• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi dershaneye gideceğime karar veremedim

gazel123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
95
2
96
33
arkadaşlar seneye lise 4 olacağım dershaneye gidicem ama hangi dershaneye gideceğime karar veremedim:uhm: biliyorum handi dershaneye gidersem gidiyim iş ben de bitcek:kahve:ama yine de fikirlerinizi almak istiyorum
beylikdüzü uğur ders.
beylikdüzü kültür ders.
avcılar fem ders.
bu dershaneler hakkındaki görüşlerinizi bildirir misiniz?

cnm ben sana yardımcı olayım! ben suanda beylikdüzü kültür 1 deym cok ii bi dershane cok memnunum ögretmenleri mukemmel !!!!!!! gerci biitti 2 gün kaldı ama :1no2: bence git derim tabi ugur dershanesinn egitimi de cok iyi ama ben kültürden vazgecmem:)

bir şey demek istiyorum bazı dershanelerde iyi öğrencilerle daha çok ilgileniyorlar bu söz konusu değil demi senin dershanende yani her öğrenciyle ilgileniyorlar mı

arkadasım bence fem dershanesi yada finale git derim..ikiside cok kaliteli.bütünüyle hazırlıyorlar.

canım ben fem dersanesini özellikle tavsye ederim.nedeni ni şöyle açıklayabilirim sana arkadaşlarımla konuştuğum zaman diğer dersanelere giden sabah dersanelerinin(konyada fem dersaneleri sabah olarak geçiyor) sorularını hocaların öğrencilere çözdürdüklerini biliyorum.fem dersanelerinin herşeyden önce kaynakları gerçekten çok iyi bence.ve bir dersanenin öğretmenleri kadar kitapları dergileri yani kaynakları da çok önemlidir.benim nacizane fikrim bu canım.ALLAH yardımcın olsun.

canım ben fem dersanesini özellikle tavsye ederim.nedeni ni şöyle açıklayabilirim sana arkadaşlarımla konuştuğum zaman diğer dersanelere giden sabah dersanelerinin(konyada fem dersaneleri sabah olarak geçiyor) sorularını hocaların öğrencilere çözdürdüklerini biliyorum.fem dersanelerinin herşeyden önce kaynakları gerçekten çok iyi bence.ve bir dersanenin öğretmenleri kadar kitapları dergileri yani kaynakları da çok önemlidir.benim nacizane fikrim bu canım.ALLAH yardımcın olsun.

ben de feme gitmek istiyodum ama çevremdeki çoğu kişi sakın oraya gitme,ayrımcılık çok yapıyorlar iyi öğrencilerle daha çok ilgileniyorlar falan dedi bu yüzden de kafam karıştıCADIARZU

fem de öğrenci ayrımı var... iyi öğrenciyi tatile kampa gönderiyolar .İyi öğrenciye ayrı kitap veriyolar

ama uğur ya da final tavsiye ederim

bak canım bana şunu cevapla .hangi dersanede iyi olan öğrencilerle daha çok ilgilenmezler sence. hiç bir dersane aman bu öğrenci kötü iyi zaten yapar diye düşünmüyor buna emin ol.dersaneler ticari yerlerde bunu unutma.onların ilk amaçları dereceleri çıkartmaktır.sen de varsa hayallerin kendine söz vereceksin benle ilgilenmezlerse ben çalışırım ilgilendiririm kendimi diyeceksin.bu hayatta gözün açık olacak canım.tamammı her dersanede aynı durumlar söz konusu.ben içimdekileri söyledim güzelim gerisi senin bileceğin bişey.varsa soruların cevapların seve sever.bu arada sana şunu söyleyebilirim ben sabahın okullarnda da okdum her soruna cevap verebilirim merak ettiğin canım.

bir şey demek istiyorum bazı dershanelerde iyi öğrencilerle daha çok ilgileniyorlar bu söz konusu değil demi senin dershanende yani her öğrenciyle ilgileniyorlar mı

Cnm ben su zamana kdar bi ögrenci ayrımı görmedim sahsen herkese aynı ilgiyi gösteriyo ögretmenler ama kültür 1 den bahsediyorm digeri hakkında pek iyi demiyorlar.Ögretmenlere cıkıs saatinden 19 kadar sorularını sorabilirsin,birebir dersler alabilrsin,kültür digital var bilgisayardan dersler vs bircok sey var !! Yinede iyice bi arastır, bide tabiki dershaneden cok ögrencinn istegi önemli aslında eger öss için istekliysen inan hersey istedigin gibi olur .yerimseniben

