- Emoji Skoru
- 62.458
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.861
BakKimden ötürü
anaaaa o yasta ınsan cahıl oluyo yaa hıc mı ders almadın bee cocuk bebi tanıdık var, kız 18 yaşında netten tanıştığı biriyle kaçtı , 1 yıl içinde çocuk doğurup babasının evine dondu. Bebeğide almadı...
hadi yaşı kuçuk neyse faln dedik de bugun haber geldi bi daha başka birine kaçmış..
yazık, ne uzuldum anlatamam
Cok kotusun
görmedim canım :) ama olsun hatırlatmak önemli :) içinizde hala bebek bekleyip olmayan varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahtopiğin adından dolayı böyle yazdım yanlış yazdıysam kusura bakmayın bol bebişli bol göbekli bir topiğiniz olsun inşallah....Eeee uzun surecler bizleydi sama sizdende bahsediyor merak etmeyn. Gitmeden sizin topikede yazmisti aslinds gormedin demekki
aynenn.. İlkin kaçtı geri gelince hadi yaşı kuçuk bi cahillik etti faln dedik. Ama malesef hiç bi ders çıkarmamış 2. Kez kaçmışanaaaa o yasta ınsan cahıl oluyo yaa hıc mı ders almadın bee cocuk beolan cocuklara oluyor ıstee yazık kendı kendıne buyuyecekk bebısı
margoo gobusume koydugumm bılgısayarcıgımmm ... gulmemlee dustuBaktatlibikiz spor yapar ama cikolata yemem der hergun lop lop goturur
Dionee sakiza tikim var der ama cigner hatta ben cak cak cignerken telde bile konustum onumla ama fark etmez
pinkstrap alaaddinin sihirli lambasi nisali bi lambasi mi var bilinmez. Lambayi iki oksayip her istesigini yaptirir. Ev temizligi temek vs hangi ara yapar hic caktirmaz super gucleri var
EnHarbiKiz sarisin diye bilinir ama asli kizildir
ben varımmgörmedim canım :) ama olsun hatırlatmak önemli :) içinizde hala bebek bekleyip olmayan varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahtopiğin adından dolayı böyle yazdım yanlış yazdıysam kusura bakmayın bol bebişli bol göbekli bir topiğiniz olsun inşallah....
Hadi ya..bi tanıdık var, kız 18 yaşında netten tanıştığı biriyle kaçtı , 1 yıl içinde çocuk doğurup babasının evine dondu. Bebeğide almadı...
hadi yaşı kuçuk neyse faln dedik de bugun haber geldi bi daha başka birine kaçmış..
yazık, ne uzuldum anlatamam
Hahahahamargoo gobusume koydugumm bılgısayarcıgımmm ... gulmemlee dustuallah senı yaa cak cuk yapmazsan sıkıntı yok yavrusum
nerden bulmus ınternetten mı .. evlı bı adama yada kotu bırıne degıldır ınsallah ıyı bırı olsun da mutlu olsun bariiaynenn.. İlkin kaçtı geri gelince hadi yaşı kuçuk bi cahillik etti faln dedik. Ama malesef hiç bi ders çıkarmamış 2. Kez kaçmış
rabbim tez zamanda ama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hatta saçını tarayacak banyo yapacak vaktin bile olmasın o kadar çok çocugun olsun 3 iyidir 3 tane olsun canım.ben varımm
Baktatlibikiz spor yapar ama cikolata yemem der hergun lop lop goturur
Dionee sakiza tikim var der ama cigner hatta ben cak cak cignerken telde bile konustum onumla ama fark etmez
pinkstrap alaaddinin sihirli lambasi nisali bi lambasi mi var bilinmez. Lambayi iki oksayip her istesigini yaptirir. Ev temizligi temek vs hangi ara yapar hic caktirmaz super gucleri var
EnHarbiKiz sarisin diye bilinir ama asli kizildir
yolculukta koltugumu dgıstırdım baktım bunların sakızı bırakası yok agızdanHahahaha
Ben cak cuk yaparken senin derin nefes alisindan anlamam.lazimdi tikinin oldugunj hahaha
malesefki herkes eşit şartlarda değil. Çok uzucu şeyler yaşanıyor..Hadi ya..
Ya varya ne hayatlar var bi bilseniz
Ben pek insan icine cikmam ama gecen bir kadinla muhabbet ettim bana neler anlatiyor bi bilsen
Bazen butun pisliklerden hic haberim olmasa bile diyorum ya
aslında 2 ay once geldim ilk defa baya gezdik ablamla da artık zor gorunuyo. Yinede belli olmaz ))
bnmde ağzımda var şuan..yolculukta koltugumu dgıstırdım baktım bunların sakızı bırakası yok agızdan
Aynen kimi bin pisman yasadiklarindna kimi ise yine yasarimlarla hayat suruyormalesefki herkes eşit şartlarda değil. Çok uzucu şeyler yaşanıyor..
cok yasaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?