• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ DOKTOR GİTMELİYİM

Gögüs hastalıklarına gitmiştim 1 ay önce kan sonuçlarına bakayım kalp ilgili bakılmıştı onda bir şey yoktu demir 50 olması benim ki 49 şimdi baktım b12 392 normal gözüküyor
D vitaminindemi yuksek magnezyum çinko dahiliyeye git yinede dengesiz beslenmede etkiliyor düsebilir sonuclar birde maden suyu ic ara sira magnezyum falan eksikligi varsa iyi gelir

artık konuşmakta zorlanıyorum kullanacağım cümleleri söyleyemiyor ve unutuyorum 10 saniye önce bakacağım herhangi bir şeyi 10 saniye sonra unutuyorum ve çok yorgun hissediyorum sağ tarafımda baştan aşağı uyuşma ve karıncalanma oluyor nörolojiye gittim hiç bir test yapmadan bir şeyin yok dedi
not:2 tane kanser hastam var acaba tükendim mi diyorum
60 yaşındaki annem ben her şeyi unutuyorum diye nöroloji ye gitti. Doktor teyze bana değil psikiyatriye git demiş. Psikiyatriye gidin.

D vitaminindemi yuksek magnezyum çinko dahiliyeye git yinede dengesiz beslenmede etkiliyor düsebilir sonuclar birde maden suyu ic ara sira magnezyum falan eksikligi varsa iyi gelir

Onlar bakılmamış canım soda hatfada 3 defa içerim ama bakalım kuzum

Kan testiyle bile çok şey öğrenilebilir.

Muhtemelen d vitamini,demir ve b12 eksik çıkabilir.

Başlangıç için aile hekiminize veya dahiliyeye bile gitseniz olur.duruma göre yönlendirirler zaten.

Onlar bakılmamış canım soda hatfada 3 defa içerim ama bakalım kuzum
Sen baktır canım d vitamini bendede eksik damla ampul kullaniyorum gece yatarken kramplar giriyordu ayağıma sırtım her yerim agrıyordu uyuyamıyordum evde telefonumu anahtarımı nereye koyduğumu bile unutuyordum bildigin :KK58: kullanmaya başlayınca yavaş yavaş gecti şükür hic bişeyim yok şuan

artık konuşmakta zorlanıyorum kullanacağım cümleleri söyleyemiyor ve unutuyorum 10 saniye önce bakacağım herhangi bir şeyi 10 saniye sonra unutuyorum ve çok yorgun hissediyorum sağ tarafımda baştan aşağı uyuşma ve karıncalanma oluyor nörolojiye gittim hiç bir test yapmadan bir şeyin yok dedi
not:2 tane kanser hastam var acaba tükendim mi diyorum
Tıpatıp aynı belirtiler ve üstüne 2-3 haftada bir tekrar eden çok feci karın ağrısıyla kadın doğum, dahiliye, nörolojiye gittim. Hiçbir şey çıkmadı.

psikiyatriye gittim. Majör Depresyon çıktı. O karın ağrıları bile ondanmış. Neredeyse konuşmayı unutmuştum. , en basit yemekleri yapmak saatlerimi alıyordu. Kesinlikle o günün planını bile yapamıyordum.

ilaç tedavisiyle hepsi yerine geldi. Depresyondayken beyin çok yavaşlarmış. Bu sebeple hafıza kaybı, odaklanamama gibi durumlar oluşurmuş.

diğer bölümlerdeki tetkikleri yaptırmakla beraber psikiyatriye de bir gidin. Ben karın ağrılarımdan filan dolayı hep fiziksel bir sorun olduğunu düşündüm ama tamamen psikolojikmiş.

Tıpatıp aynı belirtiler ve üstüne 2-3 haftada bir tekrar eden çok feci karın ağrısıyla kadın doğum, dahiliye, nörolojiye gittim. Hiçbir şey çıkmadı.

psikiyatriye gittim. Majör Depresyon çıktı. O karın ağrıları bile ondanmış. Neredeyse konuşmayı unutmuştum. , en basit yemekleri yapmak saatlerimi alıyordu. Kesinlikle o günün planını bile yapamıyordum.

ilaç tedavisiyle hepsi yerine geldi. Depresyondayken beyin çok yavaşlarmış. Bu sebeple hafıza kaybı, odaklanamama gibi durumlar oluşurmuş.

diğer bölümlerdeki tetkikleri yaptırmakla beraber psikiyatriye de bir gidin. Ben karın ağrılarımdan filan dolayı hep fiziksel bir sorun olduğunu düşündüm ama tamamen psikolojikmiş.

Bilginiz için çok teşekkür ederim en kısa zamanda randevu alıp gideceğim

Back
X