canım benim daha bebeğim yok ama görümcem canbebe yi tavsiye ediyor.
canım benimde 27 aylık kızım var ve doğduğundan beri her markayı alıp denemiştim ama son 1 yıldır hep prima kullanıyordum artık o da çok sızdırıyor dediğin gibi sabahları göbeğine kadar ıpıslak kalkıyordu ama son 15-20 gündür yeni canbebe yi kullanıyorum valla primadan daha çok memnun kaldım hem fiyatıda uygun tavsiye ederim..
baby star hem büyük hemde bayagı uygun.
ben de evy baby,prima kullandım ama baby star dan memnun kaldım.
Selam anneler
Benim 21 aylık bir oğlum var...Oğlum sabah kalktığında üstü ıslak oluyor.. ...Molfix,evybaby ve prima'yı denedim ama 3ündende bu konuda memnun kalmadım. ..Sizce hangisini almalıyım..:26:.Tavsiyelerinizi bekliyorum..... .
cnm ben primadan çok memnun kaldım huggiestte iyi sende denemişsin bu bezleri,belkide bebeğin çok idrar yapıyordur acaba gece bezini daha sık mı değiştirsen ki?
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum....bu sıkıntılar küçükken olmuyor... yeni başladı gece değiştirmenin mümkünü yok ozaman uyanıyor ve bir daha uyumuyor bunada bir çözüm lazım ilk çocuğum değil 3. çocuğum ama cinsiyet farkı var... o nedenle net bir çözüm arıyorum deneyimlerden faydalanmak istiyorum..
Sizin deneyimli olduğunuz kesin bnm bebeğim daha küçük,yanlış anlamanızı istememiştim bilmişlik yapıyor gibi değilde öyle olabilir mi acaba die sormuştum
bende küçükken bu sorunu yasamıstım en cok o zaman tecrubesızlıkten pipiye dikkat etmıyordumsonra evy baby kullandım dıkkat etsemde o da sureklı sızdırdı ve dıger bı suru marka bezı denedım molfıx,huggıes,baby star v.s ama gene primaya döndüm benım oglum 25 aylık son zamanlarda tekrar cıkmaya baslamıstı ve prımanın 6 nosuna gectım ve sorunumuz kalmadı ıstersen bı de oyle dene
ben prima aktif bebek kullanıyorum memnunum ama benim kızım geceleri uyanır ağlar o ara bazen değişiyoruz
molfix kullandık
bende doğduğundan beri canbebe kulandım bir iki defa çiş kaçtı kıyafetine ama oda benim bezi biraz gevşek bağlamamdan kaynaknandı şimdi artık sızdırmıyor
MRB kızım doğduğunda molfix yenidoğan kullandım canbebeyle beraber.evy baby kremli pişik yaptı,hugiies kullandım çocuk çişini yaptığında çok ağırlaşıyor.can bebenin eko paketleri var iki ıslak mendiliyle alt açma örtüsü var yanında.çok memnunum.fiyatıda uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?