hangi çatlak kremi en iyi acaba?

merhaba dok.kendısı verdı bana catlak ıcın krem oncesınde bende badem yagı kullanıyodum.adını vereyım ıstersen.doktorunada danıs yınede

7.ayımı bitiriyorum şuana kadar 2-3 kez acı badem sütü kullandım hiç çatlağım yok.
ama bundan sonra olmasından korkuyorum

bende dr umun tavsiyesi üzerine
Earth mama organics krem ve yağını aldım
kullanıyorum bakalım
sonucunda belli olacak
inşallah çatlamam

bana doktorum mustela ya da pregnacare al dedi ben mustela aldım ama bakalım doğumdan sonra belli olacak gerçi doktorlar çatlamanın yapısal olduğunu söylüyorlar kremler sadece azaltıcı etki yapıyormuş

Kizlar ben eczaneden bir krem aliyordum, Mustela markasi, tûrkiyede satiliyormu bilmiyorum, ilk ogluma kullandim, hiç bir ise yaramadi. Nerlerim çatladi bir görseniz:1shok: bacak arasi, karin bölgesi çok az, belimin kenarlari vs. Dogum yaptigim zaman hemsire bana demistiki, insanin cildine bakar demisti, benimki fazla esnek, lastik, olmadigi için, çatladi. Ikinci ogluma, hiç bir çatlak olusmadi. Yaniii ilk zaten beni mahvetti, buna firsat olmadi :dilcikar: Ama su an yok, silindi gitti, çatlak oldugu zaman 1 sene günese çikmiyacaksiniz, yani denizi falan unuttun çunku gûnes kahvrengiye dônüstûrûp bir daha yok olmuyormus.:hulya:

fıstık tamamen senin yapınla ilgili çatlak oluşumu..ben 35 haftalık hamileyim..lierac diye bi krem almıştım üç aylıkken ama iki kere kullandım üşengeçlikten..öylece duruyo..çatlağım oluşmadı hiç..ithal kremler pahalıda ayrıca..banyodan sonra bebek yağı sürersen nemli vücuduna gerilmeyi önlersin bana kalırsa..

bebeğine sağlıklı bir yaşam dileğiyle...

Motherlove çatlak kremi ve çatlak yağı tavsiye ederim. Amerikan malı ve organik. poiras diye bir firme türkiyeye getiriyor internetten ulaşabilirsin. Eczanelerde var, ama bazılarında.

Vallaha benim annemde 4 tane dogurmus masallah ne krem ne baska bir sey kullanmis Annemde catlagin c si yok. Ama ben FREIÖL diye cok etkili bir yag var onu kullaniyorum catlaklarim oldu bencede insanin galiba derisiyle alakali b ir sey

en doğalı acı badem yağı diyorlar aslında ama ben bella tummu honey butter adında bir krem var. Kullanan doğum yapmış arkadaşlarım var ve badem yağı kullanmamalrına rağmen çatlakları hiç yoktu. Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
Sağlıkla bebeğii kocagına alırsın inşallah

bende 3.ayımı bıtırmek uzereyım dalın bebe yagı aldım surmeye baslasammı kı

merhaba,hic zaman kaybetmeyin nemlendirmeye baslamak icin,cunku deriniz zamanla elastikiyet kazanicaktir.ben hamile kalmadan once baslamistim bol bol karnimi nemlendirmeye,hamile kaldim ve hic ara vermeden devam ediyorum .dogum sonrasi da bisure yogun nemlendirmek gerekiyor diye okumustum,cunku doguma kadar catlamayan karin dogum sonrasi da catlayabiliyormus.

vallahi bu konuda açılan konuların nerede ise hepsine yazdım... aynı cevabı vereceğim. ücretsiz bir ürün olduğu için reklam olur düşüncem yok.

radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf da paylaşacağım.

Promosyondan faydalanıp ücretsiz ürün almak için facebook'ta 1 kere paylaşım yapmanız gerekiyor. Örnek için tıklayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…