• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

şekerden soğuma süresi 21günmüş. ama o süreye nasıl dayancaz.

istikrar, iradeyi sağlam kullanabilmeyle hallolur bence instagram diyet hesap açıp diyetçileri takip edebilirsiniz. acayip motive oluyor insan benim de vardı her öğünümü paylaşırdım bu sayede zararlı bişey yemezdim

Bu konumu baştan sonra okudum resmen şuan..
Artık 70'i de gördüm :(
:işsiz:

Şuan gerçekten bir tost, krep tarzı bir şey yemeye ihtiyacım var ama
meyve ile susturmaya çalışıyorum kendimi.

Yeme nomu, yeme nomu..

Sen yiyebilirsin.
Taş gibi hatunsun :KK43:

Ben yemiycem evet.
Bu gece yemeden yatcam inşallah..
Kahvaltıya kesin dayanamıycam ama :/
Ama bende kilo almak istiyorum :( ve hep aklim ivir zivirda ben cips mips onlarada düşkünüm. Kahvaltidan bisey olmazda kahvaltida ekmek simit yeme:/

Artık 70'i de gördüm :KK43:

Yeme nomu, yeme nomu..
hurma yiyin 5 tane üstüne bol su için, şekersiz sütlü kahve için, bir muzun üstüne tahin dökün üstüne kakao biraz ceviz veya fındık kırığı ohh mis. Bunlar çok güzel iştah kesiyor ve tok tutuyor. Ben faydasını görüyorum size de tavsiye ederim.

Ama bende kilo almak istiyorum :KK43: ve hep aklim ivir zivirda ben cips mips onlarada düşkünüm. Kahvaltidan bisey olmazda kahvaltida ekmek simit yeme:/

Börek ye o zaman.
Deli gibi börek ye.. :(
Yerime de ye..:(

Krep yersem ekmeğe gerek kalmaz... :/
Krep arasına domates peynir sara sara 3 tane yesem kafi..
Canım yoğurda bal koy ye inan bişeyler yeme isteğini bastırıyor ve diyet tatlı olarak kullanılabilir

Yoğurt bile yok evde :(
Süte tarçın mı atsam..

Duygusal olarak eksik bir şeyler varsa karbonhidratı daha çok sevebiliyor insan. Manevi olarak size faydası olacak bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.
Bende de sekerli seyler sevdası var.Yiyince resmen mutlu oluyorum
Aslında bukadar yemeye daha fazla da olabilirdim.Ama biraz göbek var bel biraz kalın.Bunlar yetiyor batırmaya.

hurma yiyin 5 tane üstüne bol su için, şekersiz sütlü kahve için, bir muzun üstüne tahin dökün üstüne kakao biraz ceviz veya fındık kırığı ohh mis. Bunlar çok güzel iştah kesiyor ve tok tutuyor. Ben faydasını görüyorum size de tavsiye ederim.

Teşekkürler..
Albenili tavsiyeler :)

Artık 70'i de gördüm :(

Yeme nomu, yeme nomu..
Gece acıktığınız anlarda yoğurt yiyin, hem mide dostudur hem de mideyi şişirdiği için tok tutar. Zararlı bildiğimiz şeyleri bile artık sağlıklı bir şekilde evde kendimiz yapabiliyoruz, estetik olarak güzel görünen ve gayet sağlıklı, yapımı da çok kolay diyet yemekleri tariflerini İnternete bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Hamur işlerini de ununu kepekli veya buğday unu kullanarak ve yağını az koyarak vs daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz ama mesela çok düşkünlüğünüz varsa kendinize günlük sınırlar getirin. Her şey kendi beyninizde biter yani aslında. İnşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız.

Artık 70'i de gördüm :KK43:

Yeme nomu, yeme nomu..
Bu saatte meyve de yenmez Nomuu. Fruktoz, bir güzel karaciğerin yaglaniyor. Aç youtube karatay hocami, yavuz dizdari seyret bu gece. Una beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yer veriyormuş. Yedikçe yiyesin gelecek 3hafta bırakırsan arinacaksin. Bunu da bir oturusta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyecek kadar hamur seven Samsonn söylüyor. Denedim gördüm, kurtulmak mümkün

Bu saatte meyve de yenmez Nomuu. Fruktoz, bir güzel karaciğerin yaglaniyor. Aç youtube karatay hocami, yavuz dizdari seyret bu gece. Una beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yer veriyormuş. Yedikçe yiyesin gelecek 3hafta bırakırsan arinacaksin. Bunu da bir oturusta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyecek kadar hamur seven Samsonn söylüyor. Denedim gördüm, kurtulmak mümkün
Kesinlikle konu sahibi bu söylenilen dogru. Karbonhidrat yedikce daha cok yemek istersiniz. (kendimden biliyorum) ömrümün sonunu 5cayı ikramları ile gecirebilirim.Allahtan meze ve zeytinyağlı da seviyorum. Ekmek tüketmeyin bence (kendi eksi mayanızı yapmıyorsanız) 2 3 hafta sonra sonuca sasıracaksınız.

Ay çok şükür ekmek pek sevmeyen biriyim ekmek yemeden doyabilen bir insanım 🙏 burayı okumak iyi geldi valla bir kez daha ekmekten soğudum 👐

Umut oldun bana.. Teşekkürler..
Ya aslında 3 hafta bırakmak sorun.
En fazla 3 gün durabilirim sanırım :(
Ramazan için biraz ümitliyim..
Elimden geleni yapcam..

Back
X