• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi boya yakışır?

gulsengo

♥26.08.2012♥
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
802
0
66
kızlar sizce saçımı ne renk yapsam yakışır? kaşlarım siyah ondan çekiniyorum yaptığım renk hoş olmaz diye.şu an doğal hali.ama çok sıkıldım bu halinden değişiklik yapmak istiyorum..yardım ltfen :KK5:

Eki Görüntüle 275805

Son düzenleme:
bunlar daha net,yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu renk sana çok yakışıyo,maşallah diyim...
ama illada renk değişikliği istiyosan bu rengin üzerine birkaç ton açığı balyaj attırabilirsin,hareket gelir saçına,ayrıca benim saçlarımda şu an kumral tonlarında normal kaşlarımda çok koyu olmamasına rağmen ben kaşlarımı koyu renge boyuyorum,belirgin kaş seviyorum çünkü,yani açık renk saça koyu kaş yakışmaz olayına inanmıyorum, platin saça siyah kaş çirkin oluyo tabii ama ara tonlara boyatırsan kaşların böyle kalabilir bence:))

kııııııız maşşaallah sananazar
ne güse hatunsun:37:
bende kumral dene kaşının ne renk olduğu önemli değil:24:
yada kirli sarıda çok hoş hem bu sene ona boyuyanlar kaşlarınıda boyamıyolar:4:

kaşlar kumral,kahve ve kalın olduğunda sarılar çok yakışır evet ama siyah kaşta bütün renkler çok sırıtıyor kendimden biliyorum açmanız gerekiyor

bencede bu haliniz çok güzel:nazar:
amaillaki değişiklikse kahve diyorum ben.
kaşlarınıda boyuyabilirsin ozamn hiç belli olmaz.

çikolata kahve cok yakışır :)) kaşlarına da azcık kalan boyadan surersın en fazla 5 dk bekletırsın sonra ıslak mendılle sılersın.. çok uyumlu oluyor...:40:

çikolata kahve olabilir aslında,ben hülya avşar ın saç rengini çok beğeniyorum..bi de kuaföre danışayım bakayım..

Back