Hangi bornoz takımını alayım ? Yardım lütfen...(resimli)

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Kızlar yaaa o kadar kararsızım ki bi yardım etseniz inanın çok sevinirim...Bir sürü model var :) Hangisini tercih edeyim sizce alayım ? Taç ve Özdilek olarak 2 markadan beğendiğim ürünleri sıraladım...Yardımlarınızı bekliyorum :34:

$taç (1).webp$taç (2).webp$taç (3).webp$taç (4).webp$taç (5).webp$taç (6).webp$taç (7).webp$taç (8).webp$taç (9).webp$Özdilek (1).webp$Özdilek (2).webp$Özdilek (3).webp$Özdilek (4).webp$Özdilek (5).webpEki Görüntüle 379463

7.si hoşuma gitti fiyatı nedir

bence 2 ve 5 numaralar gayet hoş ve güzel...yalnız almadan önce eşine sor bornoz giyermi diye..çünkü benim eşim bornoz kullanmıyor:ssz:

Bende beğendim ama zamanla solma yapabilir diye düşündüm azda olsa rengi atar zamanla ilk aldığın gibi kalmaz gibi geliyo bana :44:

Ben sanman taç yada özdilek te renk solması olmaz diye düşünüyorum.Benim özdilek hamam havlusu takımı var pembe yıllardır kullanıyorum ne rengi soldu nede yumuşaklığından birşey kaybetti hala ilk günkü gibi duruyor.Ama yinede siyah ve kırmızı daha riskli renkler boyası çıkarmı solarmı diye o renklerde kullanan arkadaşlar yorum yapsa daha uygun olur sanırım.

sadece hijyen düşünerek en sondaki diyorum bornozları çamaşır suyuya yıkayınca daha bir içime siniyor çünkü:49:

benim aldığım bornoz takımıda en baştakine çok benziyo canım çok beğenerek severek almıştım ...:16:

1. 3. ve 6.sını cok begendim ben.iyi günlerde kullanın :nazar:

SLM ben taçtan aldım geçen gün ekru renkli olanlarından çeyizim için ama kafama takılan bişey oldu benimki M beden erkek için olanıda L beden standartmış hepsi böyle üretiliyomuş benimkisini bir deneyeyim dedim çok komik oldu yuttu beni resmen acaba başka markalarda varmıdır S olsanı bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin aldığım yerden başka bişeyle değiştirebilirim başka bi markada olabilir yani S bulursam sizce napmalıyımm???????

SLM ben taçtan aldım geçen gün ekru renkli olanlarından çeyizim için ama kafama takılan bişey oldu benimki M beden erkek için olanıda L beden standartmış hepsi böyle üretiliyomuş benimkisini bir deneyeyim dedim çok komik oldu yuttu beni resmen acaba başka markalarda varmıdır S olsanı bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin aldığım yerden başka bişeyle değiştirebilirim başka bi markada olabilir yani S bulursam sizce napmalıyımm???????
Aynı sorunu bende yaşadım bornoz benim 2 -3 katım resmen :1:Aldığım mağazaya sordum 1 kez yıkayınca çeker standart bunlar dedi.Umudum çekmesinden yana:1:

Back
X