hangi çatlak kremi en iyi acaba?

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
kızlar ben 3. ayı bitirmek üzereyim.çatlak kremi kullanmamın zamanı geldi sanırım.ama karar veremiyorum.acaba badem yağı mı kullansam?hangisi daha doğal acaba?

badem yağı kullanma fıstık kıllanma yapar eczaneden al onlar bilir allah kucagına almayı nasip etsin

arkadaşım ben badem yağı kullanıyorum 36 haftalık hamileyim ama daha hiç çatlağım yok sadece biraz kıllanma yaptı göbüşümde kakao yağıda öneriyorlar ama ben bilmiyorum kulanmadığım için.ben 5 aydan sonra başladım kullanmaya inş seninde hiç çatlağın olmaz tabi doğumdan sonra ne oluruz bilemem allah kurtarsın hepmizi sağlıkla

arkadaşlar;
kullanan akrabalarım vich'yi öneriyor..ben daha 9 haftalığım ama ben de ondan almayı düşünüyorum..

ben en pahalı çatlak kremini kullanmıştım ama nafile boşa para vermeyin çatlayacağınız varsa çatlıyosunuz yapı meselesi

benim arkadaşım 4 gün önce falan doğum yaptı karnı felaketmiş.çatlak kremi kullanmamış bana mutlaka kullan diyor..e birisi de diyor ki ben hiç kullanmadım hiçbişey olmadı..demek ki değişiyor:)ama ben ne olur olmaz kullanayım diyorum.en azından kullanmadım demem.zararı yok sonuçta..

aynen arkadasa katılıyorum bende ne kremler kullandım ama nafıle catlamaya basladım hemde 29. haftama yenı gırdım (

hadi yaaaa..neyse artık sağlıklı olalım da bebişimiz de biz de çatlayalım artık napalım..şu anda tek isteğim mide bulantılarımın geçmesi beni çok zorluyor

ben mustela yı kullanmaya basladim.tanidigim ikiz dogurmasına ragmen cok memnun kalmisti.kesinlikle yapıya da bagli ama denemek lazim pişman olmamak icin.

ben lierac kullanıyorum.çok memnunum.kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun.bir iki tane vardı bacaklarımda geçirmiş.normal de engeller,tamamen geçirmez olanları.ama benim engellediği gibi geçirmişte ben çok memnunum.hatta bugün ikinci kutuyu aldım.ilki bitti.pahalı ama değer.ben elimden geleni yapayım da olacağı varsa olur zaten.

canım çatlak kremi hikaye..
arkadaşlardan birinin dediği gibi çatlayacağın varsa çatlıyorsun..
ben hiç çatlamadım hiç kremde kullanmadım.doktorum tamamen cildinin elastikliği ile ilgili bir durum bu dedi.
bence kullanma ha kaşıntın fazlaysa al bi bebeyağı sürün.oldu bitti..
Allahım kucağınıza almayı nasp etsin,hayırlı doğumlar

ben ablamın tavsiyesiyle kakao yağı aldım.ve şimdi heryerde de çatlak deyince kakao yağı çıkıyor.birde ben kakao yağı kremi aldım kuru ciltleri nemlendirmede birebir diyor inşallah öyledir..

ben banyodan sonra çilek yağı ve badem yağı karışımım var onu kullanıyorum birde mustela kullanıyorum 32. haftadayım ama çatladım kremlerle alakalı olduguna inanmıyorum çünkü teyzem hiçbirşey kullanmadı bir tane çatlagı yok ben bukadar şey kullanmama ragmen çatır çatır çatlıyorum daha şimdiden karnımda 3 tane kırmızı çatlağım var kaşısam belki daha da çogalır ama kaşımıycam diye kendime söz verdim.bünye meselesi ergenlik döneminde de çok çatlamışdım zaten mafoldumben

her bünye farklı tepki veriyorr aslındaa bebe yağı çoğu kişiye alerji yapıyor kabartıyor cilt pröfösörüne danıştım gebelikte çoğu şey kullanmanın zarrralı olduğunu söyledi en basitii ve en çok nemlendirenin expicial lipo diye bişey verdı süt gibin şun an 28.haftadan gidiyorum daha çatlağım yok inşş olmaz bu arada bol su içmeli ve birden fazla kilo alınmammalıymış Allah kolaylık versin hepimizee

Merhabalar. Ben daha 12 haftadayım ama doktoruma sordum bu çatlak meselesini.
O da eğer çatlayacağın varsa çatlarsın, bünye ile alakalı dedi, ama eğer çatlayacak olursan kaşımaman için banyodan sonra (vücut ıslakken) yağ kullanabilirsin dedi. Ama öyle pahalı şeyler almana gerek yok hiçbiri engellemez dedi.
Badem yağı falan düşündüm ama kıllanma yapıyor diye yazılanları okuyunca vazgeçtim.
Ben de şimdi Johnson's Baby Bebek Yağı aldım kullanıyorum.
Bir de bu çatlak meselesinde dışarıdan krem sürmektense bol su içmenin daha önemli olduğunu, cildi bu şekilde daha iyi nemlendirebileceğimizi söyledi.

benimde ilk aylardan göbeğim çıkmış olduğu için bilemedim ve krem kullanmadım
ve çatladım 3 aylık olunca lierac kullandım ve yeni oluşmuş çatlaklarımı
geçirdi çok memnunum lierac diyorum

yaawwf kızlar bende bu sabah farkettim tam göbişim altında kocaman üstelik kırmızı kırmızı çatlamışşşşş :sinifsinif: yna karşısında bi baktım nerdeyse mor mor damarlar gözüküooo offf.. çatladıkan sonra yapacak hiç bişi yok sanırsammm

kızlar bende çok erken çatlayanlar arasındayım 16 haftalıkken göğüslerim ve popom deli gibi çatlamaya başladı. o zamana kadar bebe yağı kullanıyodum ama fayda etmedi. sonra babe çatlak kremini aldımgöğüslerimin büyümeside durduğu içinmi bilmiyom ama çatlamam durdu hatta izlerim kayboldu nerdeyse. o zamandan bu yana kullanıyorum göğsüme göbeğime. daha göbekte çatlak yok ama daha erken. popoma sürmedim pek o harita gibi oldu zor geliyo sürmek oraya da :))

Kızlar bende lierac kullaıyorum.30. haftadayım ve şimdilik çatlağım yok.Biraz pahalı bi krem ama bence değer. Tabi asıl bundan sonrası önemli

canım yaaa boşuna kermlere para verme...doktorum bana dedi ki çatlama oranı tamamen vucutla alakalı dedi boşuna pahalı kremlere para vermeyin dedi sadece her banyodan sonra göğüslerine ve karnına bebe yağı sür yeter dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…