Hangi BB Krem daha iyi?

O zaman sıkıntı yaşayacağını sanmam canım, 13 numara olanı sipariş edebilirsin gönül rahatlığı ile... (;
Rica ederim ne demek, umarım beklentini karşılayacak bir ürün olur...

O zaman sıkıntı yaşayacağını sanmam canım, 13 numara olanı sipariş edebilirsin gönül rahatlığı ile... (;
Rica ederim ne demek, umarım beklentini karşılayacak bir ürün olur...

Canım benim, 13 numara tamamdır
İnş. temin edip kullanabilirsem muhakkak bende yorumumu yazıcam buraya

Benefit in easy big diye bir bb kremi cikmis inanilmaz guzel karma ve yagli ciltler icin hem.mat parlama yapmiyor hem ciltte inanilmaz guzel duruyor

Bana Estee Lauder'inkini önerdi satıcı. Yüzde büyük bir fark yaratmasa da sorunsuz ciltler için gayet uygun, ben memnunum.

Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?

Eğer çok pahalı olmasın dersen maybellinenın dream freshi öneririm ya da yves rocherın 6 etki bır arada olanı. Fıyatları 20 lira flan. Ama yok pahalı olabilir falan dersen mısshanın bb kremini öneririm muhteşem bi şey

Ben watsonstan pure beauty bb krem almıştım.Arada canım isteyince kullanıyorum ve her kullanımda çok memnun kalıyorum Misshanın da bb kremi çok övülüyor; onu henüz almadım ama çok merak ediyorum.

Çok sevindim iyi bi yorum daha okuduğumaa :) Dün akşam ben de La Roche sipariş ettim yarına elimde olacak bakalım. Şu an annemin kendine aldığı avon cc den kullanıyorum. Fondötenim (clinique even better) var fakat artık sadece özel günler için kullanıcam. Günlük makyaj için daha hafif şeyler yapmak gerektiğini düşünmeye başladım. Bu arada clinique even better fondçten gerçekten harika. Lancome teint miracle da kullandım ama sadece adı var sanırım Clinique on numara tavsiye ederim. BB si de başarılıymış bi yoruma denk gelmiştim.

Avon cc de güzel. Hafif. Böyle bi başkalaştırıyo kapatıcılığı muhteşem değil krem gibi daha çok cilt tonunu oturtuyor anladığım kadarıyla. Ben roaccutane kullanmıştım. Sağ yanağımda üç beş delik ve hafif kızarıklık var bunları çok kapatmıyor ama zaten deliklere alıştım artık gülünce gamzeye benziyor....

garnier yağsız yeni bir bb krem çıkardı daha öne uzun tüptekini kullanıyordum ama bu yeni ürün daha iyi tavsiye ederim

La roche eline ulasmistir coktan umarim memnun kalmissindir bende even better fondoten almayi dusunuyorum yakin arkadaşım çok övdü ayrica avon bana basit geliyor cilt urunlerini hiç kullanmam guzel gamzelerinle iyi gunler diliyorum

La roche eline ulasmistir coktan umarim memnun kalmissindir bende even better fondoten almayi dusunuyorum yakin arkadaşım çok övdü ayrica avon bana basit geliyor cilt urunlerini hiç kullanmam guzel gamzelerinle iyi gunler diliyorum

Fena değil ama yüzümde kabartılar oldu minik sivilcelenmeler var o mu sebep oldu bilemiyorum...

Ne kadar sakınırsak o kadar kötü olıyo sanırım cildimiz fondöten olmasın hafif bişiler kullanıyım doğal olsun dedim tuhaf oldu.

Even better geeçekten muhteşem tavsiye ederim şiddetle pişman olmazsın :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Belki cilt yapısıyla alakalıdır bende de vichy bb öyle yapti peki even betterin orta tonu kaç numara biliyor musun nette görürsem siparis vereyim

Oriflame bb krem çok doğal ve hafif yapısı var en açık rengini kullanıyorum

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Garnierin bb creami cok iyi goz alti icin roll-onuda var ben kullaniyorum cok memnunum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Garnier BB creme ini kullan ! Onerebilirim cnm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Garnier. Çok güzel kapatıyor ve bir süre sonra yağlanıp akması gibi bir durum da yok. Fondaten gibi kullaılabilir ben artık fondaten kullanmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…