- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
- Konu Sahibi maviyesiltuna
-
Kesinlikle psikiyatriste gidin..artık konuşmakta zorlanıyorum kullanacağım cümleleri söyleyemiyor ve unutuyorum 10 saniye önce bakacağım herhangi bir şeyi 10 saniye sonra unutuyorum ve çok yorgun hissediyorum sağ tarafımda baştan aşağı uyuşma ve karıncalanma oluyor nörolojiye gittim hiç bir test yapmadan bir şeyin yok dedi
not:2 tane kanser hastam var acaba tükendim mi diyorum
Evet b12 d vitamini yaparUyuşma karıncalanma gibi sıkıntılara nörolojiye gidin. Kan testi kesin yaptırın.bende de olmuştu sizdeki sorunlar.uyışma his kaybı,karıncalanma, Sinir sıkışmaları yaşıyodum hatta sıksık. Çok canımı acıtıyodu. B12 vitamini eksikliğinden çıkmıştı.
Dahiliyeye gitmelisiniz tüm tetkikler ve kandeğerlerine bakılmalı özelikle b12 ve d vitamini çok önemli hatta b12 eksikliği huzursuz ruh haline sebep olabiliyorartık konuşmakta zorlanıyorum kullanacağım cümleleri söyleyemiyor ve unutuyorum 10 saniye önce bakacağım herhangi bir şeyi 10 saniye sonra unutuyorum ve çok yorgun hissediyorum sağ tarafımda baştan aşağı uyuşma ve karıncalanma oluyor nörolojiye gittim hiç bir test yapmadan bir şeyin yok dedi
not:2 tane kanser hastam var acaba tükendim mi diyorum
Nöroloji direk test falan yapmadanmı gönderdi cok ilginc bir kan testi emg falan istemesi lazım internetten nöröloji alanınla ilgili iyi bir doktor araştırıp gidin
Nörolojiye gidin bence.
Iyi bir norologa gidin
Beslenmeniz nasil?
Beyin sislenmesini bir arastirin
Anladım canım 6 ay gecmis ama aradan en kötü kan almalıydı dahililiye git direk bence vitamin eksikligindede uyuşma unutkanlık herşey oluyorOndan 6 ay önce başka nedenlerden gittiğimde emg beyin mr çekilmişti bir şey çıkmamıştı ama dr istersen eğitim araştırmaya gidin demişti
Dahiliyeye gitmelisiniz tüm tetkikler ve kandeğerlerine bakılmalı özelikle b12 ve d vitamini çok önemli hatta b12 eksikliği huzursuz ruh haline sebep olabiliyor
Uyuşma karıncalanma gibi sıkıntılara nörolojiye gidin. Kan testi kesin yaptırın.bende de olmuştu sizdeki sorunlar.uyışma his kaybı,karıncalanma, Sinir sıkışmaları yaşıyodum hatta sıksık. Çok canımı acıtıyodu. B12 vitamini eksikliğinden çıkmıştı.
d vitaminleriniz eksik sanirim
Anladım canım 6 ay gecmis ama aradan en kötü kan almalıydı dahililiye git direk bence vitamin eksikligindede uyuşma unutkanlık herşey oluyor
Anadolu yakasını hiç bilmiyorum kiİstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz nöroloji dr var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?