• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

Amin cnm inşallah...Altını sevmeyen yokki şöyle takıp takıştırsak fena mı. Bilezik yerine bende çeyrek, yarım falan alıcam. Hedefim aşağıdaki resimler :KK70:
Eki Görüntüle 1880443
Eki Görüntüle 1880444
altın düşüşte zaten ben ödemeleri bitirdiğimde düşssede bende devam etsem.Bu ayıda çıkarınca her ay en azından bir çeyrekde olsa alıcam
ay şu an düşüşte mi ?
hafızam o kadar kötü ki piyasayı düzgün takip edemiyorum:eek:

İyi akşamlar. Listede olmak istiyorum bende. Hedefim ayda 3 gr yada en az 2 gr altın almak

Hu huuu, kızlar bu ne sessizlik?
Bisyler yapabildiniz mi?

Elimde param vardı ben az evvel ceyrek yaptım. Bir daha da bu ay çeyrek yapacak kadar birikmez.

Her ay bir çeyrek yapsam benim için iyidir

Sizlere de bereketli hayırlı yerlere harcanacak paralar gelsin inşallah :KK66:
Ben gram aldım bir tane bugün, inşallah ay sonuna bir tane daha alırım. Bir miktar param kaldı ;)

Hu huuu, kızlar bu ne sessizlik?
Bisyler yapabildiniz mi?

Elimde param vardı ben az evvel ceyrek yaptım. Bir daha da bu ay çeyrek yapacak kadar birikmez.

Her ay bir çeyrek yapsam benim için iyidir

Sizlere de bereketli hayırlı yerlere harcanacak paralar gelsin inşallah :KK66:
bereketli olsun canım, çil çil altınların olsun:KK54: bu topik ay sonunda hareketleniyor sanki.

kızlar ilk defa yatırım amaçlı birşey yaptım 30 senelik ömrümde. kendi kendime şaşkınlık içindeyim. az önce internet bankacılığından altın ve euro hesabı açtırıp 1 gram altın ve 30 euro aldım:halay: bu ay aslında çok sıkışığız ama bir yerden başlamam lazım dedim ve aldım. eşim duyunca şok olacak kesin:KK53:

Benim de yine çeyrek alacak param olmuş nasıl olmuş bende anlamadım , ama çeyrek alamam kızım var çocuk olunca para acayip gidiyor onu al bunu al,almasam içim rahat etmiyor belki gram alırım yoksa para durtuyor harca diye ;)

Ay yazdikca yazasim geliyor ;) daha önce yine yine çeyrek biriktirmistim

Eşimle paraya sikismistik o ceyreklerden tam olarak haberi yoktu hafif tahmin etmekle birlikte :)

Çay doldurmaya kalkmistim salona girerken yakama taktim hepsini ,adamcigim şok a girdi hep hatırlatır , tekrar o anları yaşamak istiyorum diyor :)))

kızlar ilk defa yatırım amaçlı birşey yaptım 30 senelik ömrümde. kendi kendime şaşkınlık içindeyim. az önce internet bankacılığından altın ve euro hesabı açtırıp 1 gram altın ve 30 euro aldım:halay: bu ay aslında çok sıkışığız ama bir yerden başlamam lazım dedim ve aldım. eşim duyunca şok olacak kesin:KK53:
bereketli olsun, devamı da tez zamanda gelsin inşallah:nazar::nazar:

Ay yazdikca yazasim geliyor :KK66: daha önce yine yine çeyrek biriktirmistim

Eşimle paraya sikismistik o ceyreklerden tam olarak haberi yoktu hafif tahmin etmekle birlikte :)

Çay doldurmaya kalkmistim salona girerken yakama taktim hepsini ,adamcigim şok a girdi hep hatırlatır , tekrar o anları yaşamak istiyorum diyor :)))
ben fiziki altın da çok birikitirdim, banka hesabında da. aslında kedimi bildim bileli hep birikim yaptım. epey birikince fiziki altınlara ara verdim, onları düğün-doğum hediyesi olarak yapmıştım. cumhuriyet, yarım, çeyrek, gram. yakınlığa göre takarım artık. banka hesabımdan gram almaya devam ediyorum. altın fırlayınca miktarı azaltsam da, tamamen kesmedim. en azından her ay 2 gr aldım. bir yandan da döviz hesabıma attım. TL olarak da fon hesabı açtım. düğün yaparken fonların büyük bir kısmını bozdum, çeyizimi düzdüm. çok şükür borçsuz evlendim. altın alıyorsan hesabını iyi yapıp, sıkıştığında bozmamak şartıyla yap derim. büyük küçük hedeflerin olsun. tutumlu olup, kenarında TL tut ki, ilk olarak aklına hemen altınlar gelmesin. unut onları unut, yok öyle altın:KK50:

Back
X