan testi emg falan istemesi lazım internetten nöröloji alanınla ilgili iyi bir doktor araştırıp gidin

Uyuşma karıncalanma gibi sıkıntılara nörolojiye gidin. Kan testi kesin yaptırın.bende de olmuştu sizdeki sorunlar.uyışma his kaybı,karıncalanma, Sinir sıkışmaları yaşıyodum hatta sıksık. Çok canımı acıtıyodu. B12 vitamini eksikliğinden çıkmıştı.

Evet b12 d vitamini yapar

Dahiliyeye gitmelisiniz tüm tetkikler ve kandeğerlerine bakılmalı özelikle b12 ve d vitamini çok önemli hatta b12 eksikliği huzursuz ruh haline sebep olabiliyor

Nöroloji direk test falan yapmadanmı gönderdi cok ilginc bir kan testi emg falan istemesi lazım internetten nöröloji alanınla ilgili iyi bir doktor araştırıp gidin

Ondan 6 ay önce başka nedenlerden gittiğimde emg beyin mr çekilmişti bir şey çıkmamıştı ama dr istersen eğitim araştırmaya gidin demişti

Ondan 6 ay önce başka nedenlerden gittiğimde emg beyin mr çekilmişti bir şey çıkmamıştı ama dr istersen eğitim araştırmaya gidin demişti
Anladım canım 6 ay gecmis ama aradan en kötü kan almalıydı dahililiye git direk bence vitamin eksikligindede uyuşma unutkanlık herşey oluyor

Beyin ve sinir cerrahi Bundan 6 ay önce aynı problem olmuştu b12 bir kutu kullandım sonra iyisin dedi bıraktırttı kaç kutu kullandın

Anladım canım 6 ay gecmis ama aradan en kötü kan almalıydı dahililiye git direk bence vitamin eksikligindede uyuşma unutkanlık herşey oluyor

Gögüs hastalıklarına gitmiştim 1 ay önce kan sonuçlarına bakayım kalp ilgili bakılmıştı onda bir şey yoktu demir 50 olması benim ki 49 şimdi baktım b12 392 normal gözüküyor

İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz nöroloji dr var mı
Anadolu yakasını hiç bilmiyorum ki ama ben sizin yerinizde olsam Marmara üniversitesinin tıp fakültesine giderim. En azından araştırılırlar. Avrupa yakası derseniz nörolojiyi bilmiyorum ama Cerrahpaşa genel olarak iyidir. Bir bakın isterseniz. Özellerden Anadolu yakasında hangisi var bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım o konuda ama Avrupa yakasında Koç Üniversitesi hastanesinin iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…