- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.841
Bizde iyiyiZ çok şükürİyiyiz hayalim sen nasilsin , karabiber ben
bayadır girmiyordum. en son baktığımda da tanıdık görememiştim
eski kızlardan birinin hamile olduğunu gördüm tesadüf uzun zamandır girmiyodu ve nisan annelerine yazmış burda aylarca konuştuk hamileyim diye ilk müjdeyi bize verebilirdi ama neyse
Bizde iyiyiZ çok şüküroğluşun yaramazlıklarıyla uğraşıyoruz valla öyle mutlu oldum ki burda herkesi bebişi olmuş görünce
kırılmayın amaaa
iki buçuk yıldan sonra rabbim bir mutluluk verdi inşallah hayırlısıyla ilerler
hala inanamıyorumdaha kese fln görmedim heyecandan ölüyorum
kırılmayın amaaa
iki buçuk yıldan sonra rabbim bir mutluluk verdi inşallah hayırlısıyla ilerler
hala inanamıyorumdaha kese fln görmedim heyecandan ölüyorum
habibtem neden gebelik takvimi yapmadınben galatasarayliyimmm hoc yakismadi.sizeee
bilmem gormemis gibi olur falan ilk bebegim degil ki.yapimmm habibtemmmhabibtem neden gebelik takvimi yapmadın
görmemişlikle ne alakası var kızz,bence çok tatlı bi uygulamabilmem gormemis gibi olur falan ilk bebegim degil ki.yapimmm habibtemmm
bilemedim merak ediyorummm aslinda ne durumda sipa..daha kalp.atislarini duymadik sinirliyim patlamis misirliyagörmemişlikle ne alakası var kızz,bence çok tatlı bi uygulama
aa bak çok şirin olduuubilemedim merak ediyorummm aslinda ne durumda sipa..daha kalp.atislarini duymadik sinirliyim patlamis misirliya
amiiinnn inşallahhhhyaptimmm arbimmmmmm allahim size deee bu takvimi yapmayi nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyaptimmm arbimmmmmm allahim size deee bu takvimi yapmayi nasip etsin
darısı senle banaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?