canım ben fem dersanesini özellikle tavsye ederim.nedeni ni şöyle açıklayabilirim sana arkadaşlarımla konuştuğum zaman diğer dersanelere giden sabah dersanelerinin(konyada fem dersaneleri sabah olarak geçiyor) sorularını hocaların öğrencilere çözdürdüklerini biliyorum.fem dersanelerinin herşeyden önce kaynakları gerçekten çok iyi bence.ve bir dersanenin öğretmenleri kadar kitapları dergileri yani kaynakları da çok önemlidir.benim nacizane fikrim bu canım.ALLAH yardımcın olsun.
bir şey demek istiyorum bazı dershanelerde iyi öğrencilerle daha çok ilgileniyorlar bu söz konusu değil demi senin dershanende yani her öğrenciyle ilgileniyorlar mı
ben uğur yada fem derim..ben uğura gitmiştim lisede iyiydi..ama sonra keşke feme gitseydim dedim pişman oldum..öğrenci ayrımı bence heryerde olur oluyorda fem e has olduğunu düşünmüyorum şahsen...sen sorunu sor hocana peşinden koş gayret verdiğini görsün zaten bu hocanın çok hoşuna gider.ben dersane öğretmeniydim şuan bıraktım....
bide dilek arkadaşım kusura bakma ama bişey dicem üstüne alınma genel bişey söyleyeceğim..fem in ayrıyeten çalışkanlara kitap verdiğinden bahsetmişsin..benim arkadaşımda femde çalışıyor..birebir biliyorum yani..düzenli olarak soru çözen,elindeki kaynakları bitiren öğrenci zaten çalışkan öğrencidir,birşeyler biliyordur.bilmese bile düzenli çalışmasının katkısı olmuştur ve diğer çalışmayanlara fark atar..ve bence o öğrenci gerçekten ek bir kaynağı haketmiştir ki bunu deneme sınavlarında da gösteriyordur..ama kızan akrşı çıkan öğrenciler zaten soru çözmeyen çalışmayan öğrenci oluyor..evine giitsen baksan elindeki kitapları daha açmamıştır tertemizdir ama yeterki karşı çıkma olsun...bunun gibi bişeyi bizde uğurdayken yaşamıştık...çalışkanlara verilmişti diğerleri ayaklanmıştı..diğerleri dediğimde zaten çalışmayan öğrenci...
teşekkür ederim yorumun içina.s. büyük ihtimalle feme gideceğim bir de arkadaşının orda çalıştığını söylemişsin acaba birebir ders de alabilirmiyim çünkü bazı dershanelerde birebir için ek ücret talap ediyorlar bu konuda bir bilgin var:uhm: mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?