• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek odası? Lütfen oylamadan geçmeyin..

Bebek odası için kararsız kaldık,lütfen oylayın...

• 1numara

OY: 135 18,7%
  • 2numara

OY: 220 30,5%
  • 3numara

OY: 57 7,9%
  • 4numara

OY: 19 2,6%
  • 5numara

OY: 204 28,3%
  • 6numara

OY: 9 1,2%
  • 7numara

OY: 54 7,5%
  • 8numara

OY: 23 3,2%

• Ankete Katılan
    721
ıkı numara cok hoısuma gıtmıstı..........ve altı ........altı numarayı gordum modokoda cok guzel ama yınede üçüğzlerıme baska aldım daha cok hosuma gıden .........ben ıkısı dıyorum canım hayırlı ols

Genç odası olarak kullanacağız dediğiniz için sadece 5 numara uygun diğerleride çok güzeller ama bebeklik dönemi için.

bende 5 ve 3 beğendim.. iki kapılı mobilyaların yetmeyeceğini düşünüyorum oğlumun iki kapılı hiçbişey sığmıyor içine raf taktırdığım halde.. genç odasına 5 daha uygun gibi geldi bana

4 numarayı tek geçiyorum, ben de ona benzzer bir oda yapıyorum.. aksesuarları süper. bana nerden bulduğunu mesaj atarmısın,

sadece bebek odası olacak, sonrasında bebek büyüyünce değiştirilecekse 1 ve 2 güzel
ama bebekken kullansın, biraz büyüyncede değişmek zorunda kalmayalım diye düşünürseniz 5 ve 7 daha sade.. yani 10-13 yaşa kadar kullanabilir sanırım.

Alışveriş öncesi anlaştıgımız koşulları sonradan degiştirdiler. Mal tesliminde sorun yaşattılar. Parayı ödemeden işinizi saglama baglayın, çünkü birdaha ulaşamıyorsunuz. Üstelik ödeme sonrası kibarlıklarından eser kalmadı. Eşimle küfürleşme ve kavga raddene geldiler. Yakınlarıma asla önermem.

Back