• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek odası? Lütfen oylamadan geçmeyin..

Bebek odası için kararsız kaldık,lütfen oylayın...

• 1numara

OY: 135 18,7%
  • 2numara

OY: 220 30,5%
  • 3numara

OY: 57 7,9%
  • 4numara

OY: 19 2,6%
  • 5numara

OY: 204 28,3%
  • 6numara

OY: 9 1,2%
  • 7numara

OY: 54 7,5%
  • 8numara

OY: 23 3,2%

• Ankete Katılan
    721
herbırı bırbırınden guzel ama hem buyuyunce de kullanmasını ıstıyorum demıssın canım onun ıcın 5 numarayı cok begendım ..bebegını de gule gule buyut ınsallah..

a.s. slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5 numara hem genç odası hem bebek odasına uygun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.:) ismi ne olacak?

kesinlikle 5 bence.. genç odası olarak kullanılmak için e cok sık ve de en uygunu o görünüyor canım

Kız çocukları şıkır şıkır şeyleri seviyor 1.7.ve 8. Bence kızının seveceği diğerleri herkeste olandan ben 7 yi oyladım.arkadaşımın 4 yaşında kızı var herşeyi püsküllü tüllü renkli ve taşlı istiyor

bence 1 nolu çok hoş bısey sormak ıstıyorum pekı nerde var bunlar 1 ve 2 çok hosuma gıttı nerden alabılırım ıstesem markası var mı canım

Hepsi çok hoş ama benim hayalimdeki gibi 2 numara bayıldım harika birşey yaa :)
nerden buldun bunları?
:)

birincisi tek kelimeyle mükemmelmiş..bi kız odası o kdr güzel olabilir.. boshayallersmile

Canım, hepsi çok güzel ama ilerde genç odasıda olacaksa 2 numara yada beş numara.
Sadece bebeklik dönemi deseydin 1 numarada çok güzeldi bir kız bebek için.

Back