hangi araba

Sonuçta alacağınız araba ikinci el olacak bu yüzden de bir noktada sizin servis görmeniz gerekecek. yeni kullanıcı olacağınız için kaza yapma ihtimaliniz var, arabayı sürtme ihtimaliniz var. o yüzden daha kolay parçası bulunabilen daha kolay tamir olabilir vs diye Clio almanız daha mantıklı olur. Renault her türlü diğer iki arabayı ezer geçer. Bir de şanzıman olarak bakarsanız eğer Renault her türlü daha iyi.

kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce

Ben de Clio derim
Clio dururken picanto yanlış tercin bence
Kendi sitesinde sıfır Picanto fiyatı 1 milyonu geçiyor, Clio fiyatı da aynı şekilde.

Clio, özellikleri, servisi ve satış kolaylığı yönünden ilk sırada tercih edilmeli.
kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce

Yılına göre Punto fiyatı pahalı. 12 yıllık arabanın sorunu çok olur. Borcun çabuk biter ama arabayı kullanırken sürekli sorun çıkarma ihtimali yüksek.

Bir de. Fiat pek kaliteli bulunmuyor. Hem bu aracı satarken hem yılından hem markası, modelinden dolayı zorlanabilirsin.

Bence Clio al. Canı çıkana kadar epey sene kullanırsın.

12 yıllık arabadan uzak dur. Hem de fiat. Servisten çıkmazsın

Arkadaşımmm merhaba,
2012'ye vs hiç bulaşma derim ben.
Sürekli servis/sanayi uğraşabilecek misin?
Temiz bir araba al kendine, 1 sene borç öde.
1 sene ne ki? Ben de ilk arabamı alalı 1 sene oluyor.
Su gibi geçmiş..
Borçtan korkma, borçlanmadan hiçbir şey olmaz. :)
Bende opel corsa var, clio ya da opel corsa al derim.
Hayırlı olsun, alınca paylaş bizimle :)

12 yıllık arabadan uzak dur. Hem de fiat. Servisten çıkmazsın
çok sağolun kızlar pek bilmediğim için çok soru sordum tamam Clio içime sindi o zaman sayenizde

çok sağolun samimi yorumunuz için :) sanayiye çok zor giderim ben araba bakarken bile anlamıyorum kazıklanıp dururum sanayide ya da babama yalvarırım sen götür diye ahahah son olarak Clio orta halli bişey almaya karar verdim

Punto dan zarar etmiş biri olarak uzak dur,
Clio her zaman iyidir.

Polo çok yakıyor galiba. Kendime ararken araştırmıştım öyle hatırlıyorum. Genelde o yüzden tüplü satiyorlar. Yenilerini bilmiyorum ama benim parama göre olanlar çok yakıyordu.
Hayır, yıllarca polo kullandık. Türkiye şartlarında piyası en geniş olan araçlardan biri polo bana göre. Araba da Alman kalitesi her zaman bir adım öndedir ayrıca. Yakıtı motor hacmine göre harcar, 1,4 motor en makul olanı ama en çok 1,6 motor tercih ediliyor polo araçlarda.

fakat yaşı büyük arabada bana çok sanayi masrafı açarsa aynı hesaba gelirse diye korkuyorum veya hani 100k bile versem sanayiye üzülürüm
Ben 2004 aldım. Japon arabalari çok sıkıntı çıkarmıyor. Experine dikkat edin. Kazası belası olmasın. Bizim hatamız dışında ben sanayiye cok para vermedim. Tabi iç akşamdan degistirdiklerim oldu. Ama ufak tefek şeylerdi hep. Onlarda genelde hep bana eski ev sahibinden kalan sıkıntılardi genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…