ben uğur yada fem derim..ben uğura gitmiştim lisede iyiydi..ama sonra keşke feme gitseydim dedim pişman oldum..öğrenci ayrımı bence heryerde olur oluyorda fem e has olduğunu düşünmüyorum şahsen...sen sorunu sor hocana peşinden koş gayret verdiğini görsün zaten bu hocanın çok hoşuna gider.ben dersane öğretmeniydim şuan bıraktım....
bide dilek arkadaşım kusura bakma ama bişey dicem üstüne alınma genel bişey söyleyeceğim..fem in ayrıyeten çalışkanlara kitap verdiğinden bahsetmişsin..benim arkadaşımda femde çalışıyor..birebir biliyorum yani..düzenli olarak soru çözen,elindeki kaynakları bitiren öğrenci zaten çalışkan öğrencidir,birşeyler biliyordur.bilmese bile düzenli çalışmasının katkısı olmuştur ve diğer çalışmayanlara fark atar..ve bence o öğrenci gerçekten ek bir kaynağı haketmiştir ki bunu deneme sınavlarında da gösteriyordur..ama kızan akrşı çıkan öğrenciler zaten soru çözmeyen çalışmayan öğrenci oluyor..evine giitsen baksan elindeki kitapları daha açmamıştır tertemizdir ama yeterki karşı çıkma olsun...bunun gibi bişeyi bizde uğurdayken yaşamıştık...çalışkanlara verilmişti diğerleri ayaklanmıştı..diğerleri dediğimde zaten çalışmayan öğrenci...

gazelcim ben tekrar fem diyorum çünkü orada rehberlik sistemi var...yani herşey sende bitiyor ama arkadaşımdan bildiğim kadarıyla hocanla haftalık görüşmelerin oluyor,herhafta senin ne kadar soru çözdüğünü,neden çözmediğini takip ediyor...vlilerle de irtibatlılar çünkü ailedede bitiyor.ben onların sistemini beğeniyorum..benim çalıştığım dersanede öyle bir sistem yoktu doğruya doğru ismini vermeyeyim..

arkadaşların seni vazgeçirmeye çalışmışlar bu illaki olur..o kurumlara mutlaka bişey söylüyorlar bence kualak asma...çünkü yıllardır türkiyedeki başarı yüzdeleri ortada:kahve:
ahhh keşke zamanında gitseymişim

ben uğur yada fem derim..ben uğura gitmiştim lisede iyiydi..ama sonra keşke feme gitseydim dedim pişman oldum..öğrenci ayrımı bence heryerde olur oluyorda fem e has olduğunu düşünmüyorum şahsen...sen sorunu sor hocana peşinden koş gayret verdiğini görsün zaten bu hocanın çok hoşuna gider.ben dersane öğretmeniydim şuan bıraktım....
bide dilek arkadaşım kusura bakma ama bişey dicem üstüne alınma genel bişey söyleyeceğim..fem in ayrıyeten çalışkanlara kitap verdiğinden bahsetmişsin..benim arkadaşımda femde çalışıyor..birebir biliyorum yani..düzenli olarak soru çözen,elindeki kaynakları bitiren öğrenci zaten çalışkan öğrencidir,birşeyler biliyordur.bilmese bile düzenli çalışmasının katkısı olmuştur ve diğer çalışmayanlara fark atar..ve bence o öğrenci gerçekten ek bir kaynağı haketmiştir ki bunu deneme sınavlarında da gösteriyordur..ama kızan akrşı çıkan öğrenciler zaten soru çözmeyen çalışmayan öğrenci oluyor..evine giitsen baksan elindeki kitapları daha açmamıştır tertemizdir ama yeterki karşı çıkma olsun...bunun gibi bişeyi bizde uğurdayken yaşamıştık...çalışkanlara verilmişti diğerleri ayaklanmıştı..diğerleri dediğimde zaten çalışmayan öğrenci...

teşekkür ederim yorumun içina.s. büyük ihtimalle feme gideceğim bir de arkadaşının orda çalıştığını söylemişsin acaba birebir ders de alabilirmiyim çünkü bazı dershanelerde birebir için ek ücret talap ediyorlar bu konuda bir bilgin var:uhm: mı

gazelcim birebir ders alabilirsin dersanede.zaten hoca ile önceden konuşuyorsun hoca sana belli bi sat verior gidip hem yapamadıklarını hemde anlamadıklarını soruyorsun.için rahat olsun bu konuda.

büyük ihtimalle feme gideceğim bilgi verdiğiniz için saoluna.s.kayıt yaptırınca buraya yazarım artık:enbuyukkk:

gazelcim özellkle arkadaşımı aradım sordum senin için...müsait olduğuzamanı(yani ekders veya etüt olmayan bir zamanını)önceden gidip konuşuyormuşsun 1 hafta önceden falan..çünkü kendisi matematikçi çok dolu oluyordur...1 saat 2 saat neyse yapamadığın soruları çözüyormuş.anlamadığın konuyu anlatıyormuş..böyleymiş..ek ücret yokmuş..dersanede bulunduğu süre içerisinde yapıyormuş canım yerimseniben

feme gıdıorum ben suan solentılere de pek kulak asma ne ayrım yapıolar nede sıkıolar ınsanı herkese aynı dawranıolar superrrr ......

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim a.s.önceden çok kararsızdım ama şimdi kafamda netleştirdim herşeyi:icecream:

canım dersanenin bir de evine yakın ve ulaşımın kolay olması da önemli.
yollarda vaktin geçmesin.

Back