Kesinlikle Missha BB, geri kalanlarının içine nemlendirici katılmış fondotenden farkı yok çünkü...
Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
la roche posay bb diyorum başka da bişey demiyorumbende çok araştırdım iki arkadaşıma da sipariş verdim biri arayıp harikaymış diye teşekkür etti diğeri de sitede daha varsa stoklayalım diyor cilde doğal bir parlaklık veriyo kapatıcılığı da başarılı ve cildinin nefes aldığını hissediyorsun dermokozmetikten şaşma ilerleyen yaşlarını da düşün
Peki dermokozmetik diye bir şeyin olmadığını ve bunların pazarlama hilesi olduğunu biliyor muydun? La Roc Posay iyidir bu arada bir kaç nemlendiricisini kullanıyorum ben ama bb asla... Ben bir şey ilk nerede üretildiyse oradan alma taraftarıyım bu yüzden Kore ürünlerinden şaşmıyorum, tercih meselesi...
Bilmiyordum ama söz konusu menfaatse kesinlikle beklerim ama la roche iyidir iyisen kullan canım tavsiyelerin değerli maşallah her konuda bilgi birikimin var
benim cildim aşırı yağlı.hangi bb kremi önerirsiniz?fondöten gibi durmuyor değil mi. garnierin ki,nasıl?Cildiniz karma yada yağlıyda garnier bb öneririm ama yağlı ciltler için olanını almasınız uzun tüp te olanını eminim memnun kalacaksınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim cildim aşırı yağlı.hangi bb kremi önerirsiniz?fondöten gibi durmuyor değil mi. garnierin ki,nasıl?
Ben nivea kullandım çok başarısız. Sakın bu hataya düşmeyin. İki gün arka arkaya kullansam yüzümde sivilce çıkartıyor. Renk deseniz ayrı bir saçmalık. Ben baya esmer biriyim ve orta ton diye sattıkları ürün bana bile koyu geliyor. Aman diyeyim kızlar fiyatına kanıp almayın.
geçmiş olsun canım, bazı ürünleri övenlere ve malın fiyatına bakınca alıyoruz ama yan etkilerini maalesef kullandıktan sonra görüyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?