ben fiziki altın da çok birikitirdim, banka hesabında da. aslında kedimi bildim bileli hep birikim yaptım. epey birikince fiziki altınlara ara verdim, onları düğün-doğum hediyesi olarak yapmıştım. cumhuriyet, yarım, çeyrek, gram. yakınlığa göre takarım artık. banka hesabımdan gram almaya devam ediyorum. altın fırlayınca miktarı azaltsam da, tamamen kesmedim. en azından her ay 2 gr aldım. bir yandan da döviz hesabıma attım. TL olarak da fon hesabı açtım. düğün yaparken fonların büyük bir kısmını bozdum, çeyizimi düzdüm. çok şükür borçsuz evlendim. altın alıyorsan hesabını iyi yapıp, sıkıştığında bozmamak şartıyla yap derim. büyük küçük hedeflerin olsun. tutumlu olup, kenarında TL tut ki, ilk olarak aklına hemen altınlar gelmesin. unut onları unut, yok öyle altın
Doğru demissin canım kisa vadede bozdurmamak en güzeli ama şartlar
Ben dort buçuk yıllık evliyim iki yaşında kızım var kiraya evlendik
Allaha bin sukur ev aldık on yıl kredi iki yılı bitti . Kaldı sekiz yıl ama çocuk da olunca pek kenarda kalamiyor para ekstra bir ihtiyaç çıkıyor, kredi borcu derken ama buna sukur Allaha hep sukur ediyorum çocuk küçükken bişeyler yapmak lazım büyüyünce masrafı da istekleri de artacak
Allah herkese kolaylıklar versin. Sana da Bol bol yatırım birikim versin :)