hangi çatlak kremi en iyi acaba?

bende 3.ayımı bıtırmek uzereyım dalın bebe yagı aldım surmeye baslasammı kı

ben hem bebe yağı hemde lierac kullanıyorumm..cildim inanılmaz kuru
bu haftaya kadar çatlaksız gelmem bi mucize diye düşünüyorum..
bakalım bundan sonrasında ne olacak

annemde çok çatlak olduğu için korkumdan 3.aydan beri badem yağı kullanıyorum.özellikle banyodan sonra mutlaka sürüyorum.37.haftam bitti ama çatlamam olmadı.ben kalça ve gögüs bölgesinede sürdüm hep.az da olsa karnınızda kaşıntı başlayınca hemen sürün,kaşıntı çatlamanın habercisi çünkü.

ben ilk hamileliğimde lierac kullandım hem de 5-6 tüp filan.Gebelik boyunca çatlağım olmadı.Ama doğum sonrası bu kremleri bırakmamak gerekiyor.En az 40 gün.Doğum sonrası bi kaç çatlağım oluştu çünkü.Çok derin değil çok şükür.Bikini giyince belli olmuyo bile.Normalde çatlamaya meyilli cildim var.Genç kızlıktan kalma kalça bölgemde çatlaklarım var.Şimdi ikinciye hamileyim.Lieraca devam:) ınşallah çatlaksız atlatırım yine.Benim tavsiyem mutlaka çatlak önleyici bi krem kullanmanız.Eğer o kadar para veremem derseniz cildinizi hiç kuru bırakmadan günde 3 kere yoğun bi nemlendirici sürün.

ben lierac kullanıyorum.bır ara kestım hemen kasınmaya basladım.korkumdan gund eıkı kere sürüyorum.pahalı ama yogun bir krem sonucta. bacaklarmıda sürüyorum ne olur ne olmaz.30 haftalıgım. 5 aylıkdan berı kullanıyorum.ondan once bebe yagı badem yagı kullandım. suan catlagım yok ınsaalahda olmaz. yapı meselesı veya dgeıl annemın cok catlagı var. önlemımı alama geek ne olru ne olmaz.

günaydın kızlar.
hamileliğimde dr.um vücudumu nemlendirmem gerektiğini söylemişti.
bende eczaneden hamilelerin kullanabileceği çatlak kremi alıp kullanmıştım 4.aydan itibaren.
doğumuma kadar hiç çatlağım olmadı.
ama doğum yaptıktan 2 hafta sonra göğüslerimde,karnımda,çatlaklar oluştu.
hala çatlak kremi kullanıyorum ama geçmediler.
çok yok ama yinede belli oluyor.
eltimle böyle bir konuşma geçmişti aramızda ve 2 çocuk annesi olmasına rağmen vücudunda hiç çatlak yok.hiç birşeyde kullanmadı.
dr.la görüştüğünde dr.u da ona kimi cildin yapısının çatlamaya müsait olduğunu ne kullanırsa kullansın önleyemeyeceğini söylemiş.
hemşire ebe arkadaşım var oda bana badem yağı kullan demişti.
herkez farklı bişeyler söylemişti yani...........
ama ben ısrarla hala kullanıyorum bir gün geçmelilerrrrrrkaydirigubbakcemile3

canım sen dogumdan sonra kullanmayı bıraktıgındamı cıktı sonra tekrar basladı.yoksa kullanmayı hiç bırakmadın.dogumdan hemen sonrada sürdünmü?ona ragmenmı cıktı...insaalah gecer canım

kızlar ben 3. ayı bitirmek üzereyim.çatlak kremi kullanmamın zamanı geldi sanırım.ama karar veremiyorum.acaba badem yağı mı kullansam?hangisi daha doğal acaba?

canım çatlaklar en önce vücudunla alakalı bunu unutma .
bol bol su içmek gün içinde duş almak ve her duçtan sonra göbek ve bacak üst bölgesini kasıklara kadar bebe yağı ile nemlendirmek çok faydalı
ben öle yaptım hiç çatlağım olmadı

bende ilk hamileliğimde bebe yağı kullandım hiç çatlağım olmadı simdi 38 haftalığım lierac ve kakao yağının kremini aldım onları sürüyorum yine çatlamadım.herkese catlaksız hamilelikler.

