Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

Annemin böreği geldi aklıma çok özledim onun o böreğini konuyu görünce aklıma geldi
Nisan kıyafetimin içine giremeyeceğim sanırım son 2 gündür deli gbi canım karbonhidrat cekiyor (regl öncesi) Ispanaklı da cok güzeldir ama benim favorim pırasalı. Yarın pırasalı börek acmak için heyacanladım resmen su an. İştahsız insanlara hep özendim. Tüm bunların yanında ekmek yemiyorum sadece nie bir sorun tadı güzel diil sadecebörekler, poğacalar varken... Ay ben sustum

Eee böyle bakınca ben de krep, börek, kete, açma varken ekmeği ne yapayım?
Ekmek hiç biri yokken tutunduğum dal.. :)

Eee böyle bakınca ben de krep, börek, kete, açma varken ekmeği ne yapayım?
Ekmek hiç biri yokken tutunduğum dal.. :)
İşte en iyisi hiç almamak. Ben bu sekilde kilo verdim, seker hastalıgımı bile yendim ama aklım yine kayıyor ne yalan söyleyeyim. Bence tamamen bırakmak imkansız yani kendi adıma28yasıma kadar bütün güzelliklerin tadına varmısım, unutamıyorum. İnsan sevgilisini, kocasını unutur ama patatesli poğacanın tadını unutamaz bence

Şu yazdığın komik ama benim açımdan çok gerçek :)
Katılıyorum. Hahaha

Canım türkiyede olup poğaça,simit,börek dolu bir sofrada kahvaltı yapmak istedi.

Ankara simiti için kuduruyorum resmen kurşun yer kurşun atarım şu an onun için ama yok

Ve ben de dana gibi yerim öyle böyle değil bazen o kadar çok yerim ki gece uyuyamam evin içinde gezer zıplarım karnımın şişi insin diye. Ama spor... Spor olmasa ne yapardım bilmiyorum yürüyen damacana gibi gezerdim herhalde.

Yaz da geliyorken ben senin yerinde olsam ufaktan spora başlardım. Hem kafa resetlenir hem vücut kendine gelir.

Bende 1.59 boya 83 kiloyu görmüştüm
öncelikle çay attlığın şekeri kes(azaltarak bırakabilirsin)
sonra can'ın ekmek istediği zaman (mesela ben öyle yapıyorum) yemeği yiyorum en son bir dilim ekmeği ödül olarak yiyordum o şekilde azaltarak bıraktım buyuk ölçüde
Ben tam bir bütün taş fırın ekmeği tek başıma oturup yiyebilen bir insandım ki bir öğünde (ekmeğin arasına salçalı makarna koydugumu bilirim )
Yemeğe proteinle başla,protein ile yerken vücut sindirimi icin enzim üretir buda tokluk verip yağı eritir mesela yemeğin önce etlerini ye yada ıspanak yoğurt var diyelim önce yoğurt ye sonra ıspanak yada kahvaltıda önce yumurta, peynir sonra sebzeler
Birde Instagram'da çok popüler sayfalar var ben bir tane fake hesap açtım sadece bunları takip ediyorum kimse bilmiyor kim olduğumu
Bu arada güncel 55 kiloyum darısı başına

Spor yapabilsem aslında gerçekten, vücut spor ne bilmediği için tam şok yaşar.
Çılgın kilo veririm bence ben

O kadar cok hamur isi yiyip nasil sadece 69 kilosun? Hayatin adaletsizligi iste

Ben hamur acmayi bilmiyorum, daha dogrusu ögrenmeyi üseniyorum. Bazen bilmemekte iyi birseydir. :)

Ne yazikki abur cubur hazir aliniyor. Abur cubur bagimliliga bir careniz varsa benide yardim edin a dostlar

Ben yeme demeyeceğim, yiyebiliyorsan ayarında ye, ama ye.
Ben de kilomdan şikayet ederdim, keşke yemek yemesem, diye düşünürdüm.
Sonra ilişkim bitti, o stresle mide rahatsızlığı yaşadım, 13 kilo verdim, hala yemek yiyemiyorum.
Zayıfım güya, ama sağlığım gitti ve yemek yiyebildiğim günleri çok özledim.
1.77 boy, 64 kiloda kaldım, ki diyetisyene göre 65in altını görmemem gerekiyordu.
Bu da böyle bir örnek olsun sana.

Ayy lütfen bir erkek için dünyanın en büyük zevklerinden birine kapatma kendini.
Bedenine çok büyük haksızlık..

Zayıflama isteğim bile güzellik değil inan artık sağlığımdan gidiyor, tıkanıyorum.
Yük bu fazlalıklar.
Erkek için ne kilo almaya, ne vermeye değmez.

Spordan geldim.
Açtığım konuya bakın
Ben bu dediklerinizi yesem bilmiyorum 100 kilo olurdum.
Ekmek tuz şeker 1 haftadır hepsi hayatımdan çıktı.
Ne diyeyim darısı size.

Elimde olarak yapmadım bunu, o kadar yıprattı ki, o stresten midem gitti, ben sonuçlarının böyle olacağını tahmin bile edemezdim, çok zoruma gitti, çok kahroldum maalesef.

Ben de bi ara poğaçaya bağımlı olmuştum resmen. Poğaçanın o pofuduk ve yağlı halindrn sonra simite bile burun kıvırır olmuştum. Allahtan şimdi çevremde poğaça yok güzel firın yok. Ortamından uzaklaşınca unutuyor insan.

Ay yorumları okuyorum nasıl aşkla bahsediyorsunuz hamur işlerinden benim midemi rahatsız ediyor hazır poğaça falan yemez miyim elbette yerim ama ev yapımı olacak aşkla bağlı olunduğunu ilkkez görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…