• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek odası? Lütfen oylamadan geçmeyin..

Bebek odası için kararsız kaldık,lütfen oylayın...

• 1numara

OY: 135 18,7%
  • 2numara

OY: 220 30,5%
  • 3numara

OY: 57 7,9%
  • 4numara

OY: 19 2,6%
  • 5numara

OY: 204 28,3%
  • 6numara

OY: 9 1,2%
  • 7numara

OY: 54 7,5%
  • 8numara

OY: 23 3,2%

• Ankete Katılan
    721
ben 2 numara deidm
ama ikinci tercihim de 5 numaraydı
nitekim oylama sonucumda aynı durmda düşünenler yoğunlukta
2 numara şuan bebeğe de giden bir takım
ama 5 numara daha çok gençken kullancağı takım
o yüden kararı neye göre vereceğine bağlı
ama 2 numarayı gençken de kulanabilir diye düşündüm
aynı zamanda tek renkli şeylerde istediğin bir renkle kombine oluşturur sıkıldığınızda tekrar sadece tekstil rengini değiştirerek yeni oda yaratabilirsiniz
ama 5 numarada sadece üzerindeki renklerle sınırlı kalırsınız
şimdiden kolay gelsin
allah analı babalı büyütsün kızını

hepside birbirinden güzel bayildim
favorim 1numara peri kizi odasi gibi
cicili bicili prenseslere layik
saglikla gelsin melegin:nazar:

Çok güzeller..
Fakat siz ilerdede genç odası olarak kullansın dediğiniz için bence en uygunu 5 numara..

hem bebek hem genç için 4 numara 1 çok güzel bebeklere göre 5 de gençlere göre ama 2 ve 4 her ikisi için uygun

frambuazcım beş bana da ilk başta güzel geldi ama
sonra çok da beğenmedim
öncelikle farklı renklerle kombine edilebilecek bir oda değil ancak mor, beyaz ve yeil tonları uyar
sonra çocukların hayal dünyasındaki zenginliği de barındırmıyor içinde

aynı şey iki numara için de geçerli
çok güzel görünüyor ama bence çocuk odaları daha çok renkli, objeli olmalı

ve ileride genç odası olarak da kullanmasını istemnişsin ama inan max ortaokula kadar dayanır bu mobilyalar..

o nedenle bence en güzeli 7 numara.
üzerine periler de var, renkli de ve yine de sade çok hoş bir takim
ben olsam direk onu seçerdim.
çok güzel..

ben 1 numaraya bayıldım ama nur_84 kullanıcısının eklediği hali daha güzel bence("minik papatyam ve papatyamın odası" başlığında var resimleri)
ben olsam kesin bu takımı alırdım. Bebeğinin 10 yaşına kadar rahatlıkla kullanabileceği bir takım. Ama bana 10 yetmez , 15 yaşına kadar kullansın diyosan 7 numara güzel bence. Bu arada 5 numarayı hiç beğenmedim

bence 2 ve 5......................bes cok guzel ya nıye begenmedın kulpları kalplı ve ılerde ranza alsak herseye uyar ıkı ve besı ıst.........daha once besı gormuştım nette cok begendım...............ıkıyıde............üç kızım olucak ınş 5 alırım.............ne katrar verdın topıkı acan arkadasım............ve nerden alıcan bu fırma kayserıde ıstanbulda subesı var mı .............ınş hayırlı olur kararın............tabıuı bu tur seyler zevk meselesı aslında hepsı cok guzel..............yedı bıle..............sekız bıle ama ılerıye en uygunu 2 5 7

hepsi birbirden cici.. ben olsam 2 numarayı tercih ederdim bebek odasının çok uzun süre kullanılamayacağını düşünüyorum( her ne kadar genç odasına dönüşse bile çocuklar mobilyaları epey bir yıpratıyorlar çizikler ,ispirtolu kalemlerle boyamalar vs..ve büyüyncede beğenmiyorlar malesef, kendi yeğenlerimden biliyorum) ama uzun vadede genç odası olarakta kullanım için 5 numara daha uygun gibi görünüyor.

Fikrini paylaşan, oy veren herkese teşekkürler..
Nihayet kararımızı verdik.. Tabiki oylarınızın büyük katkısı oldu..
Çoğunluğun önerdiği gibi biz de 5 numaralı takımı almaya karar verdik...
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.. kaydirigubbakcemile5

2 numaraya bayıldım:)

Ben de İzmir'den mobilya alacağım, 32. haftaya kadar İstanbul'dayım ama nakliyat şu bu uğraşmamak için İzmire taşınınca alalım dedik.

Bu tip seçenekleri nerede bulabilirim acaba?

Bencede 5 numara canım ılersı ıÇın bılıyosun cocuklar hemen buyur o yuaden o oda daha ıyı gule gule kullanın

Back