Hangi BB Krem daha iyi?

Benim karma bi cildim var ve beyaz regl dönemine yakında çene bölgemde çok sivilce çıkar ve iz kalır.3ay lorealin bb kremini kullandım iyiydi.ama cildim yağlandığı için bikaç saat sonra parlama yapıyordu ve elini çenesine çok götüren biri olarak hemen çıkıyordu sivilceler fora...Dün maybeline medium bb krem aldım.Loreale 50ml maybeline 30ml 16tl aslında daha pahalıya geliyor ama iki gündür sürüyorum.Maybeline de yağ olmadığı için parlama yapmadı mat ve temiz bir duruşu var medium rengi bile tenime uyum sağladı.Mat durması benim için iyi istediğim kadar renkli makyaj yapabiliyorum abes durmuyor.Tavsiye ediyorum.

buğday tenli ve normal ciltliler için: Estée Lauder
beyaz tenli ve karma ciltliler için: Clinique

Ben garnier bb krem kullanıyorum hani şu inca uzun tüpte olanı...çokkkkkkkk memenunum.hiç yapayda durmuyo çok doğal.öneririm [/FO:KK16:NT]

Jane Iredale BB Glow Time kullananlar var mı aranızda ? Mineral makyaj olduğu için daha sağlıklı geliyor bana.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?

Ben garnıer lıght kullandım ince uzun bir kaptaydı neredeyse bir yıl yetti hatta daha fazla olabilir sıvı ama bir o kadarda yoğun kapatıcılığı olduğu için baya yetti ben memnun kaldım yağlı yağlı göeünmüyor tavsiye ederim

Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?

ben garnier kullanıyorum hem kapatıcılığı çok iyi hem hafif hemde nem oranı yüksek sadece özel günlerde değil dışarı çıkarken bile çok az krem niyetine kullanıp çıkmana bence eşin bişey demez :KK34:

ben garnier kullanıyorum hem kapatıcılığı çok iyi hem hafif hemde nem oranı yüksek sadece özel günlerde değil dışarı çıkarken bile çok az krem niyetine kullanıp çıkmana bence eşin bişey demez :KK34:

Ben de garnier kullanıyorum,gayet de memnunum..özel günler için de mac bb krem kullanıyorum..biraz pahalı,o yüZden sadece özel günlerde:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BB degil CC krem kullanmaniz gerekiyor yag dengeleme ozelligi var ozellikle yagli ciltler icin CC krem Chanel ve Dr brand markalarinda Sevil magazasinda satiliyor☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal ve yagli ya yakin bir cildim var Vichy mideum bb kullaniyorum cok memnunum nemlendiriciden sonra uyguluyorum cildime Gayet guzel 😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Benefit bb krem tek geçerim..

Ben de cc krem öneririm düzeltici etkisinden dolayı sonuçta yapıları kapatıcılıkları hemen hemen aynı fakat kalıcılık istiyorsak üzerine pudra şart.

garnier, yves roche ve maybelline.Bu markaların 3 ünü de aldım, evde rahat rahat denedim ,şöyle söyleyebilirim ki yves roche en memnun olduğum marka oldu, çünkü hem organik ( içinde elma, beyaz çay ve afloya yaprağı varmış ve organik ürün üreten güvenilir bir marka ) hem de daha uzun süre kalıcı, ayrıca yüzde tortu veya pürüz bırakmıyor. Garnierı bende kardeşim de ( sivilcelerini kapatması için aldı) kullandık , ikimiz de cilttonumuza göre almamıza ragmen tortu bıraktı sivilceyi kapattı ama cilt görünümü rahatsız ediyor, maybeline e gelince, cilt renk tonunu düzenliyor, lekeleri kapatıyor ve aydınlık bir görünüm veriyor ayrıca tortu da bırakmıyor, yakından da bakılsa beli olmuyor fakat sivilce kapatma konusunda çok iyi değil, bu yüzden maybelline affinitone u tercih ediyorum, sivilceleri mükemmel kapatıyor.Benim tavsiyem yves roche, makyaj malzemelerinin cildi bozduğu da bilindiğinden daha doğal ürünlere yönelmek lazım.
Fiyatlarına gelince, yves roche bb 30 tl, maybelline bb 20 tl, maybelline affinitone 20 tl, garnier bb 16-18 tl :nazar:

garnier uzun tüp. gayet iyi:21:

BB krem denilince flormarı tek geçerim👌 ilk bb krem deneyimimde flormarınkini kullanmıştım.hem yağlanma yapmiyor hemde guzel kapatiyor cilt bebeksi gibi gorunum aliyor. Suan garnierinkini kullaniyorum ve tam bi at cope urunlerden.benim yuzum cok kuru olmasina ragmen benim cildilimi bile yagli gosteriyor gerisini siz dusunun.ama cildi purussuz yapiyor.

