• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Bölüm ?

aylndrn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
8
0
6
İstanbul
Yeniyim doğru yer mi bilmiyorum ama buraya yazmam gerektiğini düşündüm. Ben 4 yıllık üniversite okuyorum. Şimdi 2. Universite olarak aöf den bir bölüm tercih etmek istiyorum. En mantıklı bölüm hangisi olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden..

Şu an ne okuyorsunuz?
Ya tam zıt bir bölüm seçip bilgi alanınızı genişleteceksiniz, ya da paralel bir bölüm seçip bilginizi iyice perçinleyeceksiniz..
Ben, farklı alanlara yönelme taraftarıyım.

Şuan hemşirelik okuyorum. Zıt bir bölüm aslında benim açımdan daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama yinede kararsız kaldım.

Bölümünüz çok güzel. :)

Sosyal Hizmet düşünmez misiniz?
AÖF de neredeyse tüm bölümler, hemşireliğe zıt olacaktır. Seç beğen al durumu olmuş sizde. :)

Bölümünüz çok güzel. :)

Sosyal Hizmet düşünmez misiniz?
AÖF de neredeyse tüm bölümler, hemşireliğe zıt olacaktır. Seç beğen al durumu olmuş sizde. :)

Çalışma şekli alanları nasıl ne şartlarda tam bilmiyorum. çokta araştırma imkanım olmadı doğrusunu isterseniz. Kendi bölümümdende memnunum ama şu nöbetler felan gözümü korkutmuyo değil o yüzden bu tercih birazda

Back