- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.781
alya kuzucuk da iyi o da 18 aylık kıpır kıpır bi bal küpü oldu :) bende iş ev arası mekik dokuyorum............ uğrarım canımBen hep buralardayom yasak hayal giremiyor fazla oglandan , iyi cnm ne olsun 18aylik olduk kosturuoz pesinde , alyam nsl iyi migelin burayada arada ya herkezler var cunku
Su an 3hala 5
alya kuzucuk da iyi o da 18 aylık kıpır kıpır bi bal küpü oldu :) bende iş ev arası mekik dokuyorum............ uğrarım canım
hayır :) Şu an için ikinci çocuk hiç planda yok hatta olmayabilir de ama illa olsun dersek Alya 4 yaşına gelmeden yapmam.. çalışan anne olunca zor. Birde Allah ömrünü uzun etsin ama Alya ile uğraştık biraz yok emmedi yok kolikti yok çok büyük iştahsızlık zamanları yaşandı hala yaşıyoruz ara ara gözüm korktu biraz ister istemez bi gülüşüyle bi annecik deyişiyle dünya benim oluyor ama onu bırakıp işe gelmek gün boyu ayrı olmak ki memurum calışma saatlerim iyi ama yine olmuyor zorlanıyorum.. ikinci çocukla alya ya haksızlık ederim zaten şimdi yapsam. o yüzden düşünmüyorum henüz. sen istiyorsun galiba :)Cok şükr cnm , tamam bekliyorum eski gunlrrdeki gbi konusalm
Ee ikinciyi dusunmuon mu ya
hayır :) Şu an için ikinci çocuk hiç planda yok hatta olmayabilir de ama illa olsun dersek Alya 4 yaşına gelmeden yapmam.. çalışan anne olunca zor. Birde Allah ömrünü uzun etsin ama Alya ile uğraştık biraz yok emmedi yok kolikti yok çok büyük iştahsızlık zamanları yaşandı hala yaşıyoruz ara ara gözüm korktu biraz ister istemez bi gülüşüyle bi annecik deyişiyle dünya benim oluyor ama onu bırakıp işe gelmek gün boyu ayrı olmak ki memurum calışma saatlerim iyi ama yine olmuyor zorlanıyorum.. ikinci çocukla alya ya haksızlık ederim zaten şimdi yapsam. o yüzden düşünmüyorum henüz. sen istiyorsun galiba :)
icranımmmmmSu an 3
İcran yokicranımmmmm
kim waaaaİcran yok
ben kaçtım kapı çaldı müşteri geliyo sanırım
ben kaçtım kapı çaldı müşteri geliyo sanırım
biraz geç gördüm yazdığını attım mesajYok kiz ben eymenin temelini iyice oturtana kzdar istemiorum ee eymen 6 bilemedin 7 yasina geldimi dusunuyorum su anda bende dusunmuyorun.
Hmm zorlu surecler gecrmisin haklisin , minigi merak ettim ozlden resmini atablir misn var mi imkaninin
Kim varrrr
Ne sapigi kizzzTrip atma bana sapikla ugrastim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?