Kesinlikle Missha BB, geri kalanlarının içine nemlendirici katılmış fondotenden farkı yok çünkü...

la roche posay bb diyorum başka da bişey demiyorum:21: bende çok araştırdım iki arkadaşıma da sipariş verdim biri arayıp harikaymış diye teşekkür etti diğeri de sitede daha varsa stoklayalım diyor :KK9: cilde doğal bir parlaklık veriyo kapatıcılığı da başarılı ve cildinin nefes aldığını hissediyorsun dermokozmetikten şaşma ilerleyen yaşlarını da düşün :KK20:

Peki dermokozmetik diye bir şeyin olmadığını ve bunların pazarlama hilesi olduğunu biliyor muydun? La Roc Posay iyidir bu arada bir kaç nemlendiricisini kullanıyorum ben ama bb asla... Ben bir şey ilk nerede üretildiyse oradan alma taraftarıyım bu yüzden Kore ürünlerinden şaşmıyorum, tercih meselesi...

ben maybelline kullanıyorum çok memnunum. fazla sıkıntılı bi cildiniz yoksa güzel bi parlaklık veriyo ve tonu dengeliyo. la roche bb krem denemedim ama krem ve yuz yıkama kopugunu kullanıyorum çok memnunum ondan da.

kızlar, ben daha önce hiç bb krem kullanmamıştım.
baktım herkes kullanıyor bır alayım dedim.
clarins , beklediğimden daha iyi bişey ama ben fondoten ile arasında fark goremedım.
cıldı bıraz yağlandırıyor. hepsi böyle midir . bilemiyorum :KK43:

Cildiniz karma yada yağlıyda garnier bb öneririm ama yağlı ciltler için olanını almasınız uzun tüp te olanını eminim memnun kalacaksınız

benim cildim aşırı yağlı.hangi bb kremi önerirsiniz?fondöten gibi durmuyor değil mi. garnierin ki,nasıl?

Benimde cildim yağlı garnier bb yi kullanıyorum ama dediğim gibi uzun tüpte yağlı ciltler için olanını.. Fondöten gibi ağır bi görüntüsü yok ince yapılı zaten ama cildiniz çok problemli ise kapatıcılığı yetmeye bilir.. Benim cildim çok problemli değil kapatıcılığı yetiyo siyah noktaları kızarıklığı kapatıyo en azından ve durdukça cilde daha iyi oturuyo pudralı zaten ilk sürdüğümde arkadaşlarım cildimin çok güzel göründüğünü ne yaptığımı bayağı sormuşlardı :) fiyatına göre performansı iyi bence tavsiye ederim. :)

selam, ben 2 seneye yakın zamandır Missha perfect Cover BB krem kullanıyorum Cildim yağlı lekeler ve sivilceler var gözeneklerim de var maalesef Missha nın BB kreminden şaşmadım yağlandırmıyor akmıyor sivilce yapmıyor kaşındırma vs gibi sıkıntıları yok kapatıcılığı da çok çok iyi Azcık bir miktar tüm yanağıma yetiyor tavsiye ederim :KK16:

canım pure beauty kullanabilirsin şimdi cc de çıkarttılar yüzünde bütünleşiyor. üstelik güneş koruması da oldukça yüksek yaz aylarında hafif doğal duran ve güneş koruması yüksek olan ürünleri tercih etmek iyi oluyor:KK1:

Missha oldukça popüler bende memnunum .

garnierın bb kremini aldım. satıcı kız medium olan rengin uygun olduğunu söyledi bana. bana yine de koyu geldi.fondöten den farkı yok gibi geldi bana.
sadece yapısı biraz daha hafif. nemlendirici babımda.
ama ben kendini belli etmeyen bir bb krem istiyordum.açık rengi de çok açık geldi.

la roche possayın bb kremini kullanan var mı?
şu ana kadar en çok tavsiye edilen hangi marka acaba?

bende bb kremi ilk ablamda gördm ve çok beğendm aldm ilk aylar çok beğendm sonradan hiç beğenmedm sankı pürüzlü gibi duruyo beş altı aydır bb kullanıyom ama veyaz tenlıyım sankı bb yı sürünce yüzüm kara kara lekelr bellı oluyo gibi gelıyo bana artk hiç memnun değilim. tenımı pürüzüsz yapacak ne önerırsınız ?

Estée Lauder "DayWear" süper!! Yüzü çok dogal gösteriyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Benim karma bi cildim var ve beyaz regl dönemine yakında çene bölgemde çok sivilce çıkar ve iz kalır.3ay lorealin bb kremini kullandım iyiydi.ama cildim yağlandığı için bikaç saat sonra parlama yapıyordu ve elini çenesine çok götüren biri olarak hemen çıkıyordu sivilceler fora...Dün maybeline medium bb krem aldım.Loreale 50ml maybeline 30ml 16tl aslında daha pahalıya geliyor ama iki gündür sürüyorum.Maybeline de yağ olmadığı için parlama yapmadı mat ve temiz bir duruşu var medium rengi bile tenime uyum sağladı.Mat durması benim için iyi istediğim kadar renkli makyaj yapabiliyorum abes durmuyor.Tavsiye ediyorum.

Gerçekten çok güzelmiş missha. Nerede ve ne kadara satılıyor?

