İlk doğumda çok korktuğum için doktoruma sezeryan için yalvarmıştım ama yaşadığım ülkede sezeryanla doğum çok zor bir ihtimal anne ve bebek için hayati bir tehlike olmadıkça müsaade edilmiyor.Doğuma çok az kaldı. Bebek haftasından 10 12 gün ilerde görünüyor . 37 de çatı muayenesine gideceğim şu an 35+3 üm. Sizlere sorum sezaryan doğum mu yoksa normal doğumu mu tavsiye edersiniz? Yeniden doğum yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Doğum hikayesi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Devlet takipliyim gereksiz sezaryen yapmaz diye düşünüyorumDoktorunuz bebek iri diyerek size sezaryeni empoze ediyor zaten simdiden
3 normal doğum yaptım yine olsa yine normal yapardım,birazda doktora bağlı. Devlette öncelik normal doğum, suni sancı verilir veya kendi sancıların varsa ve doğum başlamıyorsun anne veya bebekte sorun olursa sezeyane alıyorlarDevlet takipliyim gereksiz sezaryen yapmaz diye düşünüyorum
Benim de ilk doğumum olacak. Normal doğum düşünüyorum. Bence kimseye doğum hikayesi sormayın. Bizde nedense kadınlar hep birbirini korkutmaya çalışıyorDoğuma çok az kaldı. Bebek haftasından 10 12 gün ilerde görünüyor . 37 de çatı muayenesine gideceğim şu an 35+3 üm. Sizlere sorum sezaryan doğum mu yoksa normal doğumu mu tavsiye edersiniz? Yeniden doğum yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Doğum hikayesi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bel ağrısı berbat yaBende sezeryanı daha basit görüyordum. Normal doğumdan hep korkmuştum. Sezeryanı oldum sonuç olarak ve o belimden iğne vurulduğu an ağlamaya başladım. 1 sene oldu hala belim çok ağrıyor. Başka arkadaşımda o iğnenin vurulduğunu bile anlamadım diyor. Yani her beden farklı, herkesin acı eşiği farklı. Her ikisininde kendine göre zorlugı var. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Seçilebilecek keyfi bir şey değil bu, doktorunuz karar verecektir siz ve bebek için en sağlıklı yönteme, boşuna başlık açmışsınız.Doğuma çok az kaldı. Bebek haftasından 10 12 gün ilerde görünüyor . 37 de çatı muayenesine gideceğim şu an 35+3 üm. Sizlere sorum sezaryan doğum mu yoksa normal doğumu mu tavsiye edersiniz? Yeniden doğum yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Doğum hikayesi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Çok biliyorsunuz doktorum zaten seçim hakkını bana bıraktığı için bu başlığı açtımSeçilebilecek keyfi bir şey değil bu, doktorunuz karar verecektir siz ve bebek için en sağlıklı yönteme, boşuna başlık açmışsınız.
Devlette planlıyorum doktorum bebeğin boyutundan dolayı bana bıraktı seçimi. Hala karar veremedimKonu sahibi Devlet Hastanesi'ne gittiğini söylemişsin. Eğer doğumu da orada planlıyorsan, boş yere bu soruyu sorma derim. İsteğe bağlı sezaryen yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?