- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.201
bende sürekli deprem oluyo sanıyorumNormal.cnm tansiyonun falan dusuyordur . Ben ne cektim o tansiyon dusmesindenyataga yatarm.yatak sanki odanin icinde doniy yemek hazirlarken bir ciglik mamut kos mutfak donuyor die :))))
bende sürekli deprem oluyo sanıyorumavizeye bakıyorum sallanıyo mu diye,sallanıyoooooo fissinnn koşş deprem oluyooooo yat kız ne depremi diyo
gıcıklarHahahahahah ay bunlar mamutla ne benziyler birbirine
gıcıklar
anaa evet 2 gram olmuşşşAmanin mercimekimiz kilo almisnohuta benzemeye baslamis
anaa evet 2 gram olmuşşşartık kürek değil benm yavrumm
yok kız çok korkunç ordaki resimAyaklari.ile ellerini nasil tatli duruyor allahim ya
kimin bebesi kimiiiinnnn
o çocuk istemiyo ki nerde taşıyıcısı oluyomuşum
o çocuk istemiyo ki nerde taşıyıcısı oluyomuşumben ona taşıtıcaktım da kısmet olmadı
Hoşgeldin Cansu ins rabbim seninde kucaginiza boş koymadin.Buyir gel burda bekleyelim bebenikızlar merhaba 3yıllık evliyim 28 yaşındayım 4aydır korunmuyoruz , 5.aya girdik inşallah rabbim çok bekletmeden,aratmadan nasip eder
2 gr yesinleranaa evet 2 gram olmuşşşartık kürek değil benm yavrumm
İnş bulantı başlamazne grubu kız benden gizli nerde gurp kurdunuz yineay ben çok kötüyüm cimcimem ya kafamı tutamıyorum fırıl fırıl dönüyo her yerim ağrıyooooo
hoşbuldum :) aminnn inşallah rabbim isteyen herkese en hayırlı en kısa yoldan nasip etsin inşallah bu duyguyu...Hoşgeldin Cansu ins rabbim seninde kucaginiza boş koymadin.Buyir gel burda bekleyelim bebeni
İnş ıy çıkar sonucunöyle mi dersin ? kemiklerim sızlıyo benm yaaa1 saat sonra doktor kontrolum var,tahlil sonuçlarım çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?