• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar yazabilir mi bilenler

maruliskos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
57
25
3
24
hanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce

Milletin işi gücü yok laf dalaşı ile uğraşacak saçmalamayın ortada küfür yok hakaret yok la havle 😄

hanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce
Ceza almazsınız korkmayın bir şey olmaz. Basit bir atışma bu

Siz daha dikkatli olun yine de sosyal medyada insanlarla atışmayın hakaret aşağılama vb ağır durumlarda kesinlikle şikayet edilir. Ama bu yazdığınız basit bir olay

Yok ya ne alâka..😄 Hakaret yok bişey yok.

Back