- 13 Haziran 2022
- 381
- 391
- Konu Sahibi morciceklidal
kızlar 450k param var faize dinen bulaşmak istemiyorum. paramın üstünü ailem altın olarak tamamlayacak ben onlara ödeyeceğim aylık 30-35k arası ödeme yapabilirim memurum bekarım hiç bir masrafım yok keyfi masraflar dışında zaten ailemle yaşıyorum aslında araba için acelem de yok ama iş,okul, ev arası çok sık gidip geliyorum ve ehliyeti alalı 6 yıl oldu hiç kullanmadım yavaş yavaş alıp öğrenmek de istiyorum hani şu an aciliyeti yok ama seneye iş, okul, staj, ev olacak sıkışmak istemiyorum istanbul trafiğine de şak diye çıkamam o zamana kadar öğrenmeyi hedefliyorum. ailem ödeme konusunda sıkıştırmaz ama tüm borcu da öderim yani tamam hediyemiz olsun diyecekleri miktar maksimum 100k falan olur o da belki...
şu an almak mantıklı olur mu? bi yanım altın çıkacak bekle diyo ama yılbaşında sıfır araçlara zam gelince haliyle 2. ele de zam gelecek hem de 1 aya yakındır bakıyorum bu süreci çöpe atmak istemiyorum alıp geçmek istiyorum bir yandan da hiç düzgün araba bulamıyorum öneriniz var mıdır?
Kia picanto 2021 62binde hatasız boyasız 775bin tl, Clio 2021 73bin km hatasız boyasız 839bin tl, Mitsubishi space star 2021 model 33kmde hasarsız boyasız 793bin tl genel olarak bu bantta hangisini seçeceğimi bilemedim otomatik olması lazım hundai i10 var bi de 700ibn tl civarı ama hiç beğenmedim iç kısmını tavsiyeler beklerim
şu an almak mantıklı olur mu? bi yanım altın çıkacak bekle diyo ama yılbaşında sıfır araçlara zam gelince haliyle 2. ele de zam gelecek hem de 1 aya yakındır bakıyorum bu süreci çöpe atmak istemiyorum alıp geçmek istiyorum bir yandan da hiç düzgün araba bulamıyorum öneriniz var mıdır?
Kia picanto 2021 62binde hatasız boyasız 775bin tl, Clio 2021 73bin km hatasız boyasız 839bin tl, Mitsubishi space star 2021 model 33kmde hasarsız boyasız 793bin tl genel olarak bu bantta hangisini seçeceğimi bilemedim otomatik olması lazım hundai i10 var bi de 700ibn tl civarı ama hiç beğenmedim iç kısmını tavsiyeler beklerim
Son düzenleme: