• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

sorma yaa elim başka şeye gitmiyor dur bi dolarıda düşüneyimm:KK53:.listeye ekledim çeyreğini maşallah
Valla şu aralar doların ve euronun yanına yaklaşılmıyor... Dolar ve euro artış yönüne grçmeden arkadaşıma 15 Euro aldırdım. Onun birikimi yani. :) dolar olarak da 50 doları var hanfendinin. Baya kar etti dövizden elinde çok az olmasına rağmen :) bir dahaki patlattığı kumbaradan çıkanıyla da gram aldırcam.

Topikler açılıyor sonra yazılmayınca gerilerde kalıyor
Herkes belli başlı bir iki topiğe yazınca oralarda ilerleniyor. Dediğin gibi ya açıldı mı devam edilmeli ya da belli bir iki topikte biraz ilerlenip yeni gelenler olur belki diye yeni baştan başka bir topik açılıp yine herkes oradan devam edebilir. :)

yukarıda eylül sonu ve ekim başı birikim yapan arkadaşlar var.iki ayı birleştirdim:KK54:Allah bereket versin almaya devam edin arkdaşlar döviz tl gr ne atabilirseniz artık:halay:kikiko arkadaşım tam net bildirim yapmdığın için seni yazamadım.her ay 2 gr aldım yzmışssın ama bu ay aldın mı bilmiyoru

Canım.ben geçen ay almıştım.bugun de bir çeyrek aldım ama.adim listede yok yine ve hala :(

ekm.png

definya canım senide ekledim.arkadaşlar şöylemi yapsak acaba.konuyu açtığımızdan bu yana kasım sonunda toplam kaç çeyrek dolar vs... varsa yazalım.daha sonraki aylarda ekleme yapayım.örneğin kızzkurusu şu anda 2 çeyrek var kasımda 1 tane daha alırsa 3 çeyrek diye yazayım

definya canım senide ekledim.arkadaşlar şöylemi yapsak acaba.konuyu açtığımızdan bu yana kasım sonunda toplam kaç çeyrek dolar vs... varsa yazalım.daha sonraki aylarda ekleme yapayım.örneğin kızzkurusu şu anda 2 çeyrek var kasımda 1 tane daha alırsa 3 çeyrek diye yazayım
Benim için uyar :)

Back
X