• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi bebek arabasi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikadacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
84
0
86
İstanbul
Kizim 1.5 yasinda. Iki tarafli kullanabildigimiz bebek arabasi kullanilamaz hale geldi. Baston ve diger model arasinda gidip geliyoruz. Hem hafif hem saglam birsey olsun istiyoruz ama fiyatlar cok pahali. 600 lira civarinda. Deger mi bu kadar sizce? Arabanin markasi ne derece onemli? Su supermarketlerdekiler cok mu kalitesiz? hemen mi bozuluyorlar?

biz craftın kini aldık çokta memnunuz çok seviyor arabasını bizim kız 6 aylık daha her pazar dışarı gezmeye çıkarıyoruz. evin içinde bile ona koyuyoruz bazen. çift taraflı ön tekerler çift. 3 harekette kapanıyor.iki taraflı da bebeğin ne yaptığını görebileceğimiz bölmeleri var 300 tl ama biz kampanyada 250 tl ye aldık. kullanınca hissediliyor başka yerlerde de bakmıştık 250 tl ye tel maaşa şeyler.

Son düzenleme:
maclaren puset almanızı öneririm....hem çok hafif, hem çok sağlam, hem de kolay katlanıyor ve de fazla yer tutmuyor......toruncuğum ilk doğduğunda bebeconfort anakucağı ve pusetini kullandık ve çok memnun kaldık....
daha sonra hafifliği ve pratikliği açısından maclaren quest puset aldık şu an torunum 4 yaşında ve hala sokağa çıkarken pusetsiz asla diyor.....:49:
sanırım ki her iki arabada daha çokkk çocuklar büyütür....:60:

Son düzenleme:
maclaren puset almanızı öneririm....hem çok hafif, hem çok sağlam, hem de kolay katlanıyor ve de fazla yer tutmuyor......toruncuğum ilk doğduğunda bebeconfort anakucağı ve pusetini kullandık ve çok memnun kaldık....
daha sonra hafifliği ve pratikliği açısından maclaren puset aldık şu an torunum 4 yaşında ve hala sokağa çıkarken pusetsiz asla diyor.....:49:
sanırım ki her iki arabada daha çokkk çocuklar büyütür....:60:

evet jane riderı düşünüyorum birde maclarende güzel,ama bebeconfortu pek beğenmedim.çok kaba gibi geldi bana.maclarenede bir daha bakayım.:)
ama aklım yine şu janede.teşekkür ederim.hediye almak çok zor.nereden söz verdim.?:(:)

onerileriniz icin cok tesekkurler. maclareni begendik ama tam katlanmadigi icin bizim arabanin bagajina sigmiyor. pahali da geldi. sonunda kraft'ta karar kildik..bir hafta oldu kullanali, kullanmasi rahat, ici rahat, katlandiginda yer kaplamiyor, gorunusu cok hos - uca dogru sivrilen modellerden, ve 300 lira da uygun geldi. saglamligi konusunda henuz yorum yapamayacagim tabii. insallah 1-2 sene daha idare eder bizi.

Back