Ben garnier bb krem kullanıyorum hani şu inca uzun tüpte olanı...çokkkkkkkk memenunum.hiç yapayda durmuyo çok doğal.öneririm [/FO:KK16:NT]

Jane Iredale BB Glow Time kullananlar var mı aranızda ? Mineral makyaj olduğu için daha sağlıklı geliyor bana.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben garnıer lıght kullandım ince uzun bir kaptaydı neredeyse bir yıl yetti hatta daha fazla olabilir sıvı ama bir o kadarda yoğun kapatıcılığı olduğu için baya yetti ben memnun kaldım yağlı yağlı göeünmüyor tavsiye ederim

Ben de garnier kullanıyorum,gayet de memnunum..özel günler için de mac bb krem kullanıyorum..biraz pahalı,o yüZden sadece özel günlerde:)

Vichy mideum non gercek ten cok guzel 👍

Saglikli gunler

BB degil CC krem kullanmaniz gerekiyor yag dengeleme ozelligi var ozellikle yagli ciltler icin CC krem Chanel ve Dr brand markalarinda Sevil magazasinda satiliyor☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal ve yagli ya yakin bir cildim var Vichy mideum bb kullaniyorum cok memnunum nemlendiriciden sonra uyguluyorum cildime Gayet guzel 😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Benefit bb krem tek geçerim..

Ben de cc krem öneririm düzeltici etkisinden dolayı sonuçta yapıları kapatıcılıkları hemen hemen aynı fakat kalıcılık istiyorsak üzerine pudra şart.

Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.. ilk bb krem ile tanışmam missha ile oldu başka bir bb kullanmadım bilmiyorum ama şöyle diyebilirim gerçekten missha çok güzel ben MISSHA M Perfect Cover B.B Cream No:23 21 noda uyun geldi bana, onu aldım ardından paylaşmıştım biliyorsunuz bir sürü tester gönderdiler hepsini kullanmadım ama kullandığım MISSHA Signature Wrinkle Filler BB Cream No:21 harika bir ürün.. Perfect Cover bb kremi sürdükten sonra Signature Wrinkle Filler BB kremi sürüyorum pırıl pırıl bir cild oluyor.. çook beğendim yumuşacık ve pürüzsüz bir cilt ağırlaştırmıyor gün boyu kalıyor ayrıca tenim beyaza yakın buğday,beyaz tenli olmak isteyenler doğal bir beyazlıkta veriyor...beni tatmin etti açıkcası..diğer markaları alıp denermiyim bilmiyorum ama ben bu ikiliyi çok sevdim.. ama diğer tester ürünleride deniyecem daha fırsat olmadı denemeye..yine beğendiğim bir ürün olursa paylaşırım burada...

Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.. ilk bb krem ile tanışmam missha ile oldu başka bir bb kullanmadım bilmiyorum ama şöyle diyebilirim gerçekten missha çok güzel ben MISSHA M Perfect Cover B.B Cream No:23 21 noda uyun geldi bana, onu aldım ardından paylaşmıştım biliyorsunuz bir sürü tester gönderdiler hepsini kullanmadım ama kullandığım MISSHA Signature Wrinkle Filler BB Cream No:21 harika bir ürün.. Perfect Cover bb kremi sürdükten sonra Signature Wrinkle Filler BB kremi sürüyorum pırıl pırıl bir cild oluyor.. çook beğendim yumuşacık ve pürüzsüz bir cilt ağırlaştırmıyor gün boyu kalıyor ayrıca tenim beyaza yakın buğday,beyaz tenli olmak isteyenler doğal bir beyazlıkta veriyor...beni tatmin etti açıkcası..diğer markaları alıp denermiyim bilmiyorum ama ben bu ikiliyi çok sevdim.. ama diğer tester ürünleride deniyecem daha fırsat olmadı denemeye..yine beğendiğim bir ürün olursa paylaşırım burada...

Ben wrinkle filler ı kullanmadım hiç ama onu önerenler de arttı 2 senedir perfect i kullandığım için artık değiştirmem gerekiyor kremimi Cho Bo Yang ve Signature aldım ben de deneyerek görücez =) Wrinkle filler i ben de bir deneyeyim bakalım Teşekküler yorumun için :KK16:

Ben wrinkle filler ı kullanmadım hiç ama onu önerenler de arttı 2 senedir perfect i kullandığım için artık değiştirmem gerekiyor kremimi Cho Bo Yang ve Signature aldım ben de deneyerek görücez =) Wrinkle filler i ben de bir deneyeyim bakalım Teşekküler yorumun için :KK16:

Rica ederim deneyince sende buraya yaz ama :)

Ne kadar aldın birde nerede bulabilirim

Ne kadar aldın birde nerede bulabilirim
Canım ben deneme amaçlı 20 ml aldım MISSHA M Perfect Cover B.B (25tl)

Siteden başka ürünler alıp 75 tlye tamamladım bayağıda tester gönderdiler..

İnternetten Missha Türkiye online satış diye Google'dan girin ilk çıkan sayfa..

Son düzenleme:
X