hangi cinsel hastalığı taşıdığımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Doktor vajinal kültür almadan antibiyotik iğne, antibiyotik ilaç ve fitil verdi. Gonore veya klamidya falan çıkarsa tekrar antibiyotik kullanıcam Umarım vucudum cok zarar gormez antibiyotikten
Senin ruhun zarar görmüş.. acıdım wallaaa

Ozel klinige gidin giris yapmadan tedavi olmak istediginizi soyleyin. Bazilari kabul etmezken bazilari kabul ediyor acin interneti arayin bulursunuz

Nerelere bildiriliyor ben tam anlamadım

Özel kliniğe git.o kadar pahalı değil.aaa hortlatmişlar.

Bu kadar korkuyosan bu kadar seyi hangi cesaretle yapiyosun? Ben de bunu anlamiyorum.

Benim kadın doğum doktorum özel klinikte gittiğim muayeneleri istediği tetkikleri (smear vs) hep elden alıyorum enabızımdw görünmüyor. Birde enabızdan erişimi engelleyebilirsiniz girmek isteyen biri olduğunda mesaj geliyor. Yani kısaca ihmal etmeyin korkup.

Ozel kliniğe hamileyken gittim, doktor muayenesi çıkmıyor ama testleri başka hastanede yaptırdığı için testler çıkıyor.

Nerelere bildiriliyor ben tam anlamadım
Saglik Bakanligi Toplum sagligi hizmetleri kurumu verem suphesiyle ornek verdigimizde bizi bilgilendirmisti. Sonuc cikana dek karantinada kaldik ailece, sonuc negatif oldugunda tekrar aranip karantinada olmadigimiz bildirildi.

Cinsel yolla bulasan hastaliklarda da buna benzer bir uygulama olabilir diyerek aylar once açılan bu konuya cevap vermis olabilirim.

Ozel kliniğe hamileyken gittim, doktor muayenesi çıkmıyor ama testleri başka hastanede yaptırdığı için testler çıkıyor.
Ay bilmiyorum ozel klinikle hic isim olmamisti o sebeple tahmin yuruttum hatta soru sormustum bende. Siz bu testleri devlet hastanesinde mi yaptirdiniz?

Konu sahibi tek mesaj yazmış sonra yok olmuş ortadan. Umarım ailesi öğrenmemiştir.

Ay bilmiyorum ozel klinikle hic isim olmamisti o sebeple tahmin yuruttum hatta soru sormustum bende. Siz bu testleri devlet hastanesinde mi yaptirdiniz?
Yok benim gittiğim doktorun özel Hastanesi vardi orada yaptırdim. Mesela kan testleri, hpv ,smear vs bakıyordu e nabiza düşüyor ama kendileri arayıp söylüyorlar. Özel ya da devlet mecbur kayıt açılınca e nabiza düşüyor.
İllaki klinikler ozel laboratuvarla çalışmazsa hastaneyle çalışır diye .düşünüyorum

Kyk yurdunda kalmamda sorun olur mu bel soğukluğu acabw ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…