Senin ruhun zarar görmüş.. acıdım wallaaaDoktor vajinal kültür almadan antibiyotik iğne, antibiyotik ilaç ve fitil verdi. Gonore veya klamidya falan çıkarsa tekrar antibiyotik kullanıcamUmarım vucudum cok zarar gormez antibiyotikten
Neden böyle dedinizSenin ruhun zarar görmüş.. acıdım wallaaa
son gelişmeler nedir? her şey yolunda mı?Neden böyle dediniz
mhrs de silinme diye bir şey yok ben bakmıştım randevu gizleyebiliyorsun ama gizlediğin randevu gizlenenlerden gözüküyor ama e nabız kaydında randevu kalıcı olarak silinirSilebilirsin mhrs'den gormezler
Probiyotik takviye kullanın antibiyotikten 2 saat sonra muhakkak.Doktor vajinal kültür almadan antibiyotik iğne, antibiyotik ilaç ve fitil verdi. Gonore veya klamidya falan çıkarsa tekrar antibiyotik kullanıcamUmarım vucudum cok zarar gormez antibiyotikten
Nerelere bildiriliyor ben tam anlamadımSgk ile anlasmalari yok diye mi cikmiyor acaba?
Bir de bu arkadasin sorunu olan hastalik bulasici ise toplum sagligi acisindan bazi bulasici hastaliklarin yetkili makamlara bildirilmesi zorunlu, belki ozel klinige de gitse kayitlara gecebilir o yuzden.
Özel kliniğe git.o kadar pahalı değil.aaa hortlatmişlar.erkek arkadaşımla geçen hafta seks yaptıktan sonra vajinamda normalden farklı bir yanma, kaşıntı hissetmeye başladım başlarda bunu ilişkiden dolayı tahriş falan sandım ama sonra yeşil bi akıntım oldu yanma ve kaşıntı arttı mantar olduğunu düşünüp gidip eczaneden travazol ve ovül aldım kullanmaya basladım iki gundur kullanıyorum ama mantar belirtisi mi bilmiyorum vajina dudağımda ve tüğsüz olan iç kısımlarda içi beyaz göçük şeklinde lezyonlar olusmaya basladı mantar yuzunden mi yoksa genital uçuk mu bilmiyorum ailem sağlık çalışanı ve erkek arkadaşımın olduğunu bilmeyi geçtim cinsel yolla bulaşan bi hastalık kaptığımı öğrenseler beni öldürürler partnerim bi hastalık taşımadığını hiçbir belirtisi olmadığını söyledi korkudan doktora da gidemiyorum ailem çok kontrolcu mhrsmde çıkar diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen
Bu kadar korkuyosan bu kadar seyi hangi cesaretle yapiyosun? Ben de bunu anlamiyorum.erkek arkadaşımla geçen hafta seks yaptıktan sonra vajinamda normalden farklı bir yanma, kaşıntı hissetmeye başladım başlarda bunu ilişkiden dolayı tahriş falan sandım ama sonra yeşil bi akıntım oldu yanma ve kaşıntı arttı mantar olduğunu düşünüp gidip eczaneden travazol ve ovül aldım kullanmaya basladım iki gundur kullanıyorum ama mantar belirtisi mi bilmiyorum vajina dudağımda ve tüğsüz olan iç kısımlarda içi beyaz göçük şeklinde lezyonlar olusmaya basladı mantar yuzunden mi yoksa genital uçuk mu bilmiyorum ailem sağlık çalışanı ve erkek arkadaşımın olduğunu bilmeyi geçtim cinsel yolla bulaşan bi hastalık kaptığımı öğrenseler beni öldürürler partnerim bi hastalık taşımadığını hiçbir belirtisi olmadığını söyledi korkudan doktora da gidemiyorum ailem çok kontrolcu mhrsmde çıkar diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen
Ozel kliniğe hamileyken gittim, doktor muayenesi çıkmıyor ama testleri başka hastanede yaptırdığı için testler çıkıyor.Sgk ile anlasmalari yok diye mi cikmiyor acaba?
Bir de bu arkadasin sorunu olan hastalik bulasici ise toplum sagligi acisindan bazi bulasici hastaliklarin yetkili makamlara bildirilmesi zorunlu, belki ozel klinige de gitse kayitlara gecebilir o yuzden.
Saglik Bakanligi Toplum sagligi hizmetleri kurumu verem suphesiyle ornek verdigimizde bizi bilgilendirmisti. Sonuc cikana dek karantinada kaldik ailece, sonuc negatif oldugunda tekrar aranip karantinada olmadigimiz bildirildi.Nerelere bildiriliyor ben tam anlamadım
Ay bilmiyorum ozel klinikle hic isim olmamisti o sebeple tahmin yuruttum hatta soru sormustum bende. Siz bu testleri devlet hastanesinde mi yaptirdiniz?Ozel kliniğe hamileyken gittim, doktor muayenesi çıkmıyor ama testleri başka hastanede yaptırdığı için testler çıkıyor.
Yok benim gittiğim doktorun özel Hastanesi vardi orada yaptırdim. Mesela kan testleri, hpv ,smear vs bakıyordu e nabiza düşüyor ama kendileri arayıp söylüyorlar. Özel ya da devlet mecbur kayıt açılınca e nabiza düşüyor.Ay bilmiyorum ozel klinikle hic isim olmamisti o sebeple tahmin yuruttum hatta soru sormustum bende. Siz bu testleri devlet hastanesinde mi yaptirdiniz?
Kyk yurdunda kalmamda sorun olur mu bel soğukluğu acabw yaYok benim gittiğim doktorun özel Hastanesi vardi orada yaptırdim. Mesela kan testleri, hpv ,smear vs bakıyordu e nabiza düşüyor ama kendileri arayıp söylüyorlar. Özel ya da devlet mecbur kayıt açılınca e nabiza düşüyor.
İllaki klinikler ozel laboratuvarla çalışmazsa hastaneyle çalışır diye .düşünüyorum