Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence missha kullanmalısınız.
bb değil ama Flormarın pembe CC kremini kullanıyorum doktor muayenehanesinde okulda metroda insanlar pardon cildinize ne kullnıyorsunuz diyolar ayyy çok havalannıyorum ayıptır söylemesi
kesinlikle tavsiye olunur :)
Misshanın bb kremini tavsiye ederim gerçekten doğal bir görünüm veriyor cilde bunun yanı sıra watsonsta bulunan pure beauty bb kremini ve cc sini kullandım missha kadar olmasa kuru ciltler için ideal.pure beauty cc krem içindeki minik ışıltıları güzel ve abartısız olmuş :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Misshanın numarasını inş cildinize uygun olanı tutturursunuz diğer ürünlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum bazı krem fondöten ve bb ler her ciltte farkedebiliyor kimisi iyi gelmiyor kimisine yarıyor deneyip görmek lazım...oriflameden bir yüz kremi almıştım nemlendirici niyetine olsun diye yüzümde küçük sivilcelenmeler yaptı cildinizin alışmadığı bir ürün başta bu tarz prbler yapıyor malesef sürekli haline geliyorsa kullanmamak lazım
Ben Nivea nın BB kremini denedim ama pek memnun kalmadım :26: Kişiden kişiye değişiyor tabi arkadaşım çok memnun kaldı onun tavsiyesiyle almıştım..
Ben 1.5 yıldır missha nın bb kremi 21 numarasını kullanıyorum çok memnunum. birkaç arkadaşıma daha tavsiye ettim hepside çok memnun kaldılar. Çok doğal bir görünüm veriyor.
Ben avon cc krem kullanıyorum cildim yumuşacık oldu parlamada yapmıyor oldukça başarılı tavsiye ederim
Canım misshanın ben 23 no kullanıorm 21 beyazlar için ideal cok beyaz deilsen tabi... 23 no sarıya yakın olanlara daha iyi bence benım cilt tonum sarı alt tonlu 23 21 grimsi bir renk olsada cilde dagılınca tonuna uyum saglıyor... Misshanın kendi sitesi daha iyi ordan sipariş verebilirsin misshanın ürünlerini satıyor küçük boyu olan 20 ml olanı dene fiyatı uygun 30tl di ben aylar önce aldım bu fiyattan.
Göründüğü kadar büyük birşey değil ama cok makyaj yapmıyorsan 2 ay bile gider çok yoğun kullanmazsan tabiki yüz kremi kullandıktan sora misshayı sürersen kalıntı kuruluk yapmaz kremin kendiside budur düz çekmiştim yan çıkmış:sly: Eki Görüntüle 1018635
bence önce cilt tipi belirtmelisiniz
en iyisi hangisi bilmiyorum da loreal skin perfection serisine ait olan 5 para etmez, bir kez kullandım attım kenara. ama su misha'dan sipariş vermek istiyorum en kısa sürede sadece renginde kararsız kaldım cok fazla secenek var