- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Annemin böreği geldi aklıma çok özledim onun o böreğini konuyu görünce aklıma geldiBana ameline cok düşkünsün diyen ailem sizi de duysa keske
Annemin böreği geldi aklıma çok özledim onun o böreğini konuyu görünce aklıma geldi
Ekmeği azaltarak başla bence yoksa dengen altüst olur yavaş yavaş bırakabilirsin ekmeği (ay sigara bırakman için telkin veriyormuş givi hissettim yersen ölürsünResmen börek tokuşturarak ağlamak istedim senle şuan
Nisan kıyafetimin içine giremeyeceğim sanırım son 2 gündür deli gbi canım karbonhidrat cekiyorAnnemin böreği geldi aklıma çok özledim onun o böreğini konuyu görünce aklıma geldi
Nisan kıyafetimin içine giremeyeceğim sanırım son 2 gündür deli gbi canım karbonhidrat cekiyor(regl öncesi) Ispanaklı da cok güzeldir ama benim favorim pırasalı. Yarın pırasalı börek acmak için heyacanladım resmen su an. İştahsız insanlara hep özendim. Tüm bunların yanında ekmek yemiyorum sadece nie bir sorun tadı güzel diil sadece börekler, poğacalar varken... Ay ben sustum
İşte en iyisi hiç almamak. Ben bu sekilde kilo verdim, seker hastalıgımı bile yendim ama aklım yine kayıyor ne yalan söyleyeyim. Bence tamamen bırakmak imkansız yani kendi adıma28yasıma kadar bütün güzelliklerin tadına varmısım, unutamıyorum. İnsan sevgilisini, kocasını unutur ama patatesli poğacanın tadını unutamaz benceEee böyle bakınca ben de krep, börek, kete, açma varken ekmeği ne yapayım?
Ekmek hiç biri yokken tutunduğum dal.. :)
İşte en iyisi hiç almamak. Ben bu sekilde kilo verdim, seker hastalıgımı bile yendim ama aklım yine kayıyor ne yalan söyleyeyim. Bence tamamen bırakmak imkansız yani kendi adıma28yasıma kadar bütün güzelliklerin tadına varmısım, unutamıyorum. İnsan sevgilisini, kocasını unutur ama patatesli poğacanın tadını unutamaz bence
Benim de gerceğim buŞu yazdığın komik ama benim açımdan çok gerçek :)
Katılıyorum. Hahaha
Canım türkiyede olup poğaça,simit,börek dolu bir sofrada kahvaltı yapmak istedi.
Ankara simiti için kuduruyorum resmen kurşun yer kurşun atarım şu an onun için ama yok
Ve ben de dana gibi yerim öyle böyle değil bazen o kadar çok yerim ki gece uyuyamam evin içinde gezer zıplarım karnımın şişi insin diye. Ama spor...Spor olmasa ne yapardım bilmiyorum yürüyen damacana gibi gezerdim herhalde.
Yaz da geliyorken ben senin yerinde olsam ufaktan spora başlardım. Hem kafa resetlenir hem vücut kendine gelir.
Ben yeme demeyeceğim, yiyebiliyorsan ayarında ye, ama ye.
Ben de kilomdan şikayet ederdim, keşke yemek yemesem, diye düşünürdüm.
Sonra ilişkim bitti, o stresle mide rahatsızlığı yaşadım, 13 kilo verdim, hala yemek yiyemiyorum.
Zayıfım güya, ama sağlığım gitti ve yemek yiyebildiğim günleri çok özledim.
1.77 boy, 64 kiloda kaldım, ki diyetisyene göre 65in altını görmemem gerekiyordu.
Bu da böyle bir örnek olsun sana.
Elimde olarak yapmadım bunu, o kadar yıprattı ki, o stresten midem gitti, ben sonuçlarının böyle olacağını tahmin bile edemezdim, çok zoruma gitti, çok kahroldum maalesef.Ayy lütfen bir erkek için dünyanın en büyük zevklerinden birine kapatma kendini.
Bedenine çok büyük haksızlık..
Zayıflama isteğim bile güzellik değil inan artık sağlığımdan gidiyor, tıkanıyorum.
Yük bu fazlalıklar.
Erkek için ne kilo almaya, ne vermeye değmez.
162 boyda biri en az en fazla kac kg olsa iyi durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?