• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

ben fiziki altın da çok birikitirdim, banka hesabında da. aslında kedimi bildim bileli hep birikim yaptım. epey birikince fiziki altınlara ara verdim, onları düğün-doğum hediyesi olarak yapmıştım. cumhuriyet, yarım, çeyrek, gram. yakınlığa göre takarım artık. banka hesabımdan gram almaya devam ediyorum. altın fırlayınca miktarı azaltsam da, tamamen kesmedim. en azından her ay 2 gr aldım. bir yandan da döviz hesabıma attım. TL olarak da fon hesabı açtım. düğün yaparken fonların büyük bir kısmını bozdum, çeyizimi düzdüm. çok şükür borçsuz evlendim. altın alıyorsan hesabını iyi yapıp, sıkıştığında bozmamak şartıyla yap derim. büyük küçük hedeflerin olsun. tutumlu olup, kenarında TL tut ki, ilk olarak aklına hemen altınlar gelmesin. unut onları unut, yok öyle altın:KK50:

Doğru demissin canım kisa vadede bozdurmamak en güzeli ama şartlar

Ben dort buçuk yıllık evliyim iki yaşında kızım var kiraya evlendik

Allaha bin sukur ev aldık on yıl kredi iki yılı bitti . Kaldı sekiz yıl ama çocuk da olunca pek kenarda kalamiyor para ekstra bir ihtiyaç çıkıyor, kredi borcu derken ama buna sukur Allaha hep sukur ediyorum çocuk küçükken bişeyler yapmak lazım büyüyünce masrafı da istekleri de artacak

Allah herkese kolaylıklar versin. Sana da Bol bol yatırım birikim versin :)

Doğru demissin canım kisa vadede bozdurmamak en güzeli ama şartlar

Ben dort buçuk yıllık evliyim iki yaşında kızım var kiraya evlendik

Allaha bin sukur ev aldık on yıl kredi iki yılı bitti . Kaldı sekiz yıl ama çocuk da olunca pek kenarda kalamiyor para ekstra bir ihtiyaç çıkıyor, kredi borcu derken ama buna sukur Allaha hep sukur ediyorum çocuk küçükken bişeyler yapmak lazım büyüyünce masrafı da istekleri de artacak

Allah herkese kolaylıklar versin. Sana da Bol bol yatırım birikim versin :)
eviniz hayırlı olsun, rabbim ödeme kolaylığı versin. bankadan gram alsan, bozmak zorunda kalırsan makas farkı olmuyor. arada sadece kuruşlar oynuyor. fiziki altında ise çeyrekte 5-6 lira fark var.

pınar bana ver gazı :) ama bende elime geçen 10,5 ,20 tl yi köşeye attım kasımın 15 ine kadar devam edeceğim.bi çeyrek alacağım inşallah.

altın geçenlerde 2 ünde ne biçim düştü sanki eriyordu şimdi tekrar yükseldi.fiziki altın hiç bir zaman zarar değil bence.hem görsel olark hemde ilerde elimize yapışır.şiimdiden depolaylım :):spor:

altın geçenlerde 2 ünde ne biçim düştü sanki eriyordu şimdi tekrar yükseldi.fiziki altın hiç bir zaman zarar değil bence.hem görsel olark hemde ilerde elimize yapışır.şiimdiden depolaylım :):spor:
Ben onu fırsata çrvirdim zaten... Eski tarihli 203 idi yeni tarihli 208. Hemen bi yeni tarihli aldı. Şimdi yeni tarihli 210 mu 211 mi ne :)

ekimmmmm.png

yukarıda eylül sonu ve ekim başı birikim yapan arkadaşlar var.iki ayı birleştirdim:KK54:Allah bereket versin almaya devam edin arkdaşlar döviz tl gr ne atabilirseniz artık:halay:kikiko arkadaşım tam net bildirim yapmdığın için seni yazamadım.her ay 2 gr aldım yzmışssın ama bu ay aldın mı bilmiyoru

Back
X