Deniz Ürünleri Hamsi Pilavı / safahat (Efsane pirinç sponsorluğu ile)

Ne güzel görünüyor bu deniz ürünleri, çıldıracağım. :))
Hangi birine baksam harika. :)))

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.. :)

Tabikiiiiiii :)))
Negatif yorumum yok ablacım, olamaz da. :)))
Hayatında ağzına balık sürmemiş biri olarak oku yorumlarımı. :))
Bu fırın kabı olayını çok sevdim, bir kişiye özel geliyor ya, tabaktan kendin koymuyorsun o tarafını çok sevdim. :))
Dışında kılçık yok, bişey yok, mis gibi pilav da içinde parıl parıl parlıyor, valla çok hoşş.. :)))

Arkada görünen salataya da şapka çıkartırım beeennn.. :72::72::72:

Annem balık delisi ona göstereceğimmm. :1::1:

Sagol cnm ne guzel yorum yapmissin coook tesekkur ederim, goster tabi yapsin annecigin size annelerinki daha lezzetli olur:56:

sen kime yorum yaptın güzelim benimm benimki hamsi kuşu balığı ve kalamar, fırın kabı ve pşiav falan yok bende başlığımı girip baksana hayatım bir benim başlığa gelmemişsin. Neden benim başlığa gelmedin dedim sen başkasıyla karıştırdın galibaamm :34:

Balim benim baslikta sorunca bana yorum yapmis:34: :37:

Sagol cnm ne guzel yorum yapmissin coook tesekkur ederim, goster tabi yapsin annecigin size annelerinki daha lezzetli olur:56:

Balim benim baslikta sorunca bana yorum yapmis:34: :37:

Ben teşekkür ederim ablacım. :))
Aynen öyle, bu başlık olunca buna yorum yaptım yineee.. :)):27:

pilav pastasi ne kiz:27::27:

Ay adi oyle degil miydi acaba?
Iran azerisi bir komsumuz vardi ozel elektrikli tencerede dibine papates dosedigi bir pilav yapiyordu saffranli icinde tavuk gizli oluyordu. Tencereyi cevirip pasta gibi servis ediliyordu:56:

:26:Tüm arkdaşlara başarılar dilemişim,yemeklerini beğenmişim.Ama şimdi farkettimki birilerinin konusuna cevap yazmışsam orada yeşil ok var.Bir tek sende yok acaba neden bu ok Safahat ta yok dedim.Girdim baktım ve şok şok şok..:17:baktığımda sana ne cevap yazmışım ne beğenmiş nede başarılar dilemişim.Kasti değildi acemilik diyelim canım ya.:26:Kusuruma bakma.Güveçte hamsiye hatta hamsinin her türlüsüne bayılırım ellerine sağlık şansın bol olsun keyifli zaman geçirelim inşallah.:56:

:26:Tüm arkdaşlara başarılar dilemişim,yemeklerini beğenmişim.Ama şimdi farkettimki birilerinin konusuna cevap yazmışsam orada yeşil ok var.Bir tek sende yok acaba neden bu ok Safahat ta yok dedim.Girdim baktım ve şok şok şok..:17:baktığımda sana ne cevap yazmışım ne beğenmiş nede başarılar dilemişim.Kasti değildi acemilik diyelim canım ya.:26:Kusuruma bakma.Güveçte hamsiye hatta hamsinin her türlüsüne bayılırım ellerine sağlık şansın bol olsun keyifli zaman geçirelim inşallah.:56:

Ay cnm ne tatlisin ne iyi niyetlisin cnm inan farkinda bile degilim ben de cnm benimnicin kasti olsun hic cnm benim cok sagol :16: insallah guzel gececegine eminim tum baliklar sahane zaten:56:

Back
X