Ben 37.haftadayım 4.aydan itibaren mustela kullanıyorum.Allaha şükür şu ana kadar çatlağım olmadı.İnşallah bundan sonra da olmaz.ama doğumdan sonra da olabiliyormuş o yüzden doğum sonrası en az 1 ay daha krem kullanılmasını öneriyorlar.

soru : hangi çatlak kremi en iyi
cevap : HıÇBıRııııı
hamileliğimin 4. ayından beri her gece mustelamı gayet özenerek sürdüm
banyodan sonra mutlaka çilek yagı badem yagı karışımı drun verdiği fito ile karıştırarak sürdüm
sonuç : naaannnniiiikkkk çattıııırrrrr çaaaatırrrrr çatladımmmm halada devam ediyorum çatlmayaaa
kafamçokkarıştı

ben de 6. aya başladım, çok şükür şimdilik bir şey yok. çok düzenli kullanmıyorum ama ben de acı badem sütü sürüyorum karnıma.
ama sanırsam gögüslerim çatlamaya başalmak üzere mafoldumben kırmızı kırmızı çizgiler var..

maaleseeeeeeeeeeef...
üç çeşit nemlendiriciyi
doktorun verdiği çatlak kremini
ve badem yağinı kullandım bolcada su içtim amaaa
hiç bi faydasını görmedim.çok şanssız hissediyorum kendimi çünkü hiç kimsede böle çatlak görmedim
lazer tedavi istiyorum ama fiyat bilgim yok.bakalım eşim ne dicek bu arada anne adaylarına kesinlikle kaşımamalarını öneririm daha çok o yapıyo çünkü

evet kizlar benimde sadece gögüslerimde var biraz. ben hergün bebe yagi sürüyorum bolca ama faydasi olacak mi bilmiyorum

Arkadaşlar dışardan bakım kadar içerden de bakım önemli. Su içilmeli bol bol. Cildin nem ihtiyacı karşılanmalı. Birde avakado yeyin. E vitamininden çok zengin. HAfif yumuşakcaşarını alın. Sabah ekmeğinize tereyağ gibi sürüp bal veya reçel yada sade bir şekilde yeyin. Bol renkli salata, etli kırmızı birber tatlı olanlarından bir tanesi günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyor, cilt için çok önemli. Salatalık da e vitamini var o da yenebilir bolca. Suyu direk içmek yerine bir kısmını meyva ve sebzelerden almaya çalışın. Onların içindeki su, içtiğimiz su gibi direk atılmıyo ve cilt daha iyi nemleniyo. Birde kremi sürdükten sonra doğal lifler ile (aktarda satılıyo) yumuşakca masaj yapın kan dolaşımını o bölgede arttırın ki sürdükleriniz daha iyi emilsin. ımkanı olan arkdaşlara yüzme öneririm. Doktorum yüzmenin karındaki çatlak oluşumunu azalttığını söyledi.Ve bu yazıyı okuyup henüz hamile olmayan arkadaşlara bol bol mekik çekmelerini tavsiye ederim Ne kadar kas o kadar az çatlak oluyomuşşş.Bunuda doktorum dedi.

bende 31 haftalık hamişim krem değil de vazelin kullanıyorum hem doğal bebeğe hiç bir yan etkisi yok vazelin i heryerinde kullanabilirisin göbüşünde,baldırlarında her yerinde.. bence en sağlıklısı hem kıllanma yaptırmıyor vücut onu çabucak emiyor. ister sade vazelin istersen gül kokuluları falanda var tercih sana kalmış ama eczaneden alma pahalı oluyor süpermarketlerde daha ucuz benden